• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

CNM ANESTESI ALMA DERIM .ZOR DEGILKI MERAK ETME COK KISA SURUYOR.
5 DKKLIK ADET SANCISI OLUYOR O KADAR.TABI TIKANIKLIK YOKSA AGRI OLUR.
HEM KENDINI NE KADAR RAHAT BIRAKIRSAN O KADAR IYI SONUC ALIRSIN.
INSALLAH SONUCUN TEMIZ CIKAR.HAFIF AGRI OLMASI IYI DEMEKTIR.
Insaallah öyle olur canim... Asla alna diyenler daha fazla... Son dk korkmazsam benimde fikrim anestezi almamak... Hayırlısi bekleyip gorecem ;s

Ben bu gün neden bukadar karamsarım. Kalbim acıyor ama cokta heyecanlı ve mutluyum. Abimin eşi bu gun 9 cu ayını doldurdu. Hastağne çantasını hazırladık. Bebek bezi vs. Aslında cok mutluyum hala olacagim. Benim kanımdan canımdan yine,yarı anne sayılırım. Bebek odasına herşeyi kendi ellerimle seçtim, yengem ve abim öyle istedieler zevklisin sen dediler. Neden ağlayasım var? Bebegimin kalbi durmasaydı ben bu gun tam 6 aylık hamile olacaktım. Bir sorun yok sende ve eşinde diyor doktor 3 ay her yumurtlamada neden olmuyor bu bebek? Neden bukadar karamsar oldum ki ben bebeğim olmayacak sanıyorum. Evimde odası bom boş duruyor. inanın kızlar son 3 ayım yataga yatığım zaman rabbime tüm bebek isteyen insanlar ucin dua okumakla uyuya kalıyorum. Aklımda hep siz varsınız, yazışmalardan herşeyden belli ayrı ayrı hepiniz iyi birer insansıniz die. Neden çocuk istemeyen insanların cocukları oluyor da biz gibi cocuk delisi insanlarin bukdr kolay olmuyor. Anlamış değilim. Çok uzun oldu özür dilerim sizden icim çok doldu. Burada yazdıklarımı başkasıyla paylaşamam,anlayamazlar beni. Sizi tanımasam da sizleri cok seviyorum.

]SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> gul333
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN..........................200
2=ESMERM91 .........................200
3=ESES50................................150
4=ŞENGÜL1976.......................200
5=BUKEETBUKET.......... .........200
6=ELMİRASU...........................300
7=VOLHAT........... ..................75
8=CEREN15..............................250
9=DAMLA_22...........................300
10=GÜL333...............................200
11=ZAHİDEM70........................200
12=ZEYNEP0682.......................200
13=ZEYNEB21...........................200
14=DUAMBELLİ........................200
15=HASRETİMSENSİN...............300

16=YENİBİDÜNYA......... ............200
17=ESK26Z.................................200
18=TUBATESBİH.......................200
19=ZEYNEPCE90.......................200
20=TUBAMMS...........................200
21=EMBİE..................................200
22=YASEMİN.. ..........................150
23=SULTAN...............................200
24=GÜLAYEKER........................100
25=DEBORAH26........................200
26=ÖZGECAN19...:anneadayı:...............200
27=WHİTEROSE55.................... 200
28=MGLİ...................................200
29=SECİDO................................150
30=PORTAKALES......................
31=SEDAAAAAA.......................
32=FİLİZ2012............................200
33=CGPBAS...............................200
34=KELEBEGIMYAGMUR.........

KALAN...................................825

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR..

Ben bu gün neden bukadar karamsarım. Kalbim acıyor ama cokta heyecanlı ve mutluyum. Abimin eşi bu gun 9 cu ayını doldurdu. Hastağne çantasını hazırladık. Bebek bezi vs. Aslında cok mutluyum hala olacagim. Benim kanımdan canımdan yine,yarı anne sayılırım. Bebek odasına herşeyi kendi ellerimle seçtim, yengem ve abim öyle istedieler zevklisin sen dediler. Neden ağlayasım var? Bebegimin kalbi durmasaydı ben bu gun tam 6 aylık hamile olacaktım. Bir sorun yok sende ve eşinde diyor doktor 3 ay her yumurtlamada neden olmuyor bu bebek? Neden bukadar karamsar oldum ki ben bebeğim olmayacak sanıyorum. Evimde odası bom boş duruyor. inanın kızlar son 3 ayım yataga yatığım zaman rabbime tüm bebek isteyen insanlar ucin dua okumakla uyuya kalıyorum. Aklımda hep siz varsınız, yazışmalardan herşeyden belli ayrı ayrı hepiniz iyi birer insansıniz die. Neden çocuk istemeyen insanların cocukları oluyor da biz gibi cocuk delisi insanlarin bukdr kolay olmuyor. Anlamış değilim. Çok uzun oldu özür dilerim sizden icim çok doldu. Burada yazdıklarımı başkasıyla paylaşamam,anlayamazlar beni. Sizi tanımasam da sizleri cok seviyorum.
Canım bizi bizden başka anlayan olmuyor malesef.
Evet ya istemeyenler hemen hamile kalıyor
Biz istediğimiz halde olmuyor
İmtihanımız bu işte. Allah sabır versin

