hyptonic poisonda cem mi d&p mi athena m daha iyi?

chemist89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
346
1
96
İstanbul
hypnotic posionda cem mi daha ii d&p mi yoksa athena mı?kızlar ben daha öncede sordum bazılarınızı sıkmış olabilirim evt ama acil yardımınız gerekio.kuzenimde kokladım çok hoşuma gitti hyptonic poison cem parfümeriden aldım dedi.fakt cem bana brz uzak kaçıo d&p avcılarda var ordan almak istiorum ama kimileri kötü dio kafam karıştı.athena nerelerde var bilmiorum ama onun içinde ii yorumlar duyuyorum.şimdi bana önerir misiniz nerden alim?hangisi en kalıcı ve en güzel kokuo?

hypnotic posion'u acık almak yerine orjinalini almanı tavsiye ederim,açığı çok fena alkol kokuyo ilk sıkışta aynı olsada kokusu yarım saat içinde tuhaf bir kokuya dönüyor,resmen alkol kokuyor.hele d&pden hiç alma kesinlikle berbat

haklısın cnmda gerçeğine almaya şu zamanda durumum yetmez.açık almam lazım ben kokladım açığını kuzenimde hiçte alkol kokmuodu tüm gün beraberdik yani banada sıktı hatta sıktığı bluzum hala çok nefis kokuo üstünde 4 gün geçti.o cemden almış ama cemde bana brz uzak kaçıo işte

cnm sen beğendiysen kuzeninde cemden almışsa sende ordan al tatlım,d&pden kesinlikle alma parana yazık pişman olursun

hmm anladım cnm saol mecbur artık bi parfüm için çekicez o kadr yolu :) dpde güzel yapsa ne olurdu sanki dibimdeydi :))

kuzenine söyle o alsın sana gitmene gerek kalmaz :) dp çok yakınındaysa git dene bi istersenkaydirigubbakcemile2

benim de bir arkadaş dp den kullanıyo. çok hoş kokuyo ama yine de bileğine sıkıp 1 kaç saat beklemeni tavsiye ederim. Bu arada ben orjinal hp kullandım hiç kalıcı değildi. dp den kullanan arkadaş sabah sıkıyomuş akşam serviste buram buram kokuyor. ben şuan athena lacoste kullanıyorum çok iyi taklit ve çok kalıcı

tamam canlarım çok saolun ya.evet bazı kokuların taklidi orjinalinden daha kalıcı olabiliyor.bende alcm bu hfta içinde yorumları yazarım alınca.

kızlar agır parfumlerde basarılı zaten dolumlar hafıf kokularda degıl agır kokuları dusunmeden alabılırsınız guvendıgın dolum parfumerılerden d&p cok basarılı dolumda en ıyı o bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…