• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hypnotic Poison, Armani She, Ck Euphoria, 212 Sexy

Sizce Hangi Parfüm daha seksi ve çekici??

• Ankete Katılan
    57

esteticaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
79
0
86
41
İstanbul
Etkileyici seksi ve kalıcı bi parfüm istiyorum. Anket açtım, sizlerin oyuna göre bunlardan birini alıcam. Oylarınızı bekliorum..
Seksi bi parfüm olsun erkek arkadaşım kokumu duyunca düşüp bayılsın istiyorum.. hihoyyyt.. Lütfen yardııııııımmmmboshayallersmile

Son düzenleme:
BENDE DÜN YENİ ALDIM D&P DEN...NOA YI TAVSİYE DERİM...RAPLY LAURENDE ÇOK HOŞ BİR KOKU...BEN HAFİF AMA ÇEKİCİ KOKULARI SEVİYORUM..YAZDIKLARIMDA BU TARZ KOKULAR...GUCCİ ENVY ME BUNU DA TAVSİYE EDERİM...TAM YAZ KOKULARI..BİRAZ AĞIR İSTERSEN GLORİA VE HYPTONIC POİSON DERİM...GÜZEL KOKULAR...yerimseniben

Noa yı kuzenimde tavsiye etmişti. Hafif pudralı bi kokuymuş. Onuda deniyim Dp den. Dün DP de Armani She ve Hypnotic poison denedim. Armani She çok hoşuma gitti. Hypnotic başta ağır geldi ama bi süre sonra çok güsel kokmaya başladı.. Kararsız kaldım :sinifsinif:
Anket açtım bende.. Bakalım KK kızları hangisini seçicekkaydirigubbakcemile4

Kızlar acill yardım... H.sonu erkek arkadaşım gelicek. Misler gibi kokmak istiyorum.. :utangac:Lütfen anketi cevaplayın.opuyorumnanaktan

Euphoria yeni aldım.çok güzel ama açık parfümüyle orijinalinin pek alakası yok orijinali alınmalı onun bence.bir de çok kalıcı değil. Hypnotic poison ise hem çok etkileyici hem çok kalıcı süper kısacası.

hepsi cok guzel ama en seksı olanı tabıkı hynotic posionnn o bambasa bır koku yaa harıka

Hypnotic Poison güzel ama fazla ağır bence. 212 sexy adı üstünde çok seviyrm o kokuyu zemuszemus

Hypnotic poison kullanmıştım bir ara,
sonra orjinali bitince mecbur doldurmasını aldım orjinali çok para ve minicik şişe hemen bitiyordu.
Doldurma da sevmediğim için kullanmayı bıraktım. Zaten ağır geliyordu, şimdi de hiç yanaşmıyorum bu parfüme, artık eski bir parfümmüş gibi geliyor, onu kullandığım zaman beni bu yüzden mutlu etmiyor bu yüzden artık kullandığım bir parfüm değil. :umursamaz:

ya hypnothic i bazı erkekler çok sevio bayılıo ama bazılarınada bengay kokusu gibi gelio bende bayılıorum parfüme ama bengay kokusunu nerden alıolar anlamıorum :D

Back