- 2 Ağustos 2013
- 34.275
- 102.350
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.461
Bak şimdi bi ısındım aşıyaBenim reglime de az kaldı regl olursam gidip hemen yaptıracam eğer varsa öyle bi ihtimal geçende korona tümörü yok etti diyodu haberde korona tedavisinde verilen ilaçlar yok etmiş neye inanacağımızı şaşırdık kimi protesto ediyor kimi leri böyle diyor
Bende başta öyle biliyordum da demek değilmişNasıl ya bizde hep ters etki yaratır korkusundan olmadık
İnşâAllâh canım benim bişey daha soracam tedavi görüyor muydunUmudunuzu hic kaybetmeyin Rabbim doğru zamanı biliyor pozitif olun hep hayırlısı ne zamansa Rabbimin izniyle oluyor❣❣
Evet tedavi ile tüp bebek ❣İnşâAllâh canım benim bişey daha soracam tedavi görüyor muydun
Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere canımHayırlı olsun kuzum tekrardan
Canim senin niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah en kısa zamanda müjdeli haberini almak nasip olsunBugün sıradasweetgirlcandy var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ssevincli
Nefes0858 (Ferda)
H halleycik
Boncobo
flamel
R rana20
sweetgirlcandy
mavispreyboya
DantelKiz
Perfect Match
YogurtSever
Ayyyy masallahhh cok sevindim Rabbim tamamina erdirsinnnn saglikla sihhatleeeEvet canım çok şükür pozitif 757 cıktı değerim Rabbim hayırlısı ile sizlerede nasip etsin sizlerin duaları ile binlerce kere şükürler olsun
Çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua et bizeEvet canım çok şükür pozitif 757 cıktı değerim Rabbim hayırlısı ile sizlerede nasip etsin sizlerin duaları ile binlerce kere şükürler olsun
Evet canım Bu gun yazacağım ınsallah
Kendim için okudumBugün sıradamavispreyboya var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ssevincli
Nefes0858 (Ferda)
H halleycik
Boncobo
flamel
R rana20
sweetgirlcandy
mavispreyboya
DantelKiz
Perfect Match
YogurtSever
Allah razı olsun darısı sizlere inşallah canımAyyyy masallahhh cok sevindim Rabbim tamamina erdirsinnnn saglikla sihhatleee
Canım amin inşallah Allah razı olsun hepiniz duamdasınızÇok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua et bize
Canımm oh çok şükürr hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla devamını nasip etsinEvet canım çok şükür pozitif 757 cıktı değerim Rabbim hayırlısı ile sizlerede nasip etsin sizlerin duaları ile binlerce kere şükürler olsun