- 16 Mart 2019
- 5.738
- 14.698
- 248
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Çok teşekkür ederim canım rabbim hepimize nasip etsin inşallahGizemm0
Magnifiaque
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Kızlar sizler için okudum Rabbim hayrli evlarlar nasip eylesin insaallah
Amin rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin kandillerde camide namaz kılarken evlatlarımız da yanımızda koşuştursun inşallahÇok teşekkür ederim canım Allah hepimize nasip etsin inşallah
Amin canim amin cümlemize inşaallah. Bugünün yüzü suyu hürmetine hepimiz tadalım bu duyguyu inşaallahÇok teşekkür ederim canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Allah razı olsunn canım beniim inşallah miniğin seninledir dualarımız kabul olsunTiniminimavihanim senin için okudum canım rabbim kabul etsin sana ve isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Allah razı olsunn canım beniim inşallah miniğin seninledir dualarımız kabul olsun
İnşallah kuzum Allah dualarımızı kabul etsin inşallahBallikabak ve damlacross kuzularım sizler için okudumm Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine duamızı kabul etsiin damla canım inşallah gebesindir çok isteriiimm Ballıkabağım canımın içi tez zamanda peş peşe yaşa bütün güzelliklerii
Cok tesekkurler canim insallaah dualariniz buyuk bir umit oluyo benim icinB Beklenmedikcevap vePerfect Match (Alev) kızçelerim duanızı okudum.Rabbim kabul etsiin sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmayı hepimize nasip etsin Mevlam
Cok tesekkurler canim, hepimize insallahB Beklenmedikcevap vePerfect Match (Alev) kızçelerim duanızı okudum.Rabbim kabul etsiin sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmayı hepimize nasip etsin Mevlam
Aşkımmm teşekkür ederim Allah razı olsun kuzummmm inşaAllah hep beraber yaşarızzzzBallikabak ve damlacross kuzularım sizler için okudumm Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine duamızı kabul etsiin damla canım inşallah gebesindir çok isteriiimm Ballıkabağım canımın içi tez zamanda peş peşe yaşa bütün güzelliklerii
Allah razi olsun hepinizdenGizemm0 , Magnifiaque , Ballikabak , damlacross adına okudum. Rabbim mübarek gece hatrına hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
NifiBugün sıradaBallikabak ve damlacross var.
merve
burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
Gizemm0
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
@_Reyyan
@Mavi askkk
@ISSIZZ
@Life light
@Selinos 17 mart transfer
@BankacI26
Bir Pelincik
H halleycik
@Mucizemsn
sweetgirlcandy
@SnowHoundd
@Oriana
@Beyza-
@defne-28
@NaaNaa
@yildizsavascisi
@Pembe Lotus
@rukiyets
@Gizoludi
@goah
@cukulatam
C Cemreww
@Sabr-Sukur-Dua
@lacheln
@Hemsirecik
@Ilaymilya
Zeymuss0103
Minnosella098
@iremblncglyn
@gurbetgulu16
@Masalimsensin
@akimel
@Mavissss1
@Gelincik78
@Arelarven
G Glsgl
@Merayyy
@edaecoo
@sedeom
Çok geçmiş olsun canım benim. Dikkat et kendine dinlen bol bol. Bu gecenin hürmetine rabbim dileklerimizi dualarımızı kabul etsin inşallahCanlar ben bugun okuncak arkadaslara dunden okumustum siraya yarinla devam etcem insallah bugun kullandigim ilaclarin yan etkisini cok kotu yasyorm yataktan kalkamyorm bir yandan regl sancisi kalp çarpıntısı yarin insallah devam edicem zaten bugunki arkadaslarida okuyup etiketlemistm herseyin basi sağlık bu kandil gecesinde Rabbim herkesn kucağını dolsursun insallah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin sifa bekleyenlere sifa versn rabbim herkesn ne muradı varsa gonlune gore versin insallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?