- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
sagol bitanemm insallahh hepimize nasip olur annelik hayirlisiyla.Tup bebekte 1 tane embriyo transfer ediliyo cnim bede cok istedim ikiz üçüz hele vu ay 8 yumurtqm birden gelisince cogul gebelik hayali kurdum hep ama maalesef yine husrancanm benim rabbim sana 3 tane birden versin inşallah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar,2 erkek 1 kızinş tez zamnda hamilelik haberini alalım
İnsallah canimm ama umidim yokyaaainsallah önmzdeki ay olur cnm napalm hayrlisi
Aynen oyle canimmbende adet oldumkısmet elden ne gelir ki...
insallah o zamana kadr kendiligindn olur canm tüpe gerk kalmazİnsallah canimm ama umidim yokYazin tup bebek icin gidecem artik doktorum da oyle demisti zaten.
Aynen oyle canimmKismet...
cnm cok üzüldüm inşallah bi dahaki ay olur elden bişey gelmiyo sabretmekten baska benimde gecti adet günüm ne agrı ne belirti bişey yok bekliyom bakalımsagol bitanemm insallahh hepimize nasip olur annelik hayirlisiyla.Tup bebekte 1 tane embriyo transfer ediliyo cnim bede cok istedim ikiz üçüz hele vu ay 8 yumurtqm birden gelisince cogul gebelik hayali kurdum hep ama maalesef yine husranDengemi bozdu ilaclar 4 gun gecti hala olmadim ramazandan sonra gitmeyi dusunuyorum tup bebege.Biraz dinlenmek istiyorum artik yilbasindan beri igne ilac rahim yiprandi...
Canım üzülme demek çok yersiz farkındayım ama herşey Allahtan, çok yıpratma kendini hepimiz bazen çok umutsuz oluyoruz inşallah tez zamanda en güzel kapılar açılır senin için,bebeğini alırsın sağlıkla kucağına...Kizlar kan.sonucumu aldim maalesef negatif :) Aglamamak icin direniyorum kendimeNasip degilmis anlasilan tup bebek mecbur oldu artik 7 sene gecti sabrim hosgorum dayanacak psikolojim kalmadi.İnsallah sizlerden.guzel haber aliriz bu ay.
HAYIRLISI BUYMUS CNM .Kizlar kan.sonucumu aldim maalesef negatif :) Aglamamak icin direniyorum kendimeNasip degilmis anlasilan tup bebek mecbur oldu artik 7 sene gecti sabrim hosgorum dayanacak psikolojim kalmadi.İnsallah sizlerden.guzel haber aliriz bu ay.
Canım ya üzülme belki nasibin tüp bebektetir.Kizlar kan.sonucumu aldim maalesef negatif :) Aglamamak icin direniyorum kendimeNasip degilmis anlasilan tup bebek mecbur oldu artik 7 sene gecti sabrim hosgorum dayanacak psikolojim kalmadi.İnsallah sizlerden.guzel haber aliriz bu ay.
İnsallah bitanemmm zaten.ilk beegimede 2 kere klomenle yapilan asilamadan aylar sonra kendiligimden kalmistim.Rabbim insallah su mubarek uc aylar sirasinda nasip eder kendiliginden veririnsallah o zamana kadr kendiligindn olur canm tüpe gerk kalmaz
Ayyy hadi sen bari guzel haber ver zaynebim yaaa Rabbim buyuk nasip drgilmis bu ay bana annelikcnm cok üzüldüm inşallah bi dahaki ay olur elden bişey gelmiyo sabretmekten baska benimde gecti adet günüm ne agrı ne belirti bişey yok bekliyom bakalım
Aminn bitanem sagol insalah hepimiz aliriz kucagimiza en yakin.zamanda..Canım üzülme demek çok yersiz farkındayım ama herşey Allahtan, çok yıpratma kendini hepimiz bazen çok umutsuz oluyoruz inşallah tez zamanda en güzel kapılar açılır senin için,bebeğini alırsın sağlıkla kucağına...
İnsallah aysemmmm insallah Rabbim hrpimize gosterir mucizesini.Gelen Allahtan gelimce boynumuz kildan ince napalim sabrederek cenneti kazaniyoruz insallahhh buda bizlerin imtihani.Tek bir "OL" emriyle koca kainati yaratan Rabbimin bize evlat vermeye mi gucu yetmiyo.Sevdigi kullari oldugumuz icin boyle imtihan ediyo ki sabretsinler de cennetime aliyim diye....HAYIRLISI BUYMUS CNM .
HERSEYIN YAZILMIS BIR ZAMANI VAR ELBETTE.
BIZLER SABIR VE TEVEKKUL EDICEZ.GERISI RABBIMIN TAKDIRIDIR.
HEM BEN INANIYORUM SENIN MELEGIN SEVINMEN ICIN RABBINE YALVARIYORDUR.BI'IZNILLAH
BEKLE VE GOR SON GULEN IYI GULECEK.MUCIZELER HEP EN SON GELIR VE DAHA MUTLU EDICIDIR.
Belki de canimmm.Belki tup beekle de olmayacak.Rabbim buyuk neyi yazdiysa kaderimze onu yasiyoruz.Emrine sukur diyecem napiyimCanım ya üzülme belki nasibin tüp bebektetir.
Off benim de karnım ağrımaya başladı gelecek kırmızılar sanırım
İnsallah bitanemmm zaten.ilk beegimede 2 kere klomenle yapilan asilamadan aylar sonra kendiligimden kalmistim.Rabbim insallah su mubarek uc aylar sirasinda nasip eder kendiliginden verir
Ayyy hadi sen bari guzel haber ver zaynebim yaaa Rabbim buyuk nasip drgilmis bu ay bana annelik
Aminn bitanem sagol insalah hepimiz aliriz kucagimiza en yakin.zamanda..
İnsallah aysemmmm insallah Rabbim hrpimize gosterir mucizesini.Gelen Allahtan gelimce boynumuz kildan ince napalim sabrederek cenneti kazaniyoruz insallahhh buda bizlerin imtihani.Tek bir "OL" emriyle koca kainati yaratan Rabbimin bize evlat vermeye mi gucu yetmiyo.Sevdigi kullari oldugumuz icin boyle imtihan ediyo ki sabretsinler de cennetime aliyim diye....
Belki de canimmm.Belki tup beekle de olmayacak.Rabbim buyuk neyi yazdiysa kaderimze onu yasiyoruz.Emrine sukur diyecem napiyimİnsalah olmazsin canim yaaa insalahhh
Bende adet olcam canım yabende adet oldumkısmet elden ne gelir ki...
İnşallah adet olmayıp pozitifi görürsün canım ya.Kizlar yum gunlerim bitti doktor 16sindan sonra serbestsiniz demisti insallah klomeni bosuna kullanmamisimdir bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?