- 11 Ocak 2014
- 1.520
- 1.637
- 248
evet bende çok huzursuz oldumAynen kizler ayrı ca bunda kizicak birsey yok kizip insani huzursuz etmesinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende çok huzursuz oldumAynen kizler ayrı ca bunda kizicak birsey yok kizip insani huzursuz etmesinler
doğru söylüyosun cnm aslında ama işteBence hic huzursuz olma cnm bu gayet normal birsey ben cikarilan kisilerinde kafasina takicagini dusunmuyorum sonucta onlarda girip okumadiklarini biliyorlar bende dun dedim okumayani cikarin diye kimsenin zoruna gitmesin
Canim sen herkese kizmişsin ama sonucta buraya dua icin geliyoruz okumadan olmaz simdi baktim seninle bir kac sayfada okuyoruz okudugun butun sayfalari bir konrol et istersen herkez her duaya katilmiş bakarsan nedemek istediyimi anlarsin zaten kimseye kizmaya gerek yok dua sayfasindayiz hepimiz dilek icin toplandik 50 olsa okumamiz gerekli sonuc ta ola bilir ben bir sayfada 1 hafta okumadim ama bildirim yaptim adetliyken okunuyor dediler ama benim icim rahat etmedi okumadim ama hergun girip bildirdim yaptim bildirim yaptigim icinde kimse beni cikarmadisevinirim çıkartırsan..
Yasmincim ben ilk defa bir dua grubuna dahil oldum, iyiki öncülük ettin senden ricam bu bitince başka tesbihat ve dualarda açman. Yazdıklarınızla ilgili de kesinlikle katılıyorum, giremediği halde dua isteyen varsa okuyalım hayrına ama daha hızlı ilerlemeli zaten herkes burada vakit kaybetmiş yeterince. Açtığın bütün dualarda ben varım canım Allah izin verirseCanım benim bu sayfayı acmamdaki amaç bu herkesten dua almak kimin Duası kabul olur bilemeyiz. Zaten dediğim gibi 4 kelimelik bir dua. Herkes istese kendi için değil 10 bin
20 mi bin bile tek başına okur burdaki isteğimizle herkes birbirine dua etsin.
Hem dua almıyorlar hemde cıkarınca binbir itiraz.
Ya arkadaşım ben kimseye gel zorla Duaya katıl demedim herkes kendi istedi değilmi.
Peki niye dua almayınca cıkarttığımda kızıyolarki. Anlamış değilim.
Ayrıca o Tefriciye 2. Turu kimse Alınmayacaktır sayfasında bende varım o sayfadada cok dua aksatan olmuş o yuzden artık kimseyi almıyorlar
20 kişiyiz o sayfada herkese 10 bin er tane İhlas okundu ve hiç aksamadan. Keşke her Sayfa öyle olsa
1.000 adet okudum allah kabul etsin.]SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
10.000 ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==>YASEMİN arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ:
1=MASCULİN..................
2=VOLHAT.....................
3=UMRAN_63..................
4=Z_İPEK................ ........