- 22 Mart 2015
- 719
- 1.101
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.341
Ben de katılabilir miyim canım, bugun okurum hemen arkadaşımız niyetine..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de katılabilir miyim canım, bugun okurum hemen arkadaşımız niyetine..
Tabi ki ekliyorum hemenBen de katılabilir miyim canım, bugun okurum hemen arkadaşımız niyetine..
Beni de ekler misin canimTabi ki ekliyorum hemen
Tabi ekliyorum hemenBeni de ekler misin canim
Gunluk 500 tane mi okunacak kisi basiTabi ekliyorum hemen
Evet. Bugün 23.00 a kadar Ssevincli için okuyoruz. Kendisi transfer oldu. Ikiz bebișlerinim tutunması için dua ediyoruzGunluk 500 tane mi okunacak kisi basi
Yaa gördüm inşallah banlanmazsinBen şu listeyi ss alımda banlanırsam okurum öyle bişey olursa okudu olarak işaretleyim kızlar 9 yıllık zengin bi üye yaktı hepimizi
İnşâAllâh kuzum yazmayım yazmayım dedim son durum güncellemesi damarıma bastıYaa gördüm inşallah banlanmazsin
Son halini gördün mü listenin Valla en iyisi takmamak böylelerini laftan anlamıyorlarBen şu listeyi ss alımda banlanırsam okurum öyle bişey olursa okudu olarak işaretleyim kızlar 9 yıllık zengin bi üye yaktı hepimizi
En sonki haline baktım valla 10 kişiydik noldu kişuan bana sarıyor zaten maydonoz olmuşum kendi salça olduğunu demiyordu daSon halini gördün mü listenin Valla en iyisi takmamak böylelerini laftan anlamıyorlar
SsevincliEn sonki haline baktım valla 10 kişiydik noldu kişuan bana sarıyor zaten maydonoz olmuşum kendi salça olduğunu demiyordu da
Beklemene gerek yok canım önden okuyabilirsinsweetgirlcandy kuzum hergün bekleyip mi okuyacaz müsait olan okuyup bitirebilirmi bütün liste adına