• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hz hızıra inanlar??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nisan Ayhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
102
33
98
26
Merhabalar size annemin başından yaklaşık 15 16 yıl önce gecmis ve bir olayı anlatıp fikirlerinizi sormak istiyorum.
Abim kücük yaslardayken cok büyük bi hastalık gecirmis ve durumu çok kötüymüş annemde cok zor durumdaymış hergün aglayip dua ediyomuş abimin başında bir gün yine evdeyken kapı çalmış oda kapıyı açmiş karşisındaki kisi 40 lı yaşlarda bi adammis anneme sana mevlanadan selam getirdim demiş sonrasında merak etme iyilesecek bu kadar üzme kendini durumu iyi olacak demeye başlamis sonra seni koruyan biri var arkanda demiş annem şoka girmis donakalmis bisey diyememis sonra adam ben gidiyorum bana yardim edicekmisin diyip kapıyı kapatmiş annemde hemen eve kosup cuzfani almis icinden 4 5 tl oldugu kadarını pencereden ona vermis ve adam gitmiş.
Siz bu konu hakkinda ne düşünüuosunuz? Gelen kişinin hızır olabilme durumu var mı? Siz inaniyor musunuz yani beni gercekte cok etkiledi annemde kimin geldigine emin değil ama ben hızır olduğunu düşünüyorum.

Eskiden insanlar daha saf daha temizmiş, belki de olabilir.Abinizin durumu nasıl şimdi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back