Ben bu gün neden bukadar karamsarım. Kalbim acıyor ama cokta heyecanlı ve mutluyum. Abimin eşi bu gun 9 cu ayını doldurdu. Hastağne çantasını hazırladık. Bebek bezi vs. Aslında cok mutluyum hala olacagim. Benim kanımdan canımdan yine,yarı anne sayılırım. Bebek odasına herşeyi kendi ellerimle seçtim, yengem ve abim öyle istedieler zevklisin sen dediler. Neden ağlayasım var? Bebegimin kalbi durmasaydı ben bu gun tam 6 aylık hamile olacaktım. Bir sorun yok sende ve eşinde diyor doktor 3 ay her yumurtlamada neden olmuyor bu bebek? Neden bukadar karamsar oldum ki ben bebeğim olmayacak sanıyorum. Evimde odası bom boş duruyor. inanın kızlar son 3 ayım yataga yatığım zaman rabbime tüm bebek isteyen insanlar ucin dua okumakla uyuya kalıyorum. Aklımda hep siz varsınız, yazışmalardan herşeyden belli ayrı ayrı hepiniz iyi birer insansıniz die. Neden çocuk istemeyen insanların cocukları oluyor da biz gibi cocuk delisi insanlarin bukdr kolay olmuyor. Anlamış değilim. Çok uzun oldu özür dilerim sizden icim çok doldu. Burada yazdıklarımı başkasıyla paylaşamam,anlayamazlar beni. Sizi tanımasam da sizleri cok seviyorum.