Aminnn canım Allah razı olsun.Geldim kızlar ii aksamlar herkese :*) yasmin ark. İçin 400 okuyorum canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı bi evlat ve istediğiniz yerin müjdeli haberlerini paylaşrsin bizlerle. Bu arada tatlım tefriciye Diana katilmak istiyorum kaç gündür aklımda ama dua topiklerinde ki dualardan seninkine zaman ayiramadm bi türlü az da olsa okumaya çalışıcam inşallah merkeze çıkar tayininz
Kesinlikle canım yoksa kendimiz oturur okuruz bütün duaları her zaman yaptığımız şey önemli olan başkasının duasını gönülden duasını almakKızlar niye böyle oluyor duamız neden bitmiyor. Dün başladık duaya hala bitiremedik.
Sayı mı çok. Diğer dua sayfasındaki gibi 7.000 nemi düşürelim.
Napalım.
24 saattir hala sayfamıza uğrayıp dua almayanlar var. Daha ne kadar bekleyecez dua almayanları.
Beklemesek ne anlamı kalıyor o zaman.
Herkes herkesin duasına katılmamış oluyor o zaman. Burda amacımız herkesten dua almak değil mi
Evet arkadaşlar ya örnek kendimi veriyim bende calişiyorum ve cok ama cok yogun biriyim 80 eleman muşteri yüklemeler ütü paket arti dikim makina tamiri ölcü model cikarma hepsi bende lütfen kimse yogunum demesin bende yogunum ama pek nadir kişiyi kaciriyorum ve okudugum butun sayfa yoneticileri burda ve desinler kimseyi kaciriyorsamKızlar niye böyle oluyor duamız neden bitmiyor. Dün başladık duaya hala bitiremedik.
Sayı mı çok. Diğer dua sayfasındaki gibi 7.000 nemi düşürelim.
Napalım.
24 saattir hala sayfamıza uğrayıp dua almayanlar var. Daha ne kadar bekleyecez dua almayanları.
Beklemesek ne anlamı kalıyor o zaman.
Herkes herkesin duasına katılmamış oluyor o zaman. Burda amacımız herkesten dua almak değil mi
Yeni girdim canım baktım az önceCanim özele bakarmisin
Canım düşürecem bir sonraki listede. O zaman kişi başı daha az düşecek ama yine dua almayanlar olacak aynı şey aslında çünkü yine girmeyenler olacak ve dua almamış olacaklar ama yinede sayıyı 7 bin yapcamKesinlikle canım yoksa kendimiz oturur okuruz bütün duaları her zaman yaptığımız şey önemli olan başkasının duasını gönülden duasını almakistersen sayıyı düşür canım daha cabuk ilkeleriz bu zaten az sayılı teşbih 7000 okursak da olur bence ama sen bilirsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?