SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZAEsEs50 icin tam zamaninda gelmis sira Allahm inşallah bu ay bebeğine kavusturur seni 500 aldm yazn kizlar
YAZMIŞ SIRADA ONDA...kizcelerimmmmmm
saat 12.30 da transferim var dualarinizi eksik etmeyin cooook heyecanliyim coook ...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn500 okudum eses için Allah kabul etsin bebişi sıkı sıkı tutunsun inşallah Rabbim en yakın zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kızlar
Amiiiiiiiiinnn okuyunca bende duygusallaştım yaaaaaaaaa dua kardeşliği oldu bizimkisi yaaaaaaakizlar transfer saatimde dua bana gelmiş inanılır gibi deil ben hastanede bebeisimi alirken arkadaslarim canlarim bizim için dua okuolarmiss , su an oyle duygusallaştım ki anlatamammmmm ,hepinizden Allah kat kat razi olsuuuunnnnn en kisa zamanda gonlunuzden ne geciosa ne istiosaniz aratmadan nasip etsin insallahhhhhhhhh
aminnnnn inşallah tam denk gelmiş zamanı rabbim sonunu da hayırlı etsin canımkizlar transfer saatimde dua bana gelmiş inanılır gibi deil ben hastanede bebeisimi alirken arkadaslarim canlarim bizim için dua okuolarmiss , su an oyle duygusallaştım ki anlatamammmmm ,hepinizden Allah kat kat razi olsuuuunnnnn en kisa zamanda gonlunuzden ne geciosa ne istiosaniz aratmadan nasip etsin insallahhhhhhhhh
amin kuzum aminnnnaminnnnn inşallah tam denk gelmiş zamanı rabbim sonunu da hayırlı etsin canım
Tam senn msjini okudugumda saat 12.25 idi o kadr cok dua ettimki inşallah kabul olur Rabbim bebegine kavusturur seni hayrlisiyla..kizlar transfer saatimde dua bana gelmiş inanılır gibi deil ben hastanede bebeisimi alirken arkadaslarim canlarim bizim için dua okuolarmiss , su an oyle duygusallaştım ki anlatamammmmm ,hepinizden Allah kat kat razi olsuuuunnnnn en kisa zamanda gonlunuzden ne geciosa ne istiosaniz aratmadan nasip etsin insallahhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?