günaydın nasılsın dünde yazdım cevap vermedin yoğunmusun500 eklyn
günaydın cnmmm yook görmedim kigünaydın nasılsın dünde yazdım cevap vermedin yoğunmusun
yok cnm yazmamışın dünkü sayfalara baktım görünmüyor yoksa sana cevp vermezmiyim ayşemm sen nasılsın oğlun nasıl biraz biraz başlamıstır yürümeye degilmigünaydın nasılsın dünde yazdım cevap vermedin yoğunmusun
bende iyiim canım sğlsın oğlumda iyi çok şükür 10 gündür yürüyo artık inş. daha iyi olcak benimde kaç gündür karnım ağrıyo adetim yaklaştıya ondan herhaldeyok cnm yazmamışın dünkü sayfalara baktım görünmüyor yoksa sana cevp vermezmiyim ayşemm sen nasılsın oğlun nasıl biraz biraz başlamıstır yürümeye degilmi
oo cok güzel cok sevindimm cnm bnm yaaaa. hayırlısı olsun cnm bnmde daha varr ayın 13 ndebende iyiim canım sğlsın oğlumda iyi çok şükür 10 gündür yürüyo artık inş. daha iyi olcak benimde kaç gündür karnım ağrıyo adetim yaklaştıya ondan herhaldehayırlı cumalar
Allah razı olsun canım benimde ayın 10 daoo cok güzel cok sevindimm cnm bnm yaaaa. hayırlısı olsun cnm bnmde daha varr ayın 13 nde
erken başlamış agrıların sennde varmış daha inşallah hastalanmazsın bu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetineAllah razı olsun canım benimde ayın 10 da
her ay farklı oluyo ne biliyim aman boşver ben vazgeçtim artık sizin olsun bende teyze olıyımerken başlamış agrıların sennde varmış daha inşallah hastalanmazsın bu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine
Sennde olsun bizimde olsun cnm 3 kardeş olsunlar cocukların biz 3 kardeşiz çok güzelher ay farklı oluyo ne biliyim aman boşver ben vazgeçtim artık sizin olsun bende teyze olıyım
Sennde olsun bizimde olsun cnm 3 kardeş olsunlar cocukların biz 3 kardeşiz çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?