Aminnn canım aminnnTabiki ederim, Allahım isteyen herkesi en kısa zamanda sağlıkla yavrusuna kavuştursun.
Hoşbulduk çok tsk ederim... Tabi Haklısınız takip edemezsem Çıkarın tabi.. Öğretmenim sınav zamanı soru hazırla kağıt oku not gir dikkat edicem inşallahHoşgeldin canım aramıza Ekliyorum
Grupça tek şartımız herkesin duasına katılman Çünkü kimin kime ettiği dua kabul olur bilemeyiz 2 arkadaşımızın duasına üst üste mazeretsiz katılmayanları listeden çıkarıyorum bilgin olsun canım
Adetim pazartesi yasemincim valla insallah tutmustur biraz arastirdim.yerlesme kanamasi ile birebir gecen.hafta gelen.leke ama yine de ignelerden.olabilir diye umitlenmek istemiyorum korkuyorum inan hayalini kurmaya bile korkuyorumCanım adetin ne zaman inşallah bebiştir ya.
Onca yumurtadan biri tutmuştur inşallah
hosgeldin tatlim aramiza.Ne ogretmenisin?Hoşbulduk çok tsk ederim... Tabi Haklısınız takip edemezsem Çıkarın tabi.. Öğretmenim sınav zamanı soru hazırla kağıt oku not gir dikkat edicem inşallah
Ayyy ne heyecanli yaaa insallah guzel haber er umut ol bizlere arkadasimHosbuldukk. Amin canim ins.
Yoo ben hemen istemiyrum zaten.farketmez. ama yarin icin icinizden gecirirseniz cokk mutlu olurum
Canım inşallah güzel haberler verirsinAdetim pazartesi yasemincim valla insallah tutmustur biraz arastirdim.yerlesme kanamasi ile birebir gecen.hafta gelen.leke ama yine de ignelerden.olabilir diye umitlenmek istemiyorum korkuyorum inan hayalini kurmaya bile korkuyorumAzicik kaptirsam kendimi silkeleyip daha belli degil diyorum canim catlayacam.ama meraktan valla offf
Amin canım inşallahDuama katilan herkese tek tek allah razi olsun. Hepinize ins bebek nasip olur en yakin zamanda.tedavi gorenler ins iyi sonuclanirlar allah dualarinizi kabul etsin.. amin
İnsallah canimm insallah hepimiz guzel haberler verelimCanım inşallah güzel haberler verirsin
aynen öle cnm pozitif düşün lapraskopi ile alıyolarmıs ve polip bebegin rahme tutunmasında etken mişzeyneeeeepppp bir sakin olurmsn en basta ne bu mutsuzluk böyle benim bi tanidigimdada polip varms yani 7 sene cocuk olsn diye gtmedikleri doktor kalmamsti en son bir doktor görms sende polip var ondn hamile kalamiyosn diye acil almamiz lazm aldiktan sonra bi kac ay icinde hamile kalirsn dems hc düşünmeden aldirms tabi ee sonunda hamilelik oldugu icin..ve aldirdigi ay mi bilmem bir sonraki ay mi ne hamile kaldi lütfen pozitif ol ki güzel seylerle karsilas
Din kültürü öğretmeniyimhosgeldin tatlim aramiza.Ne ogretmenisin?
İnşallah olmuştur canım benim aşılamada bütün belirtiler lekeleme vardı beb okadar kaptırdım ki hamileyim diye o yıkımı hayatım boyunca silemem hafızadan şimdi heves bile edemiyorum inşallah tutmuştur senin canım sana hep ayrı dua ediyorum içimden geliyorAdetim pazartesi yasemincim valla insallah tutmustur biraz arastirdim.yerlesme kanamasi ile birebir gecen.hafta gelen.leke ama yine de ignelerden.olabilir diye umitlenmek istemiyorum korkuyorum inan hayalini kurmaya bile korkuyorumAzicik kaptirsam kendimi silkeleyip daha belli degil diyorum canim catlayacam.ama meraktan valla offf
Hayirlisi olsun canimm daha iyi olmus tup bebekten once asilama yapilmasi.Dilerim Rabbimden hamile haberini aliriz asilaman tutar da.Bende ikinci asilamam icin tedaviye asladim martta.Pregon ignenin dozunu biraz arttirdi doktorum cunku bu asilama da tutmazsa tup bebege baslayacaz dedi.İncir yemeye basladim ilac kullanmaya baslayinca bide ignenin dozu artinca benim yumurtalar costu7-8 tane yumurtam 15.3 un uzerindeydi en buyugu 20 mm idi.Doktorum asilama yapmadi cogul gebelik olur yapmam asilama sana dedi bi kere esinle birlikte ol adetini bekle adet olduktan sonra da gel tup bebek icin baslayalim evraklarina dedi.Pazartesi adet gunum gecen hafta da kahverengi leke geldi uc gun bidaha gelmedi ya igneler cok geldi ondan yada yerlesme kanamasi oldu bebis oldu bilemiyorum ve catlama uzereyim meraktaaannnnnn olecemm valla canim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?