Canım okuduğumuz dua.Tşk ederim cnm biraz daha iyiyim cnm ewet ara ara girip bakıyorum nasip olursa salı günü kontrol var cnm ona göre inş çünkü 1 hafta olacak nerdeyse duş alamıyorum içim rahat etmeyecek şimdi katılırsam
Zeyneb21 canım naptın gittin mi doktora
Yani canım 1 hafta gecikmeli adet mi oldun şimdi.. Evet vardır bir hayır canımGittim..dun cok acik kırmızı kanama oldu doktora gittik hemen o arada kanamam durdu ama iste 1 saat sonra kahverengi kanama oldu kan testinde de sadece negatif yaziyordu. Kanamadan 2,3 saat oncede evdeki testin 2.cizgisi daha belirgindi..Bilemiyorum diger kimyasaldaki kanamamda ilk kahveydi sonra normale donmustu ama acildeki doktorcuga kimyasal gecirmis olablrmym dedim e sen adet kanamandaki rengi bilirsin burda da negatif yazmislar kimyasalmi degilmi bilemeyiz dedi...
Velhasil bu seferde olmadi,vardir bi hayir diyip yasamaya devam ediyoruz..
Canım nerelerdesin ceren den dua almazsan 2 arkadaşımızın duasına üst üste 2 kez katılmamış olacaksın.Ykalan 350yi ben aliyim
Geçmiş olsun canımkızlar çooookkkk haastayım benim yerime annem okucak 150 alıyorum kusura bakmayın annemi iyileştirdim bana bulaştı
geçmiş olsun canmkızlar çooookkkk haastayım benim yerime annem okucak 150 alıyorum kusura bakmayın annemi iyileştirdim bana bulaştı
Gecmis olsun canimmm...kızlar çooookkkk haastayım benim yerime annem okucak 150 alıyorum kusura bakmayın annemi iyileştirdim bana bulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?