Bence test yaptırkızlar bu ayın bitmesine daha 2 hafta var ama daha adet olmadım ben çok etkileniyorum hamilemiyim diye test yapsam mı ki yoksa beklemeli miyim sonuç negatif olunca moralim çok bozuluyo benm adetim düzensiz en iyisi bekleyim(
kuzum bnm yaaa daha öncede dedm ya ayni ben gibisin ne konusulsa hemen rüyanda görüyosn bnde o huyumu hc sevmiyorm ne konussam hemn rüyama giriyo biraz fazla bilinc alti yapiorz malesfGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Rüyamda adet oluyordum.
Sonra gidip aynaya bakıyorum kirpiklerim belirgin bi şekilde top top olmuş.
Ağlıyorum rüyamda kirpiklerimden nasıl belli hamile olduğum. Nasıl adet olurum diyodum.
Off psikolojim hiç iyi değil sanırım kızlar.
Kirpik meselesinden nasıl etkilendiysem rüyamda gördüm
Olsn tatlm bende cok yogunm cok aktif olamiorm ama elimdn geldgnce yardm etmeye calisiyorm.cok gecms olsn tatlm bu araada adet günün tam olark ne zaman ?Canım ben sana sayfada yardım et bana dedim.
Ama sayfayla hiç ilgilenmiyorum.
Valla şu rakamları toplayacak kafa kalmadı bende.
Hakkını helal et.
Yine grip oldum başım çatlıyor.
Bide adet stresi yine rüyalar yine rüyalar...
Özelden anlatıyorum sana biliyosun zaten.
Bugün gördüğümüde sayfaya yazdım.
Allah sonumuzu hayır etsin aminnnnn
Tatlm tam adet tarihin ne zamandi ne zaman olman gerekiyodu yani cook gectyse cikar testtekızlar bu ayın bitmesine daha 2 hafta var ama daha adet olmadım ben çok etkileniyorum hamilemiyim diye test yapsam mı ki yoksa beklemeli miyim sonuç negatif olunca moralim çok bozuluyo benm adetim düzensiz en iyisi bekleyim(
kesinlikle tüp yaptir bnce tüpün tutma olasiligi cook daha fazla asilamaya göre..ee asilama yaptirirsanda Allah korusun tutmazsa daha cok üzülceksn sonra birde tüp icin hazrlandiginda yipranacaksn bnce direk tüp yaptrYa kızlar bende size bişey sorcam. Ben bir yıldır tedavi görüyorum önce kistim vardı onun için sonra klomen kullandım üç ay, geçen ay iğneye geçtik iğne vuruldum yine olmadı doktor iki ay dinlen sonra aşılama yapalım olmazsa dedi. Bu ay dinlenmedeyim. Eşim de diyor ki aşılama yapmayalım direk tüp bebek yapalım. Tüp bebek daha garanti diyor. Tamam doğru diyor ama benim bildiğim en son tüp bebek , doktorda öyle demişti. Kafam karıştı aşılama mı yaptırıyım tüp bebek mi ? Ama eğer tüp bebekte tutmazsa ben iyicene yıkılırım.
Cogu uzmanlar özellikle bu konuda hemfikirler. Netten çok okudum 3\4deneme asilma yapip tutmayanlar 1 sefer tup bebek deneyenleri harcadigi para cektigi zahmet ayni oluyormus. Ilk sefer asilama tutmadıysa direk tup bebek diyolar yani... Netten yaz cevabini bulursun canim. Tup bebek mi asilamami diye yaz cikio...Ya kızlar bende size bişey sorcam. Ben bir yıldır tedavi görüyorum önce kistim vardı onun için sonra klomen kullandım üç ay, geçen ay iğneye geçtik iğne vuruldum yine olmadı doktor iki ay dinlen sonra aşılama yapalım olmazsa dedi. Bu ay dinlenmedeyim. Eşim de diyor ki aşılama yapmayalım direk tüp bebek yapalım. Tüp bebek daha garanti diyor. Tamam doğru diyor ama benim bildiğim en son tüp bebek , doktorda öyle demişti. Kafam karıştı aşılama mı yaptırıyım tüp bebek mi ? Ama eğer tüp bebekte tutmazsa ben iyicene yıkılırım.