CNM SENI COK IYI ANLIYORUM.BEN O SOYLEDIGIN HAZIRLIK ASAMALARINA HAMILELIK VE DOGUM HEYECANINA YAKINDAN TAM 8 KEZ SAHIT OLDUM.EN ZORUDA ONLARA BELLI ETMEDIM HIC.
SEVINCLERINI BOZMADIM HIC.DOGUMLARINA BILE GIRDIM ONLARLA.

HER BIRINDE EVE DONDUGUMDE GUNLERCE AGLAMA NOBETLERI GECIRDIM."RABBIM NEDEN BEN" DIYE SORULARIM OLDU. BENDEN SONRA EVLENEN VE BENDEN KUCUK OLAN ELTILERIM KUZENIM HAMILE KALIP BIRBIRINE ZAMAN HESABI YAPARKEN BEN GOZLERINE BILE BAKAMIYORUM.BIR ARAYA GELINCE HEP AYNI SEYLERI KONUSUYORLAR."BENIM OGLUM BU AYDA DOGDU" BENIM KIZIM 5 AYLIK "AY BIZIMKI DIS CIKARIYOR "YOK BEN ILK AYDAN HAMILE KALDIM" YA ISTEMIYORDUM OLDU" GIBI CUMLELER ARTIK SINIRLERIMI BOZUYOR.

BIRDE SUREKLI KONU YEMEKTEN TEMIZLIKTEN EVDEN ACILINCA BANA SOYLENEN" SENIN EVIN TEMIZDIR COCUKMU VAR NE TEMIZLIGI YAPICAN BOSVER.IKI KISININ ISI NE OLUCAKKI "DEDIKLERINDE COK KIRILIYORUM HEP BOYLE SOZLER SARFEDILIR MALESEF.YAHU BEN VE ESIM INSAN DEGILMIYIZ OTURUP KALKMIYORMUYUZ YIYIP ICMIYORMUYUZ SANKI BOS BIR INSAN GIBI GORULUYORUZ. COK ANLAYISSIZ INSANLAR VAR MALESEF.

BU ARADA CNM GOZUN AYDIN HALA OLUYORSUN.COK GUZEL BIR DUYGU OLSA GEREK.TADINI CIKAR RABBIM SANADA NASIP ETSIN INSALLAH.

CNM SENI COK IYI ANLIYORUM.BEN O SOYLEDIGIN HAZIRLIK ASAMALARINA HAMILELIK VE DOGUM HEYECANINA YAKINDAN TAM 8 KEZ SAHIT OLDUM.EN ZORUDA ONLARA BELLI ETMEDIM HIC.
SEVINCLERINI BOZMADIM HIC.DOGUMLARINA BILE GIRDIM ONLARLA.

HER BIRINDE EVE DONDUGUMDE GUNLERCE AGLAMA NOBETLERI GECIRDIM."RABBIM NEDEN BEN" DIYE SORULARIM OLDU. BENDEN SONRA EVLENEN VE BENDEN KUCUK OLAN ELTILERIM KUZENIM HAMILE KALIP BIRBIRINE ZAMAN HESABI YAPARKEN BEN GOZLERINE BILE BAKAMIYORUM.BIR ARAYA GELINCE HEP AYNI SEYLERI KONUSUYORLAR."BENIM OGLUM BU AYDA DOGDU" BENIM KIZIM 5 AYLIK "AY BIZIMKI DIS CIKARIYOR "YOK BEN ILK AYDAN HAMILE KALDIM" YA ISTEMIYORDUM OLDU" GIBI CUMLELER ARTIK SINIRLERIMI BOZUYOR.

BIRDE SUREKLI KONU YEMEKTEN TEMIZLIKTEN EVDEN ACILINCA BANA SOYLENEN" SENIN EVIN TEMIZDIR COCUKMU VAR NE TEMIZLIGI YAPICAN BOSVER.IKI KISININ ISI NE OLUCAKKI "DEDIKLERINDE COK KIRILIYORUM HEP BOYLE SOZLER SARFEDILIR MALESEF.YAHU BEN VE ESIM INSAN DEGILMIYIZ OTURUP KALKMIYORMUYUZ YIYIP ICMIYORMUYUZ SANKI BOS BIR INSAN GIBI GORULUYORUZ. COK ANLAYISSIZ INSANLAR VAR MALESEF.

