- 22 Mart 2015
- 719
- 1.101
- 113
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim
Amin inşallah canım Allah razı olsun diline sağlıkNefes0858 (Ferda) için 500 adet okudum. Bebișlerin sıkı sıkı tutunsun. Sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallah
![]()
Aminnn hepimize inşallah ben okudum kendi adımaBugün sıradaBoncobo var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
![]()
Ssevincli
![]()
Nefes0858 (Ferda)
H halleycik
![]()
Boncobo
flamel
R rana20
sweetgirlcandy
mavispreyboya
DantelKiz
Perfect Match
L Livagul
Arkadaşımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallahBugün sıradaBoncobo var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
![]()
Ssevincli
![]()
Nefes0858 (Ferda)
H halleycik
![]()
Boncobo
flamel
R rana20
sweetgirlcandy
mavispreyboya
DantelKiz
Perfect Match
L Livagul
Arkadaşım için okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile tez vakitte senide sevindirsinBugün sıradaBoncobo var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
![]()
Ssevincli
![]()
Nefes0858 (Ferda)
H halleycik
![]()
Boncobo
flamel
R rana20
sweetgirlcandy
mavispreyboya
DantelKiz
Perfect Match
L Livagul
Bugün sıradaBoncobo var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
![]()
Ssevincli
![]()
Nefes0858 (Ferda)
H halleycik
![]()
Boncobo
flamel
R rana20
sweetgirlcandy
mavispreyboya
DantelKiz
Perfect Match
L Livagul
Yarıya geldikBende klomen + catlatma iğnesi oldum beklemedeyim başkaları için de okumak isterim
Teşekkür ederim sistemi bilmiyorum ama Allah razı olsun dönmeniz bile yeter ❤Yarıya geldikBaşka duaya etiketleyim sizi inşallah
![]()
2 gün içinde yetişebilir misiniz bize 5 kişiye okuyup? İçim elvermedi nedenseTeşekkür ederim sistemi bilmiyorum ama Allah razı olsun dönmeniz bile yeter ❤