• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
10.000 ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==>OKULUM arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ:
1=MASCULİN..................
2=VOLHAT.....................700
3=UMRAN_63..................
4=Z_İPEK................ ........200
5=OKULUM.....................300
6=YASEMİN.....................500
7=GULUCUKGS...................100
8=ESES50.........................500
9=ŞENGÜL1976................
10=ASKIMINASKIYIM......
11=CRAZY3527..................
12=CRESS_34....................
13=AĞUSTOS72...............200
14=SEVİMLİ_090................
15=BUKEETBUKET...........750
16=ELMİRASU................1.000
17=ESMERM91...............300
18=GUL_CANN................
19=CEREN15.....................500
20=ERSU........................500
21=SECİDO....................350
22=DAMLA_22..............

KALAN............................4.100

200 okudum . eklerseniz sevinirim.
AYYYYY CNM GOZUN AYDIN.TADINI CIKAR CNM NE SANSLISIN NE KADAR GUZEL BIR DUYGUDUR SIMDI (RABBIM BANADA NASIP EDERMI ACABA GUNUN BIRINDE AILEM KAPIMI CALARMI BU GURBET ELLERDE).

Evet canım sağolasın. Bursa da bir yakınımızın düğününe gitmişlerdi. İstanbula geçmek yoktu akıllarında. Son anda fikir değiştirip rotayı bize çevirmişler. Gerçekten sürpriz oldu. Alllah inşallah seni de en kısa sürede ailene kavuşturur canım.

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
10.000 ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

OKUYORUZ.

LİSTEMİZ:
10=ASKIMINASKIYIM......
11=CRAZY3527..................
12=CRESS_34....................200

KALAN...........................3.900

Evet canım gerçekten şaşıyorum bu duruma sanki zorla dua okutuyormuş gibi hissediyorum ya.
Dün topiğe girdiği halde dua almayan arkadaşımız vardı ya daha ne diyim bilmiyorum en Son sen okumuş bitirmişsin
Seninde dediğin gibi zor bi dua değil ki altı üstü 4 kelime insan istese kendi içinde 10 bin okuyabilir değilmi. Burdaki amacımız ney herkesten dua almak kimin Duası kabul olur bilemeyiz. Herkes Hergün bir miktar dua alsa sorunsuz ilerler sayfamız Hem dua için 10 dk larını ayırsalar yeterli çok çabuk okunuyor.
Senin yaptığın gibi Son kalan 300 ü 500 ü neyse kalan yani onu bende alabilirim ama bekliyorum sırf dua almayanlar alsın diye ama malesef alan yok
Napacaz bende bilmiyorum canım.
yasmin canım walla ben tefriciye topiklerine bakarken bir iki tanesinde not düşmüşler yeni kişi alınmayacaktır diye biraz sinir olmuştum anlayamamıştım neden böyle birşey yazmışlar ki diye düşünmüştüm şimdi anlıyorum tatlım demek ki böyle oluyor sen takip et bence cnm vakit ayıramayanları çıkart bir daha da ekleme ama onların çok ihtiyacı varsa listeye dahil etmeden yine okuruz allah rızası için yani ama aksamasın listemiz bir çoğumuz tedavi görüyoruz aşılama olanlar tüpe hazırlananlar var sonuçta hızlı hızlı ilerlesin listemiz salavat topiğinde ki gibi bitanem yani fikrimi söylüyorum sadece yine sen bilirsin tatlım

