- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
- 168
Yo bence gerek var sayiya siz kendiz icin sayısiz okursunuz biz bu şekilde okumayi seviyoruz ve dualarimizin kabulde olduguna inaniyoruz hamiş lerimizde oldu bu tür şeylerde sayfamiza girip yazmasaniz seviniriz bizler sayfamizda güzel sohpetler ve dua lar ediyoruz bu şekildede cok mutluyuz iyikide arkadaşimda bu sayfayi acmiş bizlerede vesile olup okutmuşHiç bir dilek için şu kadar sayıda şu vakitte diye bir bir dua etmeye gerek yok. Allah kullarında samimiyet ister. Ne isterseniz aracısız samimiyetle bildiğiniz gibi isteyin. Bakara 186: 'Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki ben pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına icabet ederim. Öyleyse, onlar da benim çağrıma icabet etsinler ve bana iman etsinler. Umulur ki irşad (doğru yolu bulmuş) olurlar.'
Ne güzel söyledin canım.Yo bence gerek var sayiya siz kendiz icin sayısiz okursunuz biz bu şekilde okumayi seviyoruz ve dualarimizin kabulde olduguna inaniyoruz hamiş lerimizde oldu bu tür şeylerde sayfamiza girip yazmasaniz seviniriz bizler sayfamizda güzel sohpetler ve dua lar ediyoruz bu şekildede cok mutluyuz iyikide arkadaşimda bu sayfayi acmiş bizlerede vesile olup okutmuş
Tabika öyle canim hic sevmem öyle şeyleri biz böyle yapiyoruz isteyen farkli yapsin yoruma ihtiyacimiz yok duaya ihtiyacimiz varNe güzel söyledin canım.
Ben o kişinin ilk attığı msjı iyi niyetli düşünüp bişey demedim.
Ama ikinci yazdığı msj hiç normal değildi.
Bunca kişi ne okuduğunu bilmiyormu ya. Allah Allah.
Evet canım istemeyen katılmaz zatenTabika öyle canim hic sevmem öyle şeyleri biz böyle yapiyoruz isteyen farkli yapsin yoruma ihtiyacimiz yok duaya ihtiyacimiz var
Hiç bir dilek için şu kadar sayıda şu vakitte diye bir bir dua etmeye gerek yok. Allah kullarında samimiyet ister. Ne isterseniz aracısız samimiyetle bildiğiniz gibi isteyin. Bakara 186: 'Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki ben pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına icabet ederim. Öyleyse, onlar da benim çağrıma icabet etsinler ve bana iman etsinler. Umulur ki irşad (doğru yolu bulmuş) olurlar.'
Pardon ama siz diğer dua topigindede olumsuz şeyler yazmışsınız burdakiler iyi niyetiyle birbirine dua ediyor sayı yada duanin ne olduğu önemli olmayabilir zaten burda onemli olan niyet bu şekilde herkes birbirine dua alıyor ve bi çok kişinin duasında ismi geçiyor burada amaç Allah in isimlerini zikrederek dua etmek herkes evinde ibadetin de yapar kuran ini da okur bunu sorgulamak kimseye düşmezz. Eğer iyi niyetliyseniz sizde bi topik açıp duaların meallarını âyet ve hadisleri paylaşıp bilmeyenlerin ogrenmesine vesile olun ve böylece sevaba girin
Allah razi olsn kardesm..sirani bana verdn ki bn sana hic böyle bsy dememisken..sirf ben p.tesi doktora gidicem iyi sonuclar aliym diye Allah sendn razi olsn insallah su güzel kalbinin yüzü suyu hürmetine sana hayrli imanli ahlakli evlatlar nasip etsin insallah.. o kadr takip ediyosn sayfayla ugrasiyosun zaman ve emek harciyosun hakkini helal et canm..Esmerm91 duan bitti canım
Allah kabul etsin
sengülüm hic önemli değil tatlm bn senin okuyamasan bile cok cani gönülden bana dua ettigini biliyormAma ben yetişemedim esmerimerabbim hayirli evlat nasip etsin esmerim arakadaşima coookkkk özür dilerim eses icin 200
SEN BIDE BENI GOR CNM MISAFIR YORGUNLUGU VAR UZERIMDE.gunaydin canm ben guya giremeyecektim el aliskanligi oldu habire burdaymm :) hepinizi çook seviyorum
Canım Rabbim hepimizden razı olsun.Allah razi olsn kardesm..sirani bana verdn ki bn sana hic böyle bsy dememisken..sirf ben p.tesi doktora gidicem iyi sonuclar aliym diye Allah sendn razi olsn insallah su güzel kalbinin yüzü suyu hürmetine sana hayrli imanli ahlakli evlatlar nasip etsin insallah.. o kadr takip ediyosn sayfayla ugrasiyosun zaman ve emek harciyosun hakkini helal et canm..
sengülüm hic önemli değil tatlm bn senin okuyamasan bile cok cani gönülden bana dua ettigini biliyorm
Ayşem bizde seni çok seviyoruz canım benim.SEN BIDE BENI GOR CNM MISAFIR YORGUNLUGU VAR UZERIMDE.
YINEDE BURAYA UGRAMADAN YATAMADIM.BURAYI COK SEVIYORUUUMMMM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?