tatlım başlıyormuyuz akşama moralim çok bozuk akşam girmezsem yazayım yinede 200 alıyorum şu cuma saatinde rabbimden başka muhtaç olunacak hiçkimse yoktur rabbim kimseyi araya koymadan yollar inşallah bebeğimizi şu hayatta yoldaş olacak bi evlat için Ya Rab kabul etsin dualarımızı
Canım üzülme bizimde mucizelerimiz gelecek inşallah elimizden duadan başka bişey gelmiyor canımBenim sonucum malesef negatif kizlar.
Tek siginacak kapim Rabbim ,tek yapabilecegim sey dua etmek suan.
200-200 aliyorum bende insallah ilk iki kardesimiz icinkac gunde okunuyor bi kisinin duasi.
Mesela iki gunde bitecek sonra digerine okuyacagz gibi bisey varmi yoksa katilimin durumuna goremi
Hoşgeldin canımBende dahil olabilir miyim kapandi mi liste
Aminnn inşallahhh canımAllah var, keder yok.. Rabbim hepimizin kalbine gönlüne göre versn insallah herkese hayrli cumalar. .
Merhaba kızlar beni de aranıza alırmısınız. 3 ay once 8 bucuk haftalık bebrgimi kaybetim.
Kızlar duamız başladı bilginize.iyiyiz cnm ne olsun gittim geldim işte.doktor aşılama yapalım dedi daha önce hiç aşılama olmamıstım.şimdi 11. günümdeyim gün sayıyorum bakalım
Aminnn canım aminnnAllah kabul etsin bende başladımm. Sağlıklı, bereketli, hayırlı olan bebeklerimizle güzel günler bizim olsun..
Benim sonucum malesef negatif kizlar.
Tek siginacak kapim Rabbim ,tek yapabilecegim sey dua etmek suan.
200-200 aliyorum bende insallah ilk iki kardesimiz icinkac gunde okunuyor bi kisinin duasi.
Mesela iki gunde bitecek sonra digerine okuyacagz gibi bisey varmi yoksa katilimin durumuna goremi
Benide katarmısınız bende yeni üyeyim
Kızlar duamız başladı bilginizeBende dahil olabilir miyim kapandi mi liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?