- 2 Ağustos 2013
- 34.000
- 100.871
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Amin amiiiin inşallaaahbeni de etiketlemiş canım @Merve ama katılamayacağım. Allah kabul etsin dualarımızı. En kısa zamanda, doktor doktor gezmeden kucaklarımızı doldursun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amiiiin inşallaaahbeni de etiketlemiş canım @Merve ama katılamayacağım. Allah kabul etsin dualarımızı. En kısa zamanda, doktor doktor gezmeden kucaklarımızı doldursun inşallah
Bende katılmak isterim
Bende katılırım inşallah
Geldim bol hamişli topik olur inşaAllah
Ben de katılıyorum Allah’ın izniyle
beni de ekleyebilir misiniz
Bende varım kızlar
Ben de varım canim
canıım sende mi hamilesin maşallah sağlıklı sıhhatli gelsin inşallahBende varım gençler
Kızlar bende geldim
Yarın akşam başlıyoruz öyle mi herkese şifa olsun rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bende varım
Ben de katilmak istiyorum. Klomifen ve catlatma iğnesi tedavisi oluyorum. 2 sene normal yollarla denedik olmadı. 33 yaşındayım. Bu ay ikinci klomifen denemem.
Sağol canım evet bende katılmak isterim
Ben buna düzenli katılamam muhtemelen canım ya. Kendi çapımda düzensiz dualamaya devam
Oyy teşekkür ederim canım Allah razı olsun evet daha dün kesesini gördük işte kalp atışı için gidicez kısmetse 2 hafta sonra tüp bebek tedavisi gördüm dondurulmuş embriyo idi canım rabbim herkese nasip etsin inşallahcanıım sende mi hamilesin maşallah sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah
Hoşgeldiniz canlaaar
Amin inşallaaah çok sevindim vallaaaOyy teşekkür ederim canım Allah razı olsun evet daha dün kesesini gördük işte kalp atışı için gidicez kısmetse 2 hafta sonra tüp bebek tedavisi gördüm dondurulmuş embriyo idi canım rabbim herkese nasip etsin inşallah
bende okurum seve seve
Hoşgeldin canım ekliyorum hemenbende okurum seve seve
Bende varimm canimm
İsterim tabikide canimm 17martta tup bebek transferim var benim de rabbim nasip eder bana hepimize inşallahhh mesela ben gunluk 2 kisi adina 200 okuycam dimi toplamdaSelinos canım katılmak ister misin?
Canim oncelikle tebrik ederim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin inşallahhh ilk denemenmiydi ve sorunun neydi acaba benim de bu ay transferim varda hayirlisiylaOyy teşekkür ederim canım Allah razı olsun evet daha dün kesesini gördük işte kalp atışı için gidicez kısmetse 2 hafta sonra tüp bebek tedavisi gördüm dondurulmuş embriyo idi canım rabbim herkese nasip etsin inşallah
Katilirim bende canim
Hoşgeldiniz kızlaar Aynen öyle. Her gün liste atıcam kimlere okunacağını. Senin de yakınmış öne alırız seni deİsterim tabikide canimm 17martta tup bebek transferim var benim de rabbim nasip eder bana hepimize inşallahhh mesela ben gunluk 2 kisi adina 200 okuycam dimi toplamda
Çok hoş buldumcanıım sende mi hamilesin maşallah sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah
Hoşgeldiniz canlaaar
Tamam canm tesekkur ederiim ayy nasil iyi geldi inşallahh vesile olur dualariniz banaHoşgeldiniz kızlaar Aynen öyle. Her gün liste atıcam kimlere okunacağını. Senin de yakınmış öne alırız seni de