- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
Daha özel msjlara bakamadım canım yeni listeyi yapayım geçiyorum özelehemen yaziyorm tatlm ozelden msj attm bu konuyla ilqili ama qörmedn sanrm hemn hallediorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha özel msjlara bakamadım canım yeni listeyi yapayım geçiyorum özelehemen yaziyorm tatlm ozelden msj attm bu konuyla ilqili ama qörmedn sanrm hemn hallediorm
Bugün ikimizde yalnızlıktan ağlamışız.bende bugun evde yalnizdim ailemin olmadigi şehirde , 1 komsm bile yok agladim agladim . Rabbim evladim olsun ne olur ummeti muhammedi evlatsizlikla sinama dedim rabbim tez zamanda hepimize en hayirli saglikli sekilde nasip etsin ins
Aynen canım derdimiz ortakhepimz brbrimizi ne kadar da iyi anliyoruz..
Canim Rabbim insallah yuzunu guldurur .insallah oyle guzel seyler yasarsin ki bu cektigin sikintilari unutuverirsin.. senin icin ayri olarak da dua edicem.. yazdiklarini okuyunca agladim .. yurekten yanindayim
Haklısın Ayşe m inan bişey demiyorum.
Herkesin yaşadıkları zor gerçekten
Özelden durumumu esmerm91 ve şengül e anlattım onlar bile önce hemen o köyden kurtulursun diyorlar. Sonra gelsin bebiş diyolar.
Hayırlısı canım elden bişey gelmiyor ama birden ümitlenince sınavda iptal olunca çok üzüldüm.
Allah senide en kısa zamanda bebeğine ve ailene kavuştursun doğru çok zor senin yaşadıkların gerçekten.
Allah kullarını dayanma gücüne göre imtihan ediyor galiba. Ben çok güçsüzüm en ufak bişeyde hemen moralim bozuluyor ağlıyorum.
SAGOLUN KIZLAR HERKESIN KENDINE GORE BIR DERDI VAR .canm benm yaaaa bogazm dügüm dügüm oldu okurken Allah yardımcın olsn
Geldim canım yine döndüm sayfama.yasemin kuzum seninde duanı bekliyorummmm yeni esma için oylama yapıyoruz hadi gel
Amin inşallah canımSAGOLUN KIZLAR HERKESIN KENDINE GORE BIR DERDI VAR .
TEK ORTAK YONUMUZ MALESEF KI BEBIS OZLEMIMIZ.
RABBIM BIZLERI EN KISA VAKITTE SEVINDIRSIN INSALLAH.