iste hepimiz ayni sorularla karsilasiyoruz malesf bebegm kimse basina gelmeden olayin bu kadar hassasiyetini anlamio malesfCanım valla bıktım bu sorulardan.
Daha öncede bu soruyla defalarca karşılaştım.
Niye yok diye bi soru olabilir mi. Bi mantığı var mı bu sorunun ya
aminnnnnnAllah ım bizi insanların insafına bırakma.
Onların diline düşürme.
Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Bize merhamet et Rabbim.
Kucaklarımızı boş bırakma
Aminnnnnn
tatlm bende doktora gitmezken öyleydm smdi doktora gittigim icin nedir ne degildr biliyorm artk hc psikolojimle oynamiyorm iste sizinkinin sebepsiz olusu seni bu denli etkiliyo baskasi olsa düsünme derde düsünmemek elde deql ki..Adetim yaklaştı yine bebek rüyaları görmeye başladım kaç gündür.
Bugün de yine rüyamda hamileydim.
Çok üzülüyorum bu rüyalarla uyanınca.
Allah ım bize de nasip et ne olur.
iste hepimiz ayni sorularla karsilasiyoruz malesf bebegm kimse basina gelmeden olayin bu kadar hassasiyetini anlamio malesf
aminnnnnn
tatlm bende doktora gitmezken öyleydm smdi doktora gittigim icin nedir ne degildr biliyorm artk hc psikolojimle oynamiyorm iste sizinkinin sebepsiz olusu seni bu denli etkiliyo baskasi olsa düsünme derde düsünmemek elde deql ki..
polikistk var bende canm yumurtlama problemim var gecen ay hic yumurtam büyümedi bu ay yine ilac kullandk bakalm bugün doktora gidicm yine bakalm büyümüsmü istenilen boyuta gelmis miözel değilse sizin sebep ne canım neden olmuyo
Canım 4.5.6 kişiler için almıştın zaten7.
8.
9. Ve
10.siradaki arkadaslarimiz icin. 200er tane okudumm
Rabbimisteklerimizi hayirlisiyla kabul etsin ins.
İnşallah güzel haberler alırsın doktordan canımAllahım açılan eli geri çevirmez canım bizimde imtihanımız bu galiba bakalım bu ay adetimin 3 günü gene kontrolüm var bunda ne diycekler
polikistk var bende canm yumurtlama problemim var gecen ay hic yumurtam büyümedi bu ay yine ilac kullandk bakalm bugün doktora gidicm yine bakalm büyümüsmü istenilen boyuta gelmis mi
İnşallah güzel haberler alırsın doktordan canım
Canim benim. Üzülme tatlı yaa Rabbim sevdiği kullarına üzüntü keder verirmis büyük bi imtihandasin sakin n isyan etme bu imtihanın kazananı sen olacaksın hem ailene kavuşacaksin hem brbegine inşallah dua et bol bol bizlerinde dualarindasin yalnız boynu bükük değilsin bizler varız unutma bunu canım herzaman ben ve diger arkadaslarim yanındayız.TATLIM NE HABER NASILSIN.
BEN 3 GUNDUR COK YORULDUM VE YIPRANDIM.
MORAL SIFIR YA.BASKA BIR SEHIRDE OTURAN ELTIM GELMISTI.
4 ELTI IC ICE DOLU BIR HAFTA SONU GECIRDIK.HEPSINDE 4 ER COCUK VARDI.
BEN KENDIMI ARALARINDA O KADAR YANLIZ VE GARIBAN HISSETTIMKI ANLATAMAM.
SU AN COK DOLUYUM AGLAMAKTAN GOZ CEVREM YANIYOR.HER KELIME BANA OK GIBI GELIYORDU.
2 SAATTIR YALVARIYORUM RABBIM KIMSENIN AGZINA SAKIZ YAPMA NOLUR.BOYNU BUKUK BIRAKMA.
BEN UNUTMAYA VE ALISMAYA CALISTIKCA HER GELEN UZULME SENINDE OLUR DIYORDU.
KORKUDAN COCUKLARI SEVSEMMI SEVMESEMMI ANLAYAMADIM.BAKISLARI BENI YORDU.
BIDE HEPSI AYRI BIR TATIL PLANI YAPIYORDU BANADA SORUYORLAR YAZIN NEREYE GIDICEN.
SANKI BILMIYORLARMI BEN 5 YILDIR AILE HASRETIYLE KAVRULUYORUM IZNIM CIKSA YAZIMI BEKLIYCEM.
COK UZULDUM COK AGLADIM ONLARA BELLI ETMEK ISTEMEDIM ZOR TUTTUM KENDIMI EVE KADAR.