BU ARADA CNM GOZUN AYDIN HALA OLUYORSUN.COK GUZEL BIR DUYGU OLSA GEREK.TADINI CIKAR RABBIM SANADA NASIP ETSIN INSALLAH.
Işte bunların hepsi sınav diye rahatlatıyorum kendimi. Sanırım bu ay fazla yordum kendimi düşunmekten. Bu ay yumurtlama yok olmadı. Adetim gelsin bende düsünmeyeceğim artik. Yumurta takibide yapmayacağım. Bu 3 ayda cok yıprattım kendimi. Sende eltilerinle oturma mağdem okdr anlayışsız insanlar. Malesef ertrafımız böyleleriyle dolu. Istemeyenin hemn olur cocugu. Sonra yetimanelere verirler. Bizim gibilerin gibi kolaylıkla olmaz

Işte bunların hepsi sınav diye rahatlatıyorum kendimi. Sanırım bu ay fazla yordum kendimi düşunmekten. Bu ay yumurtlama yok olmadı. Adetim gelsin bende düsünmeyeceğim artik. Yumurta takibide yapmayacağım. Bu 3 ayda cok yıprattım kendimi. Sende eltilerinle oturma mağdem okdr anlayışsız insanlar. Malesef ertrafımız böyleleriyle dolu. Istemeyenin hemn olur cocugu. Sonra yetimanelere verirler. Bizim gibilerin gibi kolaylıkla olmaz
MALESEF CNM MISAFIR OLUNCA BAYRAM RAMAZAN DERKEN MECBUR BIR ARAYA GELIYORUZ.
BIRDE FRANSADAYIM KIMSEM YOK 4 EVIZ BURDA BASKA KIME GIDECEM.
RABBIM DAHA BUYUK SINAVLAR VERMESIN BIZLERE INSALLAH.
RABBIM BAZILARINI VEREREK SINIYOR BAZILARINIDA VERMEYEREK SINIYOR.
ONLARA SUKUR ETMEK DUSER BIZEDE SABIR ETMEK DUSER .
BENDE HEP DIYORUM BUNDAN SONRA DUSUNMIYCEM OLURSA OLUR ZATEN
OLMAZSADA NE YAPSAM BOS DIYORUM AMA ISTE GELDE GONLUME SOZ GECIR BAKALIM DIMI.

MALESEF CNM MISAFIR OLUNCA BAYRAM RAMAZAN DERKEN MECBUR BIR ARAYA GELIYORUZ.
BIRDE FRANSADAYIM KIMSEM YOK 4 EVIZ BURDA BASKA KIME GIDECEM.
RABBIM DAHA BUYUK SINAVLAR VERMESIN BIZLERE INSALLAH.
RABBIM BAZILARINI VEREREK SINIYOR BAZILARINIDA VERMEYEREK SINIYOR.
ONLARA SUKUR ETMEK DUSER BIZEDE SABIR ETMEK DUSER .
BENDE HEP DIYORUM BUNDAN SONRA DUSUNMIYCEM OLURSA OLUR ZATEN
OLMAZSADA NE YAPSAM BOS DIYORUM AMA ISTE GELDE GONLUME SOZ GECIR BAKALIM DIMI.
Cok dogru. Bak ben evlendigimde cocuk istiyorduk başta ama hic oyle üstelemiyorduk,öyle ovulasyon takibi vitaminler,gün aşırıymıs hicc birsey yoktu bilmiyordum zaten. Birde adeten hemen sonra hamile kalmıştım. Kismet, nkdr kafa yoruyorsun okadar daha zorlaşıyor sanki

Kızlar boş adet sancısı çekiyorum
Adet gelmedi hala.
Acaba yarın yine olmazsam test yapsam çıkarmı.
Sanki adet oluyomuşum gibi adet sancısı çekiyorum

Adet gelmedi hala.
Şimdi yap cnm testi belli olur. Benim adetimin gelmesine 1 hafta varken yapmistim ckmisti. Cok heycanlandım. Insallah vardir

Şimdi yap cnm testi belli olur. Benim adetimin gelmesine 1 hafta varken yapmistim ckmisti. Cok heycanlandım. Insallah vardir
Canım korkuyorum yapmaya.
Bildiğin adet sancısı çekiyorum
Ha adet oldum ha olacam modumdayım.
Gebeliğe dair hiç bir belirtide yok.
Bide sabah idrarı daha kesin gösterir diye duymuştum.
Sabaha kadar olmazsam korka korka test yapacam.

