- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
sağlık olsunKusura bakma benim yüzümden gecikmiş en son gece girdim tam sayıyı yazacakken tabletin sarjı bitti kapandı sabah gireyim dedim biyere gitmemiz gerekti evede şimdi gelebildim.
Ayy ben de oradaydim Rabbim rahmet eylesin hatırlayamadım.Canım infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee
Adlı sayfadaydı.
30. Hamişimizdi. Bitirim rumuzlu
30. Hamiş ti canım listede adı var halasağlık olsun
Ayy ben de oradaydim Rabbim rahmet eylesin hatırlayamadım.
ayy cnm benım neler yasamıssın rabbim beterinden sakınsın çok üzüldüm aglamaktan bin beter olarak okudum yazını rabbim kimseye tasıyamayacagı yuku yuklemez o nelere kadir hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlarla yuvalarımı doldurur inşallah ol desin oluversin bizde anne olalımAmiinn canim Allah razi olsun Rabbim kimseye vermesin evlat acisini.
Hep soluyorum burdaki arkadaslarima olmamasi zor evlat sahibi oluyum diye beklemek zor 3 sene.de ogluma hamile kalmadan once bekledim 2 kere hapla asilama oldum olmadi Rabbi kendiliginden verdi hic umidim yokken.Ama inanin oyle kaybetmek o kadar agir geldi ki anlatamam.
Aylarca hareketlerini hissettim dogum yaklasti diye herseyini aldik esyalarini dolaba yerlestirdim artik besigini kuralim derken kalbi durmus dediler kontrode.Sanci cektim saatlerce suni sanci mahvetti hastaneyi inlettim cok zor olmasina ragmen olu bebegi normal dogum yaptim ama inanin yavrumu sadece hemsirenin elinde arkadan gorebildim ya,daha ben koklamadan dokunadan o yesil ortuye sarip morga goturduler ya minicik yavrumu inanin cektigim onca sanci oca aci hic kaldi.Eve gelip bombos dolabini kaldirilan tum.esyalarini gormek mahvetti beni....Ama elimden Rabbime "sen en dogrusunu bilirsin Rabbimm emrine boynum kildan ince" demekten baska bisey gelmedi....Esim uzuntisinden is yerininacatisindan dustu daha kirkim cikmadan iki gun bilinci yerine gelmedi.Beynine bisey oldu diye sakat kalacak diye hastanenin.acilinde omrum gitti ama cok sukur sadece topugu kirildi.Uzun yazdim hakkinizi helal edin.ama herseyde bi hayir vardir kizlar Rabbim en.dogrusunu bilir buda bizim.imtihanimiz napalim
Aminn canim sagoladin.Anlatsam roman olur derler ya daha neler neler yasadim anlatsam...Ama hersey imtihan derecelerimizi yukseltmek icin sabredecez nspalim.Hakkimizda hayirli olani versin Rabbim...ayy cnm benım neler yasamıssın rabbim beterinden sakınsın çok üzüldüm aglamaktan bin beter olarak okudum yazını rabbim kimseye tasıyamayacagı yuku yuklemez o nelere kadir hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlarla yuvalarımı doldurur inşallah ol desin oluversin bizde anne olalım
Aminnn inşallahhh canımOkuyan herkesten allah razı olsun arkadaşlar rabbim inşallah tez vakitte hamilelik bahşeder. Arkadaşımın 1 yaşındaki oğlu gibi ANAMMMMMM dediğini duyalım inşallah hepimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?