Kız nerelerdesin200aldım canım
Canım sorunun bulunmasıda iyi.kızlar benımde tuplerım tıklaı oldugu ıcın bebegım olmuyor subat ayında asıl sebebı ogrendım cok agladım uzuldumSonra dedımkı vardır rabbimin bildiği dedim ve tup bebek merkezi arastırdım 2 ay once fethıye hocamla tanıstım cok tatlı bır bayan cokta ılgılı bır merkez butun kan testlerımı yaptırdı sukur bısı cıkmadı sadece kanım bıraz erken pıhtılasıyor du onun ıcın genetık test verdık ılaclarla duzelecegını soyledıler bırazdan da dıyetısyenlerı benı arayacak... Elbet evlatsızlık cok zor ama baskalarının bebegının olması sızı asla uzmesın elbet bızde anne olacagız Yoktan var eden yuce rabbım bızlerede nasıp edecektır bu duyuguyu.. oyle ıcımden geldı yazmak ıstedım
Belki ilacın etkisiyle büyür canım ya.16.günü canm..ya doktor qec gelckms yanindaki bi doktor bakti bsy demedi yani daha büyür fln diye..adetn 3.günü tekrar gel dedi..
Anlıyorum seni canım ya.inan yasemn elimde degil gözyaslrm hani cesmeyi acarsnda şaril şaril akar ya aynen o durumdaym suan ya yumurta bu sekilde büyümemeye devam ederse düşün ki tüp bebek sansm bile yok ..
ayy bn denedm bekarken adetm gelmiyodu yaptm ictm snrada adetm kesilmedi onn icin smdi kürlerden korkuorm ama denekte istiormcanım biz pko lular için saraçoğlunun soğan kürü var adetim gelsin bu ay deniycem ben
elbette kesilmezde yasemn iste ne bilm yaBelki ilacın etkisiyle büyür canım ya.
Allah tan umut kesilmez
neden tavuk yememek gerekiyor canmPko'lular Soğan
Rezerv problemi olanlar da Saraçoğlu'nun İncir kürünü muhakkak yapsın..
Üşenmeyin yapın. Yanında da hareket edin.. Yürüyüş olur evde göbek atmak olur muhakkak yapın. GÜzel beslenin..
Tavuk yemeyin!... Durumu kabullenin.. Güzel ve olumlu olun. Gerisi Allah'a kalmış:)
Sevgiler..
insallah yaseminim inşallah. .Anlıyorum seni canım ya.
Ama bak olumsuz düşünmek olumsuzlukları getirir.
Güzel düşünelim inş. Güzel haberler alırız zamanla
iste kske üzülmemek elde olsa..
aminnn aminnDeğil biliyorum burda hepimiz aynı durumdayız Allah Im yardımcımız olsun
canm gülay gelsede yine bitmeyecek ki lütfen 200den az alim yapilmasn arkadslar bakin dua bitmiyorGulayeker nerelerdesin
Yine sen sona kaldın dua almanı bekliyoruz.
Çok sık giremiyorsan 2 şer kişinin duasını al lütfen
amin hepimiz canım ama kendınızı bebek olmuyor dıye soyutlamayın daha cok acır canınızCanım sorunun bulunmasıda iyi.
İnşallah güzel bi tedaviyle gelir bebeşin
Canım bende pko var tavuk niye yemiyoruz? Bende bu ilk defa ilaç kullandım yarın kontrol var heyecanlıyım...Pko'lular Soğan
Rezerv problemi olanlar da Saraçoğlu'nun İncir kürünü muhakkak yapsın..
Üşenmeyin yapın. Yanında da hareket edin.. Yürüyüş olur evde göbek atmak olur muhakkak yapın. GÜzel beslenin..
Tavuk yemeyin!... Durumu kabullenin.. Güzel ve olumlu olun. Gerisi Allah'a kalmış:)
Sevgiler..
neden tavuk yememek gerekiyor canm
bende şaşırdım neden tavuk yenmemesi gerekiyor
Canım bende pko var tavuk niye yemiyoruz? Bende bu ilk defa ilaç kullandım yarın kontrol var heyecanlıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?