• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

C

Canim yatmadaan 25 tanecik okudum az ama duam geçmiş olur inşallah Allah Alım abimize sınavda zihin açıklığı versin muvaffak etsin inşallah
Canım Allah razı olsun ama moralim çok bozuk

Kizlar Diyanetten kötü bi haber aldik. Yeni bi kanun çıkarmış diyanet. Yeni memurlar merkeze gecemesin diye puanlik sistemi getirmis diyanet. Yani 30 puani olanlar merkez sinavina girecekmis. Görev yaptigin yerde 1 yıl 1 puan ediyormus. Normal de 28 puan varmış bizim daha önce girilen sinavlar falan 28 yapiyomus. Yani bu haziranda 29 olacak puanimiz taaa bidahaki haziranda da 30 olacak ancak.
Ama okulu bitirirse bundan önce okuldan 10 puan geliyormus. Zaten okulda seneye bitiyor. 30 puanda seneye doluyor. Bi farkı yok malesef zaten.
Nasip işte ya yine koydeyiz yine bebek yok, yine yalnızım, yine yine yine.... :cry::KK42:

bende anlamiyorum valla niye böyle oluyo lütfen braz daha duyarli olalm kimsenin hakkina qirmeyelm onca kisi bazen bir bazen iki kisiyi bekliyo oluyo..braz daha hassas olalm lütfen
Sayıyı azalttık bakalım canım inşallah az okudukları için belki daha sık girerler.
Bakalım ne olcak

Kizlar Diyanetten kötü bi haber aldik. Yeni bi kanun çıkarmış diyanet. Yeni memurlar merkeze gecemesin diye puanlik sistemi getirmis diyanet. Yani 30 puani olanlar merkez sinavina girecekmis. Görev yaptigin yerde 1 yıl 1 puan ediyormus. Normal de 28 puan varmış bizim daha önce girilen sinavlar falan 28 yapiyomus. Yani bu haziranda 29 olacak puanimiz taaa bidahaki haziranda da 30 olacak ancak.
Ama okulu bitirirse bundan önce okuldan 10 puan geliyormus. Zaten okulda seneye bitiyor. 30 puanda seneye doluyor. Bi farkı yok malesef zaten.
Nasip işte ya yine koydeyiz yine bebek yok, yine yalnızım, yine yine yine.... :cry::KK42:
aaaaaa tühhh yaa nasilda heveslenmistn olurya merkeze gecerz diye nese tatlm vardr bundada bir hayir..kendinide yanlz hssetme canm aaaa bz ne güne duruyoz burda bakm En Büyük KK

Aaaa Allah yardimcin olsun canim bebek olucak doktor yok ama dualarimiz var binlerce doktora bedel

aaaaaa tühhh yaa nasilda heveslenmistn olurya merkeze gecerz diye nese tatlm vardr bundada bir hayir..kendinide yanlz hssetme canm aaaa bz ne güne duruyoz burda bakm En Büyük KK
Allah razı olsun canım Yaa
Öyle ümitlenmiştimki oturdum ağladım 1 saattir

Aaaa Allah yardimcin olsun canim bebek olucak doktor yok ama dualarimiz var binlerce doktora bedel
Amin inşallah canım Allah razı olsun.
Puanlık sistemine güya itiraz falan edilecekmiş. Ama sonuçta çıkardılar bu kanunu kolay kolay kim iptal edecek ki.
Nasip artık napalım çok heveslenmistim canım ya anlatamam

Amin inşallah canım Allah razı olsun.
Puanlık sistemine güya itiraz falan edilecekmiş. Ama sonuçta çıkardılar bu kanunu kolay kolay kim iptal edecek ki.
Nasip artık napalım çok heveslenmistim canım ya anlatamam
Canim o nasibinizde kismetinizde varsa olur emin olki inşallahta hayirlisiyla olur

Canimm vardir bundada bi hayir uzme kendini yipratma hayirlisi buymus demekki kotu dusunme canim...
Eses icin 300 aldim bu arada

aaaa aglama yaaa :KK43: seni suan hc birsey teselli etmeyecek biliyorm ama yinede üzülme demektn baskada bsy diyemiyorum :KK43:
Evet canım ağlasam da boş biliyorum ama elimde değil birden sinirlerim bozuldu
Anlattım sana köyde yaşam gerçekten zor. Şartları biliyorsun herşey kısıtlı

Canimm vardir bundada bi hayir uzme kendini yipratma hayirlisi buymus demekki kotu dusunme canim...
Eses icin 300 aldim bu arada
Evet canım hayırlısı böyleymiş.
Sağlık olsun diyorum.
Zaten ağladım biraz sonra sizinle paylaşayım diye buraya girdim biraz daha iyiyim şimdi

Amin canım aminnn.
İnan duaya çok ihtiyacım var Allah sabrımı artırsın.
Bu köyde bi imtihan işte benim için.
her skintidan snra bir ferahlik vardr canm sn kalbini ferah tut belki merkeze gidemedinz rabbim imtahininizi bu sekilde yapti siz rabbim hersyn en iisini bilr dednz ve rabbm bu sabriniza teslimiyetinize sizin gonlünüzdekini size nasip edecektr belkide sizi müjdeleyecektr..birde öyle düsün

Back