hyptonic poisonda cem mi d&p mi athena m daha iyi?

kessinlikle süüperrrr almasaydım hayatta önermezdim ama gerçekten aldığım patfüm orjinal ve bu dediğim parfümede bakabilirsin ange ou demon ama ilk çıkanı biraz daha koyu renkli olanı cnm :))))) istersen bi bak :) net 50 demiorum ama okadar olmuştur heralde :)

:)) ne demek cnm parfüm denince akan sular durur:) koku manyağıyımdır azcık herşeyi kokluyorum köpek gibi :))))))))

ööle walla cnm acayip bi huy ama yemeği bile yemeden önce kokluorum çok hassasım bu konuda :)))))))) herşeyi kokluyorum :)))

cnm kenzo jungel war ama artık çıkıomu bilmiorum sütlaç gibi kokuo tarçın gibi:)))))) diesel fuel for life war oda güseldir bide bu diesel in yeni çıkanıda war oda güsel ama açığı warmı bilmiorum. aaaa bak hypnose var oda çok güsell cnm :))))))

bence en başarılı athenada orjinaline çok yakın bi bak derim

kalıcılıkta hiç şüpen olmasın ben kullandım çünkü.. zaten orjinaline de çok yakın.. tam kış kokusu.. bi gün sıktır koluna canım ertesi güne kadar bak etkisine eğer beğenirsen alırsın

outlet park var beylikdüzünde orda varmış.internette öle gördüm yani.var mı bilen doru mu biliorumakannehir

outlet park var beylikdüzünde orda varmış.internette öle gördüm yani.var mı bilen doru mu biliorumakannehir

canım athena yı soruyosan

Bakırköy de meydandan aşağı inerken sağda Osmanlı Kumpircisinin sokağına saparsan biraz ilerleyince görürsün

Son düzenleme:
ben orjinalini kullanıyorum canım arkadaşım d p den aldı aynı birebir kesinlikle d&p

:) tamam cnm bakarım saol flormar ın bi tester ını wermişler geçen alışveriş yaptımda numune koymuşlar mor renkli olanı war parfüm escada collection ın aynıısııı sewenlere duyrulurr ( chemist89 cumm bak bunuda bi dene buda çok hoş kokar ama kesin athenada yada dp dede wardır escada collection dene bi cnm şekerli bi koku; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…