• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hyptonic poisonda cem mi d&p mi athena m daha iyi?

ben bu parfümü d&p den alıyorum deodorantıyla birlikte ve çok da memnunum ne zaman sıksam arkadaşlarım ya da ailemden birileri mutlaka parfümün çok güzel ne bu diye soruyolar.deodorantıyla alınca daha kalıcı oluyor.parfümün kendisi de çok kalıcı.iki üç fıs sıkıyorum akşama kadar kalıyor üstümde.d&p yi tavsiye ederim yani.ama şöyle bi şey var ilk sıktığında değil de biraz zaman geçince çok güzel kokmaya başlıyor ilk sıktığında keskin bir koku oluyor ama sonra biraz uçunca çok güzel kokuyor bence.istersen önce bi d&pden koluna sıktır biraz gez uçsun biraz koku ondan sonra kokla beğenirsen al ben de öyle yapmıştım

hımm tamam cnm saol fiyatları nedir peki deodorantıyla parfümünün en son 50 ml 13 tl die duymştum ama hala öle mi?

canım tam hatırlayamıyorum şu an fiyatları.ama son gördüğümde kampanya vardı d&pde parfüm deodorant ve küçük şişe hediye parfüm 27 lira mıydı öyle bi şeydi ama tam olarak hatırlayamıyorum canm istersen bi d&pye gidip bakabilrsin

dün denedim hypnotic posionu d&p de kız ilk sıktıgında cok ağır bi koku geldi bildiğin rakı kokuyodu ama bır iki dakıka gecınce okadar güzelleştiki hala bileğimde duruyo koklayıp duruyorum diğerlerinde nasıldır bılemıcem ama d&p dekı çok güzeldi

kesinlikleeee cem dp den aldıım sanki bengay gibi kokuyo ama ceminkiler çok güsel tam kıvamında hatta yolda çeviriolar ne sıktınız parfümünüz çok güsel die .....

kızlar ben şimdi internetten araştırdım yenibosna ve fatihte şubeleri var yazıo burdaki şubelerine nasıl gidebilirim arkadaşlar avcılardan metrobüsle gitçem bilen varsa tarif edebilir mi?

cnm ben kadıköyden alıodum ama hala orda warmı tam bilmiorum kadıköyde oturan tanıdığın varsa bi baksınlar ona göre alırsın sana uyan bi yerden

cnm benim kadıköyede 2 yerde war biri boğadan yukarı çıkınca dieride balıkçılar çarşısında tam köşede duruyodu hala druyosa şekerr :1hug:

d&p hypnotic daha mı iyi orjinaline yakınlıkta ve kalıcılıkta kızlar son karar nedir?

Dün athenadan hp ye baktım koku sıkıldığı andan itibaren orjinalinin aynısı ertesi gün bile kolumdaydı. Bir de ceme baktım orjinaliyle alakası yok ya. Cem için çok güzel diyen arkadaşlar vardı hiçbişiy anlamadım ben

offf kafam karıştı bea :( ben ceminkini kokladım süper kokuodu ve bluzuma sıkmıştım 10 gün kaldı yani kokusu dp bana yakın olduğu için ordan almaya karar verdim ama onun içinde kimi iyi dio kimi kötü aynı şekilde athenadanda alabilirim ama onun içinde herkes farklı bişe sölüo en iisi denemek bence herkesin tenine göre farklılık mı gösterio acaba :bbo:

:((( inşallah duruyodur cnm benimde acayip hypnothic im geldi wallaaa bende almak istiorum :) bide bişey söylicem kadiköyde boğa dan yukarı çıkınca hemen sağda kentucky warya kentucky den azcık aşşaa in orda bi adam parfümler satıo ve hepsi orjinal ben ordan 100 lük ange ou demon almıştım bu parfümede bayılıyorum 45liraya aldım temmuzda belki biraz daha fiyatı artmıştır ama artsa artsa 50 lira falan olmuştur o adamda freeshoptan getirtiyo bazılarının şişe kapakları yok sadece ama birebirler ve gerçekten orjinaller yolun düşerse bi bak cnm:teytey:

tamam hayatım kadıköye gittiğim zaman dediğin yerede bakçam :) 100 ml 50 lira çok ii ya.bakarım bi tatlım saol.

Back