- 16 Haziran 2010
- 275
- 126
- 303
Canım listemiz kapalı.Ya bende katılmak istiyorummm
TATLIM NE HABER NASILSIN.Ayşem bizde seni çok seviyoruz canım benim.
İyiki varsın
Ayy canım ya valla bugün benim de sinirlerim bozuldu yaTATLIM NE HABER NASILSIN.
BEN 3 GUNDUR COK YORULDUM VE YIPRANDIM.
MORAL SIFIR YA.BASKA BIR SEHIRDE OTURAN ELTIM GELMISTI.
4 ELTI IC ICE DOLU BIR HAFTA SONU GECIRDIK.HEPSINDE 4 ER COCUK VARDI.
BEN KENDIMI ARALARINDA O KADAR YANLIZ VE GARIBAN HISSETTIMKI ANLATAMAM.
SU AN COK DOLUYUM AGLAMAKTAN GOZ CEVREM YANIYOR.HER KELIME BANA OK GIBI GELIYORDU.
2 SAATTIR YALVARIYORUM RABBIM KIMSENIN AGZINA SAKIZ YAPMA NOLUR.BOYNU BUKUK BIRAKMA.
BEN UNUTMAYA VE ALISMAYA CALISTIKCA HER GELEN UZULME SENINDE OLUR DIYORDU.
KORKUDAN COCUKLARI SEVSEMMI SEVMESEMMI ANLAYAMADIM.BAKISLARI BENI YORDU.
BIDE HEPSI AYRI BIR TATIL PLANI YAPIYORDU BANADA SORUYORLAR YAZIN NEREYE GIDICEN.
SANKI BILMIYORLARMI BEN 5 YILDIR AILE HASRETIYLE KAVRULUYORUM IZNIM CIKSA YAZIMI BEKLIYCEM.
COK UZULDUM COK AGLADIM ONLARA BELLI ETMEK ISTEMEDIM ZOR TUTTUM KENDIMI EVE KADAR.
BANA DUA EDIN NOLUR KIZLAR ARTIK HIC DAYANCAK GUCUM YOK YA
amin cnm. Râbbim tez zâmanda yüzümüzü guldürsünAnne olamamak nasıl bir eksikliktir Allah ım.
Hayırlı bir şekilde Rabbim bizlerede nasip et aminn
İnşallah canım Rabbim dualarımızı tez zamanda kabul eder inşallahamin cnm. Râbbim tez zâmanda yüzümüzü guldürsün
Canm bnm yaaaa tühh cok zor bi h.sonu olms senin icin Rabbm sana dayanma gücü versn biran önce sni evladina ve ailene kavustrsn insallahTATLIM NE HABER NASILSIN.
BEN 3 GUNDUR COK YORULDUM VE YIPRANDIM.
MORAL SIFIR YA.BASKA BIR SEHIRDE OTURAN ELTIM GELMISTI.
4 ELTI IC ICE DOLU BIR HAFTA SONU GECIRDIK.HEPSINDE 4 ER COCUK VARDI.
BEN KENDIMI ARALARINDA O KADAR YANLIZ VE GARIBAN HISSETTIMKI ANLATAMAM.
SU AN COK DOLUYUM AGLAMAKTAN GOZ CEVREM YANIYOR.HER KELIME BANA OK GIBI GELIYORDU.
2 SAATTIR YALVARIYORUM RABBIM KIMSENIN AGZINA SAKIZ YAPMA NOLUR.BOYNU BUKUK BIRAKMA.
BEN UNUTMAYA VE ALISMAYA CALISTIKCA HER GELEN UZULME SENINDE OLUR DIYORDU.
KORKUDAN COCUKLARI SEVSEMMI SEVMESEMMI ANLAYAMADIM.BAKISLARI BENI YORDU.
BIDE HEPSI AYRI BIR TATIL PLANI YAPIYORDU BANADA SORUYORLAR YAZIN NEREYE GIDICEN.
SANKI BILMIYORLARMI BEN 5 YILDIR AILE HASRETIYLE KAVRULUYORUM IZNIM CIKSA YAZIMI BEKLIYCEM.
COK UZULDUM COK AGLADIM ONLARA BELLI ETMEK ISTEMEDIM ZOR TUTTUM KENDIMI EVE KADAR.
BANA DUA EDIN NOLUR KIZLAR ARTIK HIC DAYANCAK GUCUM YOK YA
yasemin inan ayni sey gecen bnm basima geldi bizim binada ki bi teyzeyle karsilastm selamun aleyküm dedm aleyküm selam bebk yok mu daha dedi bnde yok dedm yav insan napiosn nasilsn der niye yok diyo ben nerden biliym nie yok niye diye bi soru sekli bilmiorm bn ya niye yok demek ne demek Rabbim daha nasip etmems iste ne soruyon bide habire soranlar yok muuuuAyy canım ya valla bugün benim de sinirlerim bozuldu ya
Birine hasta ziyaretine gittim
Bana bebek yokmu hala diye sordular
Bende yok henüz nasip inşallah olur dedim.
Bana cvp olarak niye yok diyorlar.
Yav Allah u alem. Ben ne bileyim niye yok.
Aynen bende bi bebek görsem sevmeye korkuyorum.
Nazarımın değeceğini düşünürler diye.
Bi bebek görsem defalarca maşallah subhanallah diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?