Amin inşallah400 alıyorum yeni duamız hepimize Uğur getirsin inşallah
Canım sanırım öyle.Haya sonu sektesi yaşıyoruz
Doğru canım rabbim içten gelerek yapılan duaları kabul eder unutmamak lazımEvet
Canım sanırım öyle.
Mecbur herkesin dua almasını bekleyecez.
Ben söylüyorum herzaman hafta sonu giremeyecekler cumadan dua alsınki onları beklemeyelim diyorum ama
Bu dediğime uyan binde bir oluyor
Evet canım inşallah Rabbim kabul edecekDoğru canım rabbim içten gelerek yapılan duaları kabul eder unutmamak lazım
Aminnnn canım Allah razı olsunYasemncm senn icin smdiden 350 okudm olur ya bgn tekrar okuyablme sansi bulmam sana gecilirse eklersn cok icten dua ettm insallah rabbm kabul eder tez zamanda burda bizlere müjdeli haberlerini verrsn
ederm kuzm tefriciye ezbere blmiorm ama okuyabldqm kadar okumaya calisirm kitaptan Rabbm hakkinzda nasil hayrliysa onu versn insallah gecersnz merkezeAminnnn canım Allah razı olsun
İnşallah birgün bizde müjdeli haberi veririz burdan.
Bu ay olmadı bugün adetim başlıyor.
Vardır Rabbimizin bi bildiği.
Durmak yok dua ya devam.
Canım eşim in sınavı içinde dua istiyorum senden.
Nisan ın ilk haftası nakil sınavı var
İl merkezine geçmek istiyoruz.
Şuan köydeyiz ve hastaneye gidemiyorum bir türlü ya. Merkez uzak köy servisi yok.
Allah ım hayırlısı ile merkezde boş camilerden birini nasip eder bize. Burda çok bunalıyorum inanki.
Allah razı olsunederm kuzm tefriciye ezbere blmiorm ama okuyabldqm kadar okumaya calisirm kitaptan Rabbm hakkinzda nasil hayrliysa onu versn insallah gecersnz merkeze
Evet biliyorum baktım nişanımız vardı o yüzden girememiştim kusura bakmayın.Canım duamız yenilendi biliyorsun değil mi
hmm ne zamandr köydesnz canm ? Köy hayati zor ya insallah qecersnz merkeze inşallahAllah razı olsun
Amin inşallah geçeriz.
Yoksa burda iyice psikolojim bozulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?