- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.699
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Çok teşekkür ederim rabbim hepimize nasip etsin inşallahmerve burcusami Ssevincli Tiniminimavihanim Gizemm0 Magnifiaque Ballikabak damlacross B Beklenmedikcevap okudum allah kabul etsin canlarım inşallah
Çok teşekkür ederim canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah en kısa zaman daGizemm0 , Magnifiaque , Ballikabak , damlacross adına okudum. Rabbim mübarek gece hatrına hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Çok teşekkür ederim canım rabbim hepimize nasip etsin inşallahGizemm0 Magnifiaque Ballikabak damlacross B Beklenmedikcevap okudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins kızlar
Bugün sıradaBallikabak ve damlacross var.
merve
burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
Gizemm0
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
Mehfam
Larka
ISSIZZ
Life light
Selinos 17 mart transfer
BankacI26
Bir Pelincik
H halleycik
Mucizemsn
sweetgirlcandy
GeceMavi-
Oriana
Ecmel-vera
defne-28
NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
G Gizoludi
goah
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
lachelnnihan
Hemsirecik
Ilayumut
Zeymuss0103
Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
Catlak-kurabiye
A akimel
@Mavissss1
Gelincik78
A Arelarven
G Glsgl
Merayyy
edaecoo
S sedeom
Cok tesekkurler arkadasim, sinavlarinda basarilar diliyorum.. gonlundeki hersey, hayirlisiyla gerceklessinsweetgirlcandy canım ben tüm listeye okudum. Sınava çalışıyorum bu sebeple hergün giremeyebilirim diye hepsini okudum. Allah kabul etsin inşallah
Amin Allah razı olsun cümlemizin inşallahCok tesekkurler arkadasim, sinavlarinda basarilar diliyorum.. gonlundeki hersey, hayirlisiyla gerceklessin
Allah razı olsun canımsweetgirlcandy canım ben tüm listeye okudum. Sınava çalışıyorum bu sebeple hergün giremeyebilirim diye hepsini okudum. Allah kabul etsin inşallah
Bugunku arkadaslar icin okudumBugün sıradaBallikabak ve damlacross var.
merve
burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
Gizemm0
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
Mehfam
Larka
ISSIZZ
Life light
Selinos 17 mart transfer
BankacI26
Bir Pelincik
H halleycik
Mucizemsn
sweetgirlcandy
GeceMavi-
Oriana
Ecmel-vera
defne-28
NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
G Gizoludi
goah
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
lachelnnihan
Hemsirecik
Ilayumut
Zeymuss0103
Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
Catlak-kurabiye
A akimel
@Mavissss1
Gelincik78
A Arelarven
G Glsgl
Merayyy
edaecoo
S sedeom
Allah razı olsunn canımm ağzına sağlıkSsevincli
Tiniminimavihanim
Gizemm0
Magnifiaque
Ballikabak
damlacross
İçin okudum.Allah sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin
Çook teşekkür ederizsweetgirlcandy canım ben tüm listeye okudum. Sınava çalışıyorum bu sebeple hergün giremeyebilirim diye hepsini okudum. Allah kabul etsin inşallah
Allah razı olsun canım Allah kabul etsinsweetgirlcandy canım ben tüm listeye okudum. Sınava çalışıyorum bu sebeple hergün giremeyebilirim diye hepsini okudum. Allah kabul etsin inşallah