30un üstündeysen hypnotic poison'ı öneriyorum çünkü orta yaş parfümü bence.
genç bi bayansan amor amor çok hoş bi parfüm.
ahah şimdi yüzünüze vurmak gibi olmasın ama =)))
amor amor guzel bir koku...
burberry touchda oyle
30 genç kadınsa 20lik çıtırlar sübyan mı oluyo
tamam canım dert etme sen 30unda kendini genç hissediyosan ne mutlu =)
burberry touch'un doldurmasıyla gerçeği arasında hiç bi fark yok. d&pden doldurun o kadar para bayılmayın :)
valla ben sıkıldıkça parfüm sıkan biriyimdir. saatte bir bi fıs yapmazsam kendime gelemem hatta. o 200 milyonluk parfümler bende 1 hafta dayanmaz :)) nihayetinde öğrenciyim bende. o parfümler beni aşar :) oh dp den 20 tlye alıyorum 100 ml lik. sıkıldıkça sıkıyorum, nasılsa ucuz, içimde yanmıyor hiç doya doya kullanıyorum :)
merhaba arkadaşlar. sizden parfüm seçimimde yardımcı olmanızı istiyorum. şuanda aklımda bir kaç parfüm ismi var. onlar da şunlar; hypnotic poison , cacharel lou lou ve amor amor.. küçük ihtimalle de carolina herrera 212 sexy almayı düşünüyorum. ağır basanı da lou lou. bi önceki kullandığım parfüm pur blanca blushtı. kokusunu seviyordum ama çok hafif ve etkileyici değildi fazla. etkileyici bir parfüm arıyorum. tenim esmer. lou lou nasıl olur acaba? CADIARZU bayanssulusmile
30 yaş orta yaş değildir yapmayın yaww.. 30 lu yaşlar genç yaşlar, 40 lı yaşlarda orta yaşlardır.. 60 a kadar böyle gider.. 70 den sonrası yaşlı yaşlardır :))
canım hypnotic benim kışın vazgeçilmez kokularımdandır.. biraz ağırdır fiyatı da kokusu da :)) amor amor biraz şekerli ve bana göre yaz kokusu... lou lou yu pek beğenmedim ben... hypnotic aynı zaman da çekici bir kokudur da :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?