Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasemincim mavizm ve gul icin 250 okuyorum.Yarin doktora gidicem giremeyebilirim, insaallah guzel haberler veririm bi sorunum yoktur.
Dua edin lutfen kizlar...
Canım gözümden kaçmış dün elektrik ler olmayınca masculin e listeye bak dedim. Sonrada düşmemişim senin okuduğunuGunaydin aslinda gul icin pzt okuyup yazmistim eklenmemis eklermisin cnm ya se min
Gelmediler canım dünden beri bilmiyorumKalan 200 u alan plmayacaksa ben okuyum da yeni arkadasa gecelim.İstersen de bekleyelim yasmincigim sen bilirsin
Canım gözümden kaçmış dün elektrik ler olmayınca masculin e listeye bak dedim. Sonrada düşmemişim senin okuduğunu
Bende yarın soracam canım unutmazsam.Dogrudur cnm olsun dun zor bi gundu :)
Bu arada doktora sperm alerjisi varmi yokmu nasil anlasilr dedim onun testleri cok zahmetli simdilik ihtiyac yok sana dedi,klomene basladm dun aksam, haftaya carsmba kontrolüm var bakalim neler olacak..Sende doktoruna bi sor istersen alerji isini
200 aliyrm. Okudum sandim canim. Dua konusunda yeterince hassasim duzenli okurum.Dua almayan kızlar nerelerdesiniz
Foruma giriyorsunuz ama arkadaşın duasına katılmadınız hala.
Daha ne kadar sizi bekleyecez.
Biraz hassas olun diyoruz lütfenn
Dün aynı anda yazmısız.Canım ben 300 almıştım zaten 3 sayfa geri gidersen görülecektir karışıklık oldu galiba eklenmemiş
Toplam 30 cüz oluyor zaten canım çok çabuk dağıtılır. 30 kişi çıkar heralde bende alırım 1 cüz.KİZLAR KUTLU DOGUM HAFTASİ SEBEBİYLE PEYGAMBER EFENDİMİZ İCİN BİR HATİM BASLATMAK İSTİYORUM.BİRER CUZ ALMAK İSTERMİSİNİZ?? CUMA GUNU YENİ TOPİKLE LİSTE YAPİP BASLAYALİM.20 NİSANA YETİSİR İNSALLAH.