Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

ben 100 daha aliyorum Rabbim ins tez zamanda hayirli evlat hatta evlatlar nasip etsin Amin

[/QUOTE]
Anca müsait olabildim kızlar hakkınızı helal edin şengül için 350 okudum allah dilegini kabul etsin

Kızlar günaydın
Aksamki yazilari okudum herkesin derdi kendine buyuk Rabbim isyana dusurecek dert vermesin..Aysem sana cok uzuldum
Bende aileme arabayla 24 saat uzakliktayim kendimi gurbette bilirdim..Allah sana sabir versin canim elbette ailenede bebeginede kavusacaksin sabirla bekle...Umitsizlige düşme
Bende ilk baslarda cok zorlandim esim aksam geliyo bazen isten dolayi gelmiyo e cocukta yok aglar aglar uyurdum simdi coook alistim buraya Kuran sohbetleri komsularim sagolsunlar...hatta seneye tayinciyiz uzuluyorum
CNM VARDIR HER SERDE BIR HAYIR.

bende bugun evde yalnizdim ailemin olmadigi şehirde , 1 komsm bile yok agladim agladim . Rabbim evladim olsun ne olur ummeti muhammedi evlatsizlikla sinama dedim rabbim tez zamanda hepimize en hayirli saglikli sekilde nasip etsin ins

Son düzenleme:
EVET CNM ZOR .KESKE BENIMDE SOHBETLERIM OLSA .
BEN KALABALIK BIR AILEDE BUYUDUM CNM MAHALLEM (IZMIRIMDE) SOHBETLERIM VARDI.KUCUK YASTA HERKES HAYRET EDERDI KENDIMDEN BUYUKLERLE SOHBETLERE GIDERDIM.COK SEVILIR VE TANINIRDIM AMA MALESEF NAZARAMI GELDIM ANLAMADIM.KUCUK GELIN GURBET KUSU GELDI YANLIZLIGIN ICINE DUSTU ISTE.KESKE DIYORUM RABBIM YA ONCESINDEDE BOYLE YALNIZ OLSAYDIM BU KADAR ZORUMA GITMEZDI.DIL BILMEMEK .AILESIZLIK.ARKADASSIZLIK.EVLAT OZLEMI HEPSI BIR ARAYA GELMIS SANKI KAPANA SIKISMIS FARE GIBI HISSEDIYORUM KENDIMI COK CARESIZ VE GUCSUZUM.3 ELTIM VAR ONLARDA HEPSI KENDI HALINDE 4 ER COCUKLARI VAR.ONLARA GIDINCE DAHA COK KAHROLUYORUM.HER KELIME BANA DIKEN GIBI GELIYOR ISTER ISTEMEZ.

ben 100 daha aliyorum Rabbim ins tez zamanda hayirli evlat hatta evlatlar nasip etsin Amin
Bende anca girebildim kalan 100 de ben Ali'm Şengül için
100 aldım cnm okumayanlar cok diye
Anca müsait olabildim kızlar hakkınızı helal edin şengül için 350 okudum allah dilegini kabul etsin

Son düzenleme:
SIRAYLA BİR ARKADAŞAMIZA
....... 7.000 ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> @şengül
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN.........................300
2=YASEMİN...........................300
3=ESES50..............................300
4=ŞENGÜL1976.....................300
5=SEVİMLİ_090....................200
6=BUKEETBUKET.................300
7=ELMİRASU.........................350
8=ESMERM91........................300
9=GUL_CANN........................300
10=CEREN15..........................350
11=DAMLA_22.......................400
12=MAVİZM...(((mazeretli)))
13=GÜL333............................
14=ZAHİDEM70.....................100
15=ZEYNEP0682....................100
16=ZEYNEB21........................300
17=DERYA--07.......................300
18=HASRETİMSENSİN..........350

19=YENİBİDÜNYA.................300
20=EFSUN_ADA....................400
21=ESK26Z............................300
22=BABYİNLOVE..................300
23=TUBATESBİH..................500+100
24=ZEYNEPCE90..................400
25=TUBAMMS.......................350

KALAN...................................0

2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARILIR...

NOT: YENİ KİŞİ ALINMAYACAKTIR.

Yalnizlik gercekten cok zor birde cocuk isteyip cocuklu komsu arkadas elti gorumce gorusmeleri beni benden aliyor zaten insan imali laflar karsisinda daha mutsuz oluyor o yuzden mesafe herseyin ilaci...
Bak bizler burdayiz sohbet icin yalniz degilsin o kadar da :)
Rabbim sabri insana ogretiyor kimimiz onceden belki 1 gun sabri bilmezken cocuk icin senelerdir bekliyoruz sonra baska seyler icinde sabri ogreniyoruz imtihan canim hersey icini ferah tut hepsi gecer Allah in izniyle..

400 de ben aliyim kizlar sengulunki bitmis yetisemedim valla daha vardir yeni arkadasa aksam girerim dedim aksamda erken uyumusum tuhh ya uzuldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…