- 16 Haziran 2010
- 275
- 126
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten hamile olduĝumu öğrenirsem ilkn3 ay herkesten gizlerim bir tek burAya yazarım. Çok nazar deĝdi ilkinde herkes ögrenmişti
Evet canım nazar değiyo. Ama ben tutamam içimde 1.5 seneyi geçti herkes her fırsatta soruyor.Zaten hamile olduĝumu öğrenirsem ilkn3 ay herkesten gizlerim bir tek burAya yazarım. Çok nazar deĝdi ilkinde herkes ögrenmişti
Ahh canım anlamazmıyız seniIyi aksamlar kızlar...Bi hafta sonu daha iclenerek geçti benim.Havalar guzel tabi anne babalar pusetlerle yuruyus yapti durdu...Banada iclenmek dua etmek aglamak kaldi...Gozum yok kiskanmiyorum gibi cumleye gerek yok siz beni anlarsiniz..Bu duygu baska bisey
Canım sabaha kadar olmazsam yapacam inşallah.canm bnde ankaradaym nereye gidiyosn ?
Rabbim sevdigi kullarını en agir sekilde imtihan edermis karamsar olma kuzum bizde Rabbimin izniyle birgün anne olacagz inaniyorm..ee ne demisler zor olacak ki imtihan olsun
tatlm test yap bi icin rahat olsn bide kendini dinlememeye calis belkide stresten adet olamiyosn belkideeeee
coook iyi anliyorm tatlm sabir cnm sabir..
tatlm rahim kendini hamilelige hazrladiqi zamanda adetlerde skinti olurms belkide o da olablrCanım sabaha kadar olmazsam yapacam inşallah.
Valla canim acayip stres yaptım. En çok ta şu komşunun kirpiklerim yüzünden söylediği seyler baya strese soktu beni. Rüyama bile girdi.
Beynim şartlandı galiba adet olmamaya.
Sancı var adet yok.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Bundan sonrada adet düzensizliğim mi başlıyor ne..
1.5 senedir hala hazırlayamadı yaatatlm rahim kendini hamilelige hazrladiqi zamanda adetlerde skinti olurms belkide o da olablr
Ahh canım anlamazmıyız seni
Rabbim şu üçayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah.
Ramazana hamiş hamiş girelim aminnnn
insallah yoktr cnm1.5 senedir hala hazırlayamadı yaa
Eğer hamile değilsem
İnşallah gecikmesinin başka sebebi yoktur ya.
Canım adet günün ne zamandı test yaptın mı.Amin arkadasim amin...
pazartesi oruc tutmak istedim esimde ya hamileysen tutma diyor.Ama Acliktan ölecek degilimya Hem Rabbimin rizasi herseyden onemli...Bilemedim napsam kizlar...