Kaç günde bir adet oluyorsun canımkızlar bu ayın bitmesine daha 2 hafta var ama daha adet olmadım ben çok etkileniyorum hamilemiyim diye test yapsam mı ki yoksa beklemeli miyim sonuç negatif olunca moralim çok bozuluyo benm adetim düzensiz en iyisi bekleyim(
Canım imkanın varsa direk tüp yatır. Aşılama yaptıranların negatif sonuc aldığını daha çok gördüm.Ya kızlar bende size bişey sorcam. Ben bir yıldır tedavi görüyorum önce kistim vardı onun için sonra klomen kullandım üç ay, geçen ay iğneye geçtik iğne vuruldum yine olmadı doktor iki ay dinlen sonra aşılama yapalım olmazsa dedi. Bu ay dinlenmedeyim. Eşim de diyor ki aşılama yapmayalım direk tüp bebek yapalım. Tüp bebek daha garanti diyor. Tamam doğru diyor ama benim bildiğim en son tüp bebek , doktorda öyle demişti. Kafam karıştı aşılama mı yaptırıyım tüp bebek mi ? Ama eğer tüp bebekte tutmazsa ben iyicene yıkılırım.
Canım bazı hesaplayıcılara göre yarın adet günüm bazılarına göre öbürgün.kuzum bnm yaaa daha öncede dedm ya ayni ben gibisin ne konusulsa hemen rüyanda görüyosn bnde o huyumu hc sevmiyorm ne konussam hemn rüyama giriyo biraz fazla bilinc alti yapiorz malesf
Olsn tatlm bende cok yogunm cok aktif olamiorm ama elimdn geldgnce yardm etmeye calisiyorm.cok gecms olsn tatlm bu araada adet günün tam olark ne zaman ?
Tatlm tam adet tarihin ne zamandi ne zaman olman gerekiyodu yani cook gectyse cikar testte
kesinlikle tüp yaptir bnce tüpün tutma olasiligi cook daha fazla asilamaya göre..ee asilama yaptirirsanda Allah korusun tutmazsa daha cok üzülceksn sonra birde tüp icin hazrlandiginda yipranacaksn bnce direk tüp yaptr
Ne güzel bir fikir canım ya.Kizlar bi teklifim olacak ama ne kadar uygun olur bilemiyorum. Hani bu aralar cok bebek üzerine yoğunlaştık ya... Isimiz gücümüz asilama yumurtlama vs vs. Bebek sevmek istiyoz ya ve hemen annelerin bakislar laflari sözleri degisiyor ya. Iste bu sebeple ayni sehirde olanlar bulussak cocuk esirgemenin önünde... Doyasiya bebek sevsek, hem onlar anne sefkati alsa hem biz o annelik duygusunu azda olsa yasasak.... Kafamiz dagilsa... Ne bilim epeydir bu fikir dolanio kafamda ne dersiniz?
ayy evet ya habire hepimz ay yumurtam büyümedi ay catlamadi ay asilamam tutmadi diyip iyice kendmizi yoruyorz bu fikir gayet güzel bnceKizlar bi teklifim olacak ama ne kadar uygun olur bilemiyorum. Hani bu aralar cok bebek üzerine yoğunlaştık ya... Isimiz gücümüz asilama yumurtlama vs vs. Bebek sevmek istiyoz ya ve hemen annelerin bakislar laflari sözleri degisiyor ya. Iste bu sebeple ayni sehirde olanlar bulussak cocuk esirgemenin önünde... Doyasiya bebek sevsek, hem onlar anne sefkati alsa hem biz o annelik duygusunu azda olsa yasasak.... Kafamiz dagilsa... Ne bilim epeydir bu fikir dolanio kafamda ne dersiniz?
insallah hakkinda hayrlisi olr tatlmCanım bazı hesaplayıcılara göre yarın adet günüm bazılarına göre öbürgün.
Bilmiyorum ne zaman olurum. Genelde gününden 1 yada 2 gün sonra oluyorum adet.
Off baya stres yaptım ya. İnşallah olmam
İnşallah olmazsın canım da bebiş haberini verirsinCanım bazı hesaplayıcılara göre yarın adet günüm bazılarına göre öbürgün.
Bilmiyorum ne zaman olurum. Genelde gününden 1 yada 2 gün sonra oluyorum adet.
Off baya stres yaptım ya. İnşallah olmam
Kaç günde bir adet oluyorsun canım
Çok geciktiyse idrar testinde çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?