yasmin canım walla ben tefriciye topiklerine bakarken bir iki tanesinde not düşmüşler yeni kişi alınmayacaktır diye biraz sinir olmuştum anlayamamıştım neden böyle birşey yazmışlar ki diye düşünmüştüm şimdi anlıyorum tatlım demek ki böyle oluyor sen takip et bence cnm vakit ayıramayanları çıkart bir daha da ekleme ama onların çok ihtiyacı varsa listeye dahil etmeden yine okuruz allah rızası için yani ama aksamasın listemiz bir çoğumuz tedavi görüyoruz aşılama olanlar tüpe hazırlananlar var sonuçta hızlı hızlı ilerlesin listemiz salavat topiğinde ki gibi bitanem yani fikrimi söylüyorum sadece yine sen bilirsin tatlım
Canım benim bu sayfayı acmamdaki amaç bu herkesten dua almak kimin Duası kabul olur bilemeyiz. Zaten dediğim gibi 4 kelimelik bir dua. Herkes istese kendi için değil 10 bin
20 mi bin bile tek başına okur burdaki isteğimizle herkes birbirine dua etsin.
Hem dua almıyorlar hemde cıkarınca binbir itiraz.
Ya arkadaşım ben kimseye gel zorla Duaya katıl demedim herkes kendi istedi değilmi.
Peki niye dua almayınca cıkarttığımda kızıyolarki. Anlamış değilim.
Ayrıca o Tefriciye 2. Turu kimse Alınmayacaktır sayfasında bende varım o sayfadada cok dua aksatan olmuş o yuzden artık kimseyi almıyorlar
20 kişiyiz o sayfada herkese 10 bin er tane İhlas okundu ve hiç aksamadan. Keşke her Sayfa öyle olsa

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
10.000 ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

OKUYORUZ.

LİSTEMİZ:
10=ASKIMINASKIYIM......
11=CRAZY3527................500
12=CRESS_34....................200

KALAN...........................3.400

Canım benim bu sayfayı acmamdaki amaç bu herkesten dua almak kimin Duası kabul olur bilemeyiz. Zaten dediğim gibi 4 kelimelik bir dua. Herkes istese kendi için değil 10 bin
20 mi bin bile tek başına okur burdaki isteğimizle herkes birbirine dua etsin.
Hem dua almıyorlar hemde cıkarınca binbir itiraz.
Ya arkadaşım ben kimseye gel zorla Duaya katıl demedim herkes kendi istedi değilmi.
Peki niye dua almayınca cıkarttığımda kızıyolarki. Anlamış değilim.
Ayrıca o Tefriciye 2. Turu kimse Alınmayacaktır sayfasında bende varım o sayfadada cok dua aksatan olmuş o yuzden artık kimseyi almıyorlar
20 kişiyiz o sayfada herkese 10 bin er tane İhlas okundu ve hiç aksamadan. Keşke her Sayfa öyle olsa
evet aynen iyi yapmışsınız zaten sonra böyle oluyor demekki boşwer kızan kızsın 1 gün değil 2 gün değil bu

[QUOTE="istanbulunsultani, post: 39198580, member: 632558yarın giremedim 3 gün giremedim ondan biz de kendi topiğimizde çıkarsaydık keşke okumayan 3 gün 5 gün girmeyen oldu[/QUOTE]
Sana yapilan muamele herkese yapiliyo ki bilhassa yasmin seni kac kisiye biz okumusuz dua almamssn ondn snra cikarms ki bence cok da iyi yapmis okuyamiyosan ama duada edilmesini istiosan bu afra tafra yaparak olmaz arkadasm bnide dualarnzda anin dersn sanada dua ederz yasmin snide ayrica tebrk ediorm herkesle tek tek ugrasiosn kimsenin hakki kmseye gecmesn die Allah razi olsn canm senden

[QUOTE="istanbulunsultani, post: 39198580, member: 632558yarın giremedim 3 gün giremedim ondan biz de kendi topiğimizde çıkarsaydık keşke okumayan 3 gün 5 gün girmeyen oldu
Sana yapilan muamele herkese yapiliyo ki bilhassa yasmin seni kac kisiye biz okumusuz dua almamssn ondn snra cikarms ki bence cok da iyi yapmis okuyamiyosan ama duada edilmesini istiosan bu afra tafra yaparak olmaz arkadasm bnide dualarnzda anin dersn sanada dua ederz yasmin snide ayrica tebrk ediorm herkesle tek tek ugrasiosn kimsenin hakki kmseye gecmesn die Allah razi olsn canm senden[/QUOTE]

iyimisin??

bana bunu öğretecek en son kişi de sensin. işine bak

Back
X