- 13 Mart 2019
- 761
- 715
merhaba bende almak istiyorum ama instagramda satışı tek var sen nereden aldım neresi güvenilirHypnose hazel gayet guzel kızlar. Eski tanıta tıkaram yellow gibi. Tavsiye ederim ince baya, göz rengini yumuşatıyor
aldın mı aldıysan bilgi verir misin nerden aldın nasıl çıktı gözünde nasıl durduMerhaba mesajınızı aratınca gördüm:) ben de hypnose hazel almak istiyorum nasıl rahatlığından memnun musunuz? Ben şu an rainbow giallo kullanıyorum herkes kendi gözüm sanıyor ama biraz batma yapıyor daha rahat doğal bi lend arayışındayımönerir misiniz hypnose u?
hypnose u satan lens sites bulamadım siz hangi siteden aldınızBen instgramdan tercih etmiyorum, güvenilir lens siteleri var , yillardir ordan alıyorum. Hypnose miyopsaniz arada bulanık görme sorunu yazabilirsiniz, bir sure sonra bende batma yapmıştı,.tugba ve hazel rengi bende yeşil durmustu.
merhaba bende hypnose u alıcam sen nereden aldın ve gözünde problem yarattı mıKoyu Gözde hazel çok belirgin durmuyor ama aurora greeni öneririm o güzel duruyor ,ayrıca adriana ve naturel blue rengi de çok güzel mavi tonlarını sevenler için
Bir alana bir bedavasi var bu aramerhaba bende hypnose u alıcam sen nereden aldın ve gözünde problem yarattı mı
siz aldınız mıHypnoselens diye aratirsaniz bulursun sosyal medyada
Bir alana bir bedavasi var bu ara
merhaba hypnose u nereden satın alıyorsunuz instagrama güvenemedim optikçi de bulamadımHypnose hazelı günlük hayatımda sürekli kullanıyorum gözüm açık kahve, majör bir değişiklik yapmıyor lens yarı şeffaf sarı renkte haresiz. Hafif bi yeşillik oluyor gözümde. Lens olduğunu en yakın arkadaşlarım bile anlamadı, senin gözünün rengi mi açılmış ya diye sordular
aldın mıMerhaba ben de hazel almayı düşünüyorum. Başka kullanan var mı?
Hypnose_lens hesabından sorunsuz aldım canim. Birkac kez aldım.merhaba bende almak istiyorum ama instagramda satışı tek var sen nereden aldım neresi güvenilir
İnstagram uzerinden aldım baska yerde goremedimaldın mı
instagram da mehmet optik diye bir yer daha satıyor onlar lensleri bayiden alıp kargoladıklrını söyledi sence ordan mı alayım yoksa orjinal hesabından mı? orjinal hesabında şikayet varda birkaç şikayet vardıİnstagram uzerinden aldım baska yerde goremedim
Bence orijinal hesaptan al.instagram da mehmet optik diye bir yer daha satıyor onlar lensleri bayiden alıp kargoladıklrını söyledi sence ordan mı alayım yoksa orjinal hesabından mı? orjinal hesabında şikayet varda birkaç şikayet vardı