- 14 Temmuz 2021
- 415
- 1.233
- 29
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.441
Okudum Allah kabul etsin dualarınBugün sıradasweetgirlcandy var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
@Ssevincli
Nefes0858 (Ferda)
@halleycik
Boncobo
flamel
R rana20
sweetgirlcandy
mavispreyboya
@DantelKiz
@Perfect Match
@Hzk44
Evet canım çok şükür pozitif 757 cıktı değerim Rabbim hayırlısı ile sizlerede nasip etsin sizlerin duaları ile binlerce kere şükürler olsun
Yaaaaa inan çok mutlu oldum. Maşallah canım benim. Güzel güzel artsın değerlerinEvet canım çok şükür pozitif 757 cıktı değerim Rabbim hayırlısı ile sizlerede nasip etsin sizlerin duaları ile binlerce kere şükürler olsun
Aaa hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallahEvet canım çok şükür pozitif 757 cıktı değerim Rabbim hayırlısı ile sizlerede nasip etsin sizlerin duaları ile binlerce kere şükürler olsun
Allah razı olsun canım inşallahYaaaaa inan çok mutlu oldum. Maşallah canım benim. Güzel güzel artsın değerlerin
Anaa ciddi miiiKızlar bidr deminden konu açtı birisi biontech bebekleri burdamı diye kaç kişi yazmış biontech aşısını olduktan sonra hamile kaldım diye şok oldum valla
Amin Allah razı olsun inşallah canım darısı hepinizeAaa hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallah
Çok özel olmazsa ne kadar dır bekliyordun bide sorununuz varmıydı
Valla bizde öyleydik kararsız kalmıştık ne olduğu belli değil diye bilmiyorum deminde konuda görünce sperm kalitesini de artırıyormuşAnaa ciddi miiiBiz aşı olmayı düşünmeyen tayfadaydık
İnşâAllâh canım benim bizdede aynı eşimde de sorun var bendede bakalım hayırlısı bizlere umut oldunAmin Allah razı olsun inşallah canım darısı hepinize4 yıl olucak hem erkek faktörü hem benim rezerv azlığı çok şükür elhamdülillah ilk denememizdi Rabbim nasip etti inşallah hayırlısı ile devam eder
Eşim baya araştırdı kısırlık değil de gelecek nesilin yapısını bozmakmıș amaç. O yüzden olmuyoruz ısrarlaBende aşı olmadım tedavi aşamasındayım diye eee bu aşılara yok kısırlık falan yapıyor diyip bizleri korkutuyorlar
Haberde görmüştüm bende sperm kalitesini artırıyor diye inanmamıştımValla bizde öyleydik kararsız kalmıştık ne olduğu belli değil diye bilmiyorum deminde konuda görünce sperm kalitesini de artırıyormuş
Konuya bi etiketler misin beni merak ettimKızlar bidr deminden konu açtı birisi biontech bebekleri burdamı diye kaç kişi yazmış biontech aşısını olduktan sonra hamile kaldım diye şok oldum valla
Umudunuzu hic kaybetmeyin Rabbim doğru zamanı biliyor pozitif olun hep hayırlısı ne zamansa Rabbimin izniyle oluyor❣❣İnşâAllâh canım benim bizdede aynı eşimde de sorun var bendede bakalım hayırlısı bizlere umut oldun
Nasıl ya bizde hep ters etki yaratır korkusundan olmadıkHaberde görmüştüm bende sperm kalitesini artırıyor diye inanmamıştım