Canım kan ver mutlaka çıkar. Hem silik çıktıysa bile hamilesin demektir zaten.Kizlar adetim 4 gun gecti biraz once test yaptim arkadasim diyor bende ikizlere hamileyken daha 1 haftalikken boyle cikmisti dedi sizlerde bakarmisiniz? O kadar silikki pencere onunde anca gorunuyor.. Hayal kirikligina ugramamak icin sevinemiyorum bile ..Rabbim hayirlisini versin hepimize
Canım kan ver mutlaka çıkar. Hem silik çıktıysa bile hamilesin demektir zaten.
Hadi inşallah
Canım inşallah değildir. Öyle düşünmeBi kacgun daha gecsin diyorum canim cunku cok silik birde kimyasalmdr yine diye supheliyim
Fotoda gözükmüyor ama silik de olsa çıktıysa vardır hemen kan testi yaptır hadi inşallah hamilesindirKizlar adetim 4 gun gecti biraz once test yaptim arkadasim diyor bende ikizlere hamileyken daha 1 haftalikken boyle cikmisti dedi sizlerde bakarmisiniz? O kadar silikki pencere onunde anca gorunuyor.. Hayal kirikligina ugramamak icin sevinemiyorum bile ..Rabbim hayirlisini versin hepimize
sevin canım benim arkadaşımında öyle oldu biz var dedik kızdı hatta heveslendirmeyin diye şu an 4 aylıkkkKizlar adetim 4 gun gecti biraz once test yaptim arkadasim diyor bende ikizlere hamileyken daha 1 haftalikken boyle cikmisti dedi sizlerde bakarmisiniz? O kadar silikki pencere onunde anca gorunuyor.. Hayal kirikligina ugramamak icin sevinemiyorum bile ..Rabbim hayirlisini versin hepimize
canm kan testi yaptr hemen bi ayy cok merk ettm suanKizlar adetim 4 gun gecti biraz once test yaptim arkadasim diyor bende ikizlere hamileyken daha 1 haftalikken boyle cikmisti dedi sizlerde bakarmisiniz? O kadar silikki pencere onunde anca gorunuyor.. Hayal kirikligina ugramamak icin sevinemiyorum bile ..Rabbim hayirlisini versin hepimize
Canım inşallah pazartesi günü pozitif görürsün kandaKizlar kan testine pzt giderim ama yarin sabahta yine evde yapayim cikarsa kan yaptiricam hayal kirikligina ugramamak icin duruyorum bi kac gun daha gecen seferde bi heyecan bi sevinc Rabbim nasip etmedi yıkıldım resmen..Beni az cok anliyosunuzdur
ayni testi bi kez daha cektim onda sanki daha belli yada ben gormek istedgm gibi goruyorum
Fotoda gözükmüyor ama silik de olsa çıktıysa vardır hemen kan testi yaptır hadi inşallah hamilesindir
sevin canım benim arkadaşımında öyle oldu biz var dedik kızdı hatta heveslendirmeyin diye şu an 4 aylıkkk
canm kan testi yaptr hemen bi ayy cok merk ettm suan
Hayirlisi canim hakkimizda...Canım inşallah pazartesi günü pozitif görürsün kanda
Canım resimde gölgelik farkediyorum ama.Hayirlisi canim hakkimizda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?