BANA DUA EDIN NOLUR KIZLAR ARTIK HIC DAYANCAK GUCUM YOK YA
Canım gittin mi doktora randevun kaçtaiste hepimiz ayni sorularla karsilasiyoruz malesf bebegm kimse basina gelmeden olayin bu kadar hassasiyetini anlamio malesf
aminnnnnn
tatlm bende doktora gitmezken öyleydm smdi doktora gittigim icin nedir ne degildr biliyorm artk hc psikolojimle oynamiyorm iste sizinkinin sebepsiz olusu seni bu denli etkiliyo baskasi olsa düsünme derde düsünmemek elde deql ki..
Evet canım bizim imtihanımız bu galiba.bende kotu bi haftasomu gecirdim . rabbime sukurler sun baska dert vermesin anne olamamak gercekten cok zormuş hele acaba ne kadar zaman sonra hamile kalacam , kalabilecek miyim, benim imtihanim cocuksuzluk mu diye diye kafayi yiyecem. ben ki bekarliktan beri bebek delisi bir insanm. arkadaslarim yoldan geçen yakişiklilara bakardi benimse gozum hep bebeklerde cocuklarda egilip severdim. simdi sevmeye korkuyorum nazar degdirdi gözu kaldi derler diye.eşim şimdiye kadar hep bosver olacak dert etme neden bu kadar kafana takiyosun adet olursan ol ne var bunda bi daha deneriz derdi.dun aksam sancim var dedim adetime 10 gun var ama sanki olacam gibi dedim . surat asti gene mi dedi. gene mi bebek yok yani dedi . o kadar koydu ki cok agladim ona belli etmedm ama çok kirildim zaten yeterince mahalle baskisina maruzum.her goren bebek yok mu yok mu diyor.yagmur yagiyordu Allahim ne olursun isteyen herkese hayirli evlatlar ver diye dua ettimrabbim buyuk ins ol derse olacak ben inaniyorum o bizim daha çok dua etmemizi daha çok ibadet etmemizi istiyor.
CANIM aynı durumdayız ben de 5 yıllık evliyim ve sebepsiz infertiliteyim tedavi gördün mü hicchepimizin ortak yanı bu galiba bende çoğu kişiden aynı şeyleri duyuyorum ama artk kafama takmamaya baladım biz 5 senedir istiyoruz hiç bi problem olmadığı halde olmuyo napalım yani Rabbim ol derse olur ben o kadar çok şeyler duydum ki bunlar tembel yaa bunların olmaz böyle giderse dediklerini bile biri hamile olsun sanki onu kıskanıyorum gibi geliyo kendi kendime psikoljim iyice bozuldu yeni bebeklilerin evine gitmeyide istemiyorum bana bişey diyeceklerinden çok kötü durumdayız ama bunada şükür diyorum sağlığımız yerinde Allahım nasip etiyse elbet bir gün meleğimiz bize gelecek
Yok görünmedi canım hemen ekliyorum okuduğunuiTubams için 200 almıştım görünmedi mi ki acaba ekle tatlım bana
200 aldım cnm]SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"
MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.
==> şengül arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=MASCULİN.........................150
2=ESMERM91 ........................200
3=ESES50................................200
4=ŞENGÜL1976.......................200
5=BUKEETBUKET.......... .........200
6=ELMİRASU...........................
7=YASEMİN........... ..................150
8=CEREN15..............................250
9=DAMLA_22..........................
10=GÜL333...............................200
11=ZAHİDEM70........................300
12=ZEYNEP0682........................150
13=ZEYNEB21...........................200
14=DUAMBELLİ........................200
15=HASRETİMSENSİN...............250
16=YENİBİDÜNYA......... ...........200
17=ESK26Z..................................
18=BABYİNLOVE......................150
19=TUBATESBİH.....................200
20=ZEYNEPCE90.....................200
21=TUBAMMS.........................200
22=EMBİE................................200
23=VOLHAT............................200
24=SULTAN.............................200
25=GÜLAYEKER......................
26=DEBORAH26......................150
27=ÖZGECAN19......................200
28=WHİTEROSE55...................200
29=MGLİ..................................200
30=SECİDO...............................100
31=PORTAKALES.....................200
32=SEDAAAAAA.......................200
33=FİLİZ2012............................200
34=CGPBAS...............................300
35=KELEBEGIMYAGMUR.........250
KALAN.......................................800
*2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR..
*HAFTA SONU AKTİF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUALARINIZI ERKENDEN ALIN..
...................LİSTEMİZ KAPALIDIR.............
moralim yerlerde yine gttim en sonki gittigmle kalms büyümems daha fazlaCanım gittin mi doktora randevun kaçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?