Bide canım hamileliğe dair belirtimi yaşadında adete 1 hafta kala test yaptın.
Belirtiler nelerdi adet gününde yaşadığın belirtiler.

Bide canım hamileliğe dair belirtimi yaşadında adete 1 hafta kala test yaptın.
Belirtiler nelerdi adet gününde yaşadığın belirtiler.
Hic bir belirtim yoktu adet sancısı çekiyordum bende ama sadece karnim ağrıyordu. Grip olmuştum. Ilac almaya gitmiştim eczaneye:) ya içime mi doĝdu ne dedim ya varsa birsey ilaç yüzünden etkilenmesin vs. Birde test aldım. Öğlefrn sonra eve gittim testi yaptım silik ikinci cizgi çıktı. Doktorum da şaşırmıştı. Soonra dedi sen adeten hemen sonra ilişkiye girip hamile kalmışsın ondan şimdi testte çıkıyor.

Hic bir belirtim yoktu adet sancısı çekiyordum bende ama sadece karnim ağrıyordu. Grip olmuştum. Ilac almaya gitmiştim eczaneye:) ya içime mi doĝdu ne dedim ya varsa birsey ilaç yüzünden etkilenmesin vs. Birde test aldım. Öğlefrn sonra eve gittim testi yaptım silik ikinci cizgi çıktı. Doktorum da şaşırmıştı. Soonra dedi sen adeten hemen sonra ilişkiye girip hamile kalmışsın ondan şimdi testte çıkıyor.
Bazıları bi hafta kala belirti yaşıyor ondan sordum. Peki 1 hafta önce hamile olduğunu öğrendin. Tam adet gününde ne yaşadın ağrı falan oldumu..
Ben şuan adet ağrısı çekiyorum ama olmuyorum

Son düzenleme:
Bazıları bi hafta kala belirti yaşıyor ondan sordum. Peki 1 hafta önce hamile olduğunu öğrendin. Tam adet gününde ne yaşadın ağrı falan oldumu..
Ben şuan adet ağrısı çekiyorum ama olmuyorum
Her an adetim gelecekmiş gibiydi

Her an adetim gelecekmiş gibiydi
Şuan bende öyleyim iki gündür adet sancısı çekiyorum ama adet olmuyorum.
Nasip inşallah hamileyim dir ya.
Baya stres oldum adet sancısı çekip adet gelmeyince.
Diyorum acaba stresten mi başlamıyor adetim.
Canım sende inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın yine.
İnşallah hepimiz burda Hamileyiz diye haykırırız aminnn

Şuan bende öyleyim iki gündür adet sancısı çekiyorum ama adet olmuyorum.
Nasip inşallah hamileyim dir ya.
Baya stres oldum adet sancısı çekip adet gelmeyince.
Diyorum acaba stresten mi başlamıyor adetim.
Canım sende inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın yine.
İnşallah hepimiz burda Hamileyiz diye haykırırız aminnn
Zaten hamile olduĝumu öğrenirsem ilkn3 ay herkesten gizlerim bir tek burAya yazarım. Çok nazar deĝdi ilkinde herkes ögrenmişti :(

Iyi aksamlar kızlar...Bi hafta sonu daha iclenerek geçti benim.Havalar guzel tabi anne babalar pusetlerle yuruyus yapti durdu...Banada iclenmek dua etmek aglamak kaldi...Gozum yok kiskanmiyorum gibi cumleye gerek yok siz beni anlarsiniz..Bu duygu baska bisey:KK42:

Kizlar ben Ankaradayim... Sizler...?
canm bnde ankaradaym nereye gidiyosn ?

Rabbim sevdigi kullarını en agir sekilde imtihan edermis karamsar olma kuzum bizde Rabbimin izniyle birgün anne olacagz inaniyorm..ee ne demisler zor olacak ki imtihan olsun

Adet gelmedi hala.
tatlm test yap bi icin rahat olsn bide kendini dinlememeye calis belkide stresten adet olamiyosn belkideeeee :KK46::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Iyi aksamlar kızlar...Bi hafta sonu daha iclenerek geçti benim.Havalar guzel tabi anne babalar pusetlerle yuruyus yapti durdu...Banada iclenmek dua etmek aglamak kaldi...Gozum yok kiskanmiyorum gibi cumleye gerek yok siz beni anlarsiniz..Bu duygu baska bisey:KK42:
coook iyi anliyorm tatlm sabir cnm sabir..

Back