- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
Canim ben 100 alayim okuyayim bence her gun icin 1 kisiyi koyalim cunku calisanlar icin zor oluyorKızlar EsEs50 nin duasından kalan 300.
Napalım sizce
Okumayanların geleceği yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben 100 alayim okuyayim bence her gun icin 1 kisiyi koyalim cunku calisanlar icin zor oluyorKızlar EsEs50 nin duasından kalan 300.
Napalım sizce
canm aktif olanlar okuyabilecek olanlar arti alsn yapacak bsy ykKızlar EsEs50 nin duasından kalan 300.
Napalım sizce
Canım girmen zor oluyorsaCanim ben 100 alayim okuyayim bence her gun icin 1 kisiyi koyalim cunku calisanlar icin zor oluyor
ovvvvv harikasn canm kontrolünde ii gecer insallahBen 12 saat çalışan uni okuyan ve evimle ilginen biri olarak günde 3 kisiye dua okuya biliyorsam olur bence. Neyse kızlar bana başarıar dileyin yarin kontrolum var
Canım işte bak itirazlar oluyo falan bazen.Ben 12 saat çalışan uni okuyan ve evimle ilginen biri olarak günde 3 kisiye dua okuya biliyorsam olur bence. Neyse kızlar bana başarıar dileyin yarin kontrolum var
Bu arada inşallah kontrolün iyi geçer canımBen 12 saat çalışan uni okuyan ve evimle ilginen biri olarak günde 3 kisiye dua okuya biliyorsam olur bence. Neyse kızlar bana başarıar dileyin yarin kontrolum var
Tamam canımkalan 200 bana yaz canm. diger arkadas içinde 200
ben cmaresi pazar icin 2 kisiye dua aldigim icin girmedim ama bana yazmissin nerdesiniz diyeCanım girmen zor oluyorsa
Bazı arkadaşlar gibi 2 şer kişiye dua alabilirsin.
Herkes okuyor. Okumak istiyor.
Kendilerine hemen sıra gelsin istiyorlar.
Çünkü 35 kişiyiz
Günde 1 kişiye okursak 1 aydan fazla sıra bekleriz o zaman.
Zaten genelde günde 1 kişiye okuyoruz ama bazen aynı gün içinde ikinci kişiye geçiyoruz.
canm 100 bn alaym sana cok olmasnkalan 200 bana yaz canm. diger arkadas içinde 200
inşallah kuzum inşallahBu arada inşallah kontrolün iyi geçer canım
Yarın esmerm91 de kontrole gitcek.
İnşallah ikinizde doktordan güzel şeyler duyarsınız
tatlm 100 bana yaz istersn tuba arkadsmiza cok olmasnTamam canım
Aldıklarını yazdım canım yeni kişiye geçtik.Canim
ben cmaresi pazar icin 2 kisiye dua aldigim icin girmedim ama bana yazmissin nerdesiniz diye
Canım tubatesbih e yazdım.canm 100 bn alaym sana cok olmasn
inşallah kuzum inşallah
tatlm 100 bana yaz istersn tuba arkadsmiza cok olmasn