Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giremedim çünkü düştüm kolum catla di ağrim vardı duaya katılmadım katilamicam bi süre beni listeden çıkarın çok uzgunumEfsun ada nerelerdesin
Günde en az 2 kez girip duaya bakın sıra kimdeyse takip edin lütfen.
En son dün akşam 7 de dua almışsın.
1 günden fazla süredir gelip dua almadın.
Bugün gündüz girseydiniz şimdiye kadar beklemeyecektik..
Lütfen biraz daha hassaslık istiyorum dua konusunda.
Diğer arkadaşima yetişmesini
Giremedim çünkü düştüm kolum catla di ağrim vardı duaya katılmadım katilamicam bi süre beni listeden çıkarın çok uzgunum
Tamam canım geçmiş olsun..Diğer arkadaşima yetişmesini
Giremedim çünkü düştüm kolum catla di ağrim vardı duaya katılmadım katilamicam bi süre beni listeden çıkarın çok uzgunum
Canım nasıl oldun.Kızlar kusura bakmayın ben apandist ameliyatı oldum birkaç gün katilamicam dualara hakkınızı helal edin inş biraz iyilesince devam ederim
İnşallah hamilesindir bi gün o silik testi görücem diye 5 yıldır umutla bekliyorum bbende.Rabbim yüzümüzü güldürsün.Yasemin cnm 300 okuyorum arkadasimiza...
Sabah test yaptim yine ayni silik bekliycem pzt gununu bi daha yaparim diyorum
Ama acikcasi hic umudum yok
Evet canım ne kadar söylesek boş.Bn anlayamiyorm ya herks duasina katilim bekliyo ama kimse kimsenin duasina tam manasiyla katilmiyo hele ayni sey bnm sayfamdada oluyo bir kisi bitmeden diger bir kisiye alim basliyo hic kmsede ya el atalmda bitirelm demiyo bizde burda hak gecmesin diye kendimizi paraliyoruz smdi haksizligi kim yapms oluyo ? Bin kere binbes yüz kere su sayfaya daha sık girinde bakin diyoruz yok illa milettn bi kulagndan girip öbüründen cikmasi lazm..bn gercktn anlamiyorm kalani bana yaz yasemn okuyan herkste saolsn kendim icin demiyorum kmsede yanls anlamasn biz bunu hep yasiyorz yasemindede eses dede herkste yasadk..neyse yine kendi kendime diyorm nasilsa yine herks bildigini yapacak!
İnşallah hamilesindir bi gün o silik testi görücem diye 5 yıldır umutla bekliyorum bbende.Rabbim yüzümüzü güldürsün.
Canım herkes silik görüyo.Yasemin cnm 300 okuyorum arkadasimiza...
Sabah test yaptim yine ayni silik bekliycem pzt gununu bi daha yaparim diyorum
Ama acikcasi hic umudum yok