• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hyptonic poisonda cem mi d&p mi athena m daha iyi?

cnm baktım bu arada kadıköyde yokmuş athena outlet alışveriş merkezi mine öle biyerde warmış bizim tarafta yokmulş yanii :bbo:

anladım tatlım.evt outlet park avmyi bende demiştim.oda beylikdüzünde.sen karşıdasın sanırım sana uzak kaçar malesef :( sen bence o dediğin kadıköydeki orjinal parfümcüden şaşma yada dp veya cemden.ama tabi bulursan yakınlarda bi denersin cnm aklında kalmasın.escadayıda denerim canikom saol :)

vee sonunda dün gittim dpden hypnotic poison aldım.inanılmaz güzel kokuo vede çok kalıcı orjinale çok yakın.tek kelimeyle bayıldımmmmmmm opuyorumnanaktan

evt çok güzel kokuo o kokuyu sıkınca kendimi daha bi süslü güzel hissediorum :) dediğim gibi dpden aldım ben öneririm yani çok güzel kokuo.

tabikii d&p cemden coğu insan memnun deilmiş kalıcı olmadığını söylediler.yıllardır d&p kullaniorumm ve memnunum.

ya kızlar dpden aldım demiştim ya hp ilk başlarda çok kalıcıydı fakat şimdilerde sanki kalıcılığı azaldı gibi.bana mı öle gelio yoksa böle şeyler yaşayn var mı?

belki alıştığın için koku sana gelmiyordur canım..ben deosunu aldım o da çok kalıcı..ama parfümünü pek begenmedim..cem ve athenaya bakıcam aklımda.. :12:

Back