Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
300 yada aşağısını alan kişiler olunca bazıları bitsin diye mecbur çok okumak istiyor bende dahil..Aynen canım katılıyorum sana,Bu durumdan bahsetmek istedim, minumum değişşe mi dedim? Zaman vardır yoktur denildi falan filan, sanırsam gereksiz panık yapıyorum hallolur ya diyemiyorum galiba
Canım ben baştan beri bu sayfanın başındayım. 200. Sayfalardayız canım ama hala düzen tutmuyor.Aynen canım katılıyorum sana,Bu durumdan bahsetmek istedim, minumum değişşe mi dedim? Zaman vardır yoktur denildi falan filan, sanırsam gereksiz panık yapıyorum hallolur ya diyemiyorum galiba
Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym ....
Eğer yüz çevirirlerse de ki: "Bana Allah yeter. O'ndan başka hiçbir ilah yoktur. Ben ancak O'na tevekkül ettim. O, yüce Arşın sahibidir."
bu duayı cumartesi 1900 kere okuyup dileği gerçekleşen çok insan varmış.. bende bu cumartesi yapayım dedim bir günlük okunması gerekiyor yardım etmek ister misiniz arkdşlarm
ben yardımla olduğunuda okudum canım bilmiyorum ki zaten şuana kdr 50 tane alan oldu tek kişi okuyorsa hepsini okuyım o zaman :SCanım Allah kabul etsin inşallah da ben kişinin kendisi okuyor diye hatırlıyorum bugün ben de başladım ?
Canım ben baştan beri bu sayfanın başındayım. 200. Sayfalardayız canım ama hala düzen tutmuyor.
Beni dua ya al diyip sonra okumayıp o kadar çok sildiğim kişi oldu ki canım.
İnan sayfa yönetmekte zor. Kimseye hak geçmesin diye uğraşıyorum burda.
Tek dua alsınlarda herkes duaya katılsın da
Sonra yıne kalanı biz okuruz napalım.
Daha 4 kişi var okumayan onlar alınca biter belki
Ben kesin olsun diye kendim okuyorum başındayım daha ama napalım biterben yardımla olduğunuda okudum canım bilmiyorum ki zaten şuana kdr 50 tane alan oldu tek kişi okuyorsa hepsini okuyım o zaman :S
bazı yerlerdede akşam ezanına kadar bitirilmeli diyorBen kesin olsun diye kendim okuyorum başındayım daha ama napalım biter
Evet canım okumayanlar bi katılsın duaya kalan olursa yine okuruz.Kalan bir şekilde okunur canım bekleyelim okunmazsa alırız yine ben o yüzden bekleyip öyle alıyorum kimsenin hakkına girmemeyim herkese elimden geldiğince okuyayım istiyorum.
4 kişi kalmış ve 2.150 daha var
Canım ben baştan beri bu sayfanın başındayım. 200. Sayfalardayız canım ama hala düzen tutmuyor.
Beni dua ya al diyip sonra okumayıp o kadar çok sildiğim kişi oldu ki canım.
İnan sayfa yönetmekte zor. Kimseye hak geçmesin diye uğraşıyorum burda.
Tek dua alsınlarda herkes duaya katılsın da
Sonra yıne kalanı biz okuruz napalım.
Daha 4 kişi var okumayan onlar alınca biter belki
ben de öyle okudum daha 300lerdeyim bitirmek için acele ediyorumbazı yerlerdede akşam ezanına kadar bitirilmeli diyor
3 saatimi aldı :) 1700deyim allah dualarımızı kabul etsin inşallahben de öyle okudum daha 300lerdeyim bitirmek için acele ediyorum
ben de yetiştiririm inşaallah 400 oldu kaldı 1500 :) hayırlısıyla biter akşam ezanına kadar 10dakikada 100tane okuyrum sanırım Allah kabul etsin3 saatimi aldı :) 1700deyim allah dualarımızı kabul etsin inşallah
yetişir canım merak etme evet hızlı gidiyor ezbere olunca daha iyi tabi.. rabbim dualarımızın karşılığını inşallah verirben de yetiştiririm inşaallah 400 oldu kaldı 1500 :) hayırlısıyla biter akşam ezanına kadar 10dakikada 100tane okuyrum sanırım Allah kabul etsin