- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
Yarın mı gitcektin sende.
Hadi iyi haberlerle gel sende canım
insallah canm hepimz iyi haberlerle gelelm inşallah
kızlar naptınız geldizmi hastaneden sonuc nedir ben geldim
Doğru diyorsun aslında ben çok duygulandım izlerken yoksa başka bi niyetim yoktu,tercih meselesi tabi. Neticede aynı zamanda birer evlatız, bu vidyoyu izlerken sadece beklediğim bebeğimi değil annemide düşündüm, buda çok önemli.Tabi anneleri olmayan arkadaşlar içinde bu zor anlıyorum. Maalesef yaşadığımız toplumun dayatması bunlar.Reklamlar, insanlar hepsi... Kiminin parası yok,kiminin yiyecek ekmeği,kiminin ailesi hepimizin eksik bir yanı var herşeyi gözümüze sokuyorlar, bzimde hassas tarafımız neyse oradan vuruluyoruz...Buna alet olmak istemem ama istemesekde bu hayatın bi parçasıyız ve yaşıyoruz.Kimseyi kırmak istemem kaldırmayacağını düşünen arkadaşlar izlemesin tabi.Sozum sana degil Deborah... Ama Ben izlemiyorum artik boyle videolar, bakmiyorum bebek resimlerine, gereksiz yere moralimi bozmuyorum. Evet biliyorum anne ile bebegin bagini anneligi ne demek oldugunu... artik dibine kadar sokuyolar gosteriyolar zaten.. Her ortam laf sokuyolar annelik soyle annelik boyle... Sanki biz aptaliz anlamioz anlatilanlati gosterilenleri... Anne olunca anlarmisim... Allahim ya... Kaba olacak ama mal degiliz tamam anne olunca anlariz elbet ama hissetmiyoda degiliz... Tek elimizden gelen dua... Rabbim nasip etmiosa yada zamani varsa elimizden ne gelirki duadan baska...
Hadi bakalım kızlar hakkınızda hayırlısı umarım haberler güzeldir...esmerm91 ZEYNEP0682 ya se min Canlar tedaviye baslamissiniz Rabbim hayirli sonuclar almanizi nasip etsin...Ne dedi doktorlar
saol cnm bi sorun yok ama hsg tekrarı istedi 3 kez hsg cektirecem cuma günü dua edin bana nasıl oldugunu biliyorum cok korkuyorum bebek için herseye katlanmaya deger amAesmerm91 ZEYNEP0682 ya se min Canlar tedaviye baslamissiniz Rabbim hayirli sonuclar almanizi nasip etsin...Ne dedi doktorlar
allah razı olsun canım inşallah rabbim hayırlara karsılastırır hepimiziHadi bakalım kızlar hakkınızda hayırlısı umarım haberler güzeldir...
kızlar naptınız geldizmi hastaneden sonuc nedir ben geldim
canlar daha brazdan qidecegm bn bi listeyi birinz güncelleyn size zahmetesmerm91 ZEYNEP0682 ya se min Canlar tedaviye baslamissiniz Rabbim hayirli sonuclar almanizi nasip etsin...Ne dedi doktorlar
saol cnm bi sorun yok ama hsg tekrarı istedi 3 kez hsg cektirecem cuma günü dua edin bana nasıl oldugunu biliyorum cok korkuyorum bebek için herseye katlanmaya deger amA
Hgs rahim filmi dimi? Allah yardımcın olsun Zeynepcim,neden 3. kez istedi acaba. Herşeyde vardır bi hayır inşallah çözüm olur ...saol cnm bi sorun yok ama hsg tekrarı istedi 3 kez hsg cektirecem cuma günü dua edin bana nasıl oldugunu biliyorum cok korkuyorum bebek için herseye katlanmaya deger amA
sen ne durumdasın peki cnm pazardı dimi senin batın insallah olmazsın bize güzel haberler verirsin bebişin göbişindedir inşalahhhhBendende istemisti bi doktor ama bu gittigim klomen verdi direkt.
Zordur eminim canim Rabbim yardimcin olsun insallah temiz cikar herseyin
evet rahim filmi tekrarlayalım dedi bilmiyorum bi sorun yok şimdilik bakalım buda temiz cıkar ama cok agrılı oluyo bende agrı eşiğim cok düşük çünki 2 yıla yaklastı son cektirdigim filim bende istedim bi taraftan cekilmesi en azından süphe olmaz içimde temiz cıkarda inşallahHgs rahim filmi dimi? Allah yardımcın olsun Zeynepcim,neden 3. kez istedi acaba. Herşeyde vardır bi hayır inşallah çözüm olur ...
Duzenledm canimcanlar daha brazdan qidecegm bn bi listeyi birinz güncelleyn size zahmet
Canim eski dongume gore dun adet gunumdu olmadim henuz.Ama gecen ay 4 gun gecikti bu ayda oyle olursa pazar gunu olmam lazim.Bakalim bu ay ilk klomen kullandim.gecen ay hicbi ilac almadim ama gecikti iste hatta idrar testi az bisey silik cikmisti canim..Hakkimizda hayirlisi olsun canimizdan canlar bizimle olsun tez zamanda.sen ne durumdasın peki cnm pazardı dimi senin batın insallah olmazsın bize güzel haberler verirsin bebişin göbişindedir inşalahhhh
amin cnm insallah adet döngüsü herzaman geciksede son adet tarihine göre hesaplanıyo önceki tarih karıstırmasın aklını cnm cünki yumurda revervi adet birinci gunden itibaren baslıyoDuzenledm canim
Canim eski dongume gore dun adet gunumdu olmadim henuz.Ama gecen ay 4 gun gecikti bu ayda oyle olursa pazar gunu olmam lazim.Bakalim bu ay ilk klomen kullandim.gecen ay hicbi ilac almadim ama gecikti iste hatta idrar testi az bisey silik cikmisti canim..Hakkimizda hayirlisi olsun canimizdan canlar bizimle olsun tez zamanda.
Yani ben gecen ayki gecikmeyi yokmu sayayim canimamin cnm insallah adet döngüsü herzaman geciksede son adet tarihine göre hesaplanıyo önceki tarih karıstırmasın aklını cnm cünki yumurda revervi adet birinci gunden itibaren baslıyo
saol canim benim çok tesekkür ederim.Hakkinda hayirlisi olsun diyin lütfen,çünkü drun söyledigine göre agir sıkıntıları var.Bizim gördügümüz de öyle.Dr sonrasi için tüp bebek önerdi.Allah yardimcimiz olsun,sizlerin de yüzünü güldürsün insallah.allah yardım etsin cnm sabır versin bebeğin için dua ettim ya safi cektim bu güzel isminin hatrana şifalar vesin insallah inan ve güçlü kal umudunu yitirme rabbimin dediği olur.ol desin oluversin bebegin saglıcakla yanında kucagında kalsın
evet cnm aynen öle hep en son adet tarihin gecerli öle hesap etYani ben gecen ayki gecikmeyi yokmu sayayim canim
amin cnm inşallahsaol canim benim çok tesekkür ederim.Hakkinda hayirlisi olsun diyin lütfen,çünkü drun söyledigine göre agir sıkıntıları var.Bizim gördügümüz de öyle.Dr sonrasi için tüp bebek önerdi.Allah yardimcimiz olsun,sizlerin de yüzünü güldürsün insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?