- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 39
KONUYU TAKİP İPTAL YAZIYO TATLIM. AMA BİLDİRİM ALINTI YAPMADIKÇA GELMİYO.Tamam canım başlayınca haber veririm sana
Bak yukarda konuyu takip et var ona tıkla bildirim geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KONUYU TAKİP İPTAL YAZIYO TATLIM. AMA BİLDİRİM ALINTI YAPMADIKÇA GELMİYO.Tamam canım başlayınca haber veririm sana
Bak yukarda konuyu takip et var ona tıkla bildirim geliyor
Canım konuyu takip et diyince takip etmiş oluyorsunKONUYU TAKİP İPTAL YAZIYO TATLIM. AMA BİLDİRİM ALINTI YAPMADIKÇA GELMİYO.
beni de listeye yazabilirsin canimCanım konuyu takip et diyince takip etmiş oluyorsun
sonra yukarıda konuyu takip et yerine bu sefer konu takip iptal yazmaya başlıyor
Konu takip iptal tıklarsan tekrar konuyu takip et seçeneği geliyor bende bütün sayfalarda öyle oluyor canım
cnm başlasak listeyi olustursanda epey kişi oldukKIZLAR;
SAFFAT SURESİ 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye Dua ediyor.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;
" BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK."
Bizlerde bu dua ile birbirimize dua edelim. Kimin Duası kabul olur bilemeyiz.
DUA kardeşliğine varmısınız ?
LİSTEMİZ:
1=MASCULİN..........
2=YASEMİN..........
Canım hala katılanlar var bazılarınada akşam başlatacağımı söyledim bide bir kaç kişiden daha haber bekliyorumcnm başlasak listeyi olustursanda epey kişi olduk
Yok canım ne kadar çekersek o kadar iyi 5 bin çekelim diyorum 15 kişiyiz 500 den az okur herkes ortalama tamazlarız 5 binebunun belirli bi sayısı yok heralde
Canım listeyi akşam yayınlacam yarın alırsın duanı bir günde bitecek diye bir şart yok canımkızlar yarın başlasak okumaya aynı gün bitmeli mi?
akşam oluyor ya artık yarın bakabilecem ben mesela