Hynotic Poison ve Dior Addict

Canım senınkinin kapağı cıkıyorsa yeni halidir. Addict reforme edildi ya:) bendeki reforme edilmemiş hali.
Canım bir kere bana birisi site önerisinde bulunmuştu sen miydin?
Mağazadan almayacağım bu sefer,50 cc lik alayım diyorum. Mizuda göremedim,Missperada tükenmiş. Başka site var mı bildiğin?

Canım bir kere bana birisi site önerisinde bulunmuştu sen miydin?
Mağazadan almayacağım bu sefer,50 cc lik alayım diyorum. Mizuda göremedim,Missperada tükenmiş. Başka site var mı bildiğin?
Lidyana, trendyol, hızlıal bunlardan alısveriş yaptm güvenilir canım.

Lidyana, trendyol, hızlıal bunlardan alısveriş yaptm güvenilir canım.
Yine ben
Buradan alayım diyorum canım inş. pişman olmam. Yalnız ambalaj açılırsa iade olmuyormuş. Hani bir kod varya, üretim tarihi,orjinalliği kontrol ediliyordu. Ben kendi parfümlerimde hiç dikkat etmemiştim,o kod ambalajın üzerinde de yazıyor mu? Eski tarihli çıkarsa iade edebilir miyim ki

http://www.trendyol.com/Addict-Edp-100-mL-Kadin/UrunDetay/38013/13155893

Evet ambalajın üstünde de yazıyo canım ama trendyol güvenilirdir alabilirsin

canim Addict 2012 de reformüle edilmisti simdi gecen sene 2014 de tekrardan reformüle edilmis.
Ben 2012 versiyonunu denemistim 2014 versiyonu nasil hicbir fikrim yok.
Aranizda deniyen varmi 2014 versiyonunu?

canim Addict 2012 de reformüle edilmisti simdi gecen sene 2014 de tekrardan reformüle edilmis.
Ben denedim canım. Eski versiyonlarından cok cok farklı değil bence. Baharat yönünü biraz azaltmışlar vanilyaya agırlık verilmiş. Daha güzel olmuş bile diyebilirim bi vanilya sever olarak.

Eski versiyonu nasıl bilmiyorum canım ama ben son versiyonu beğenmiştim. 2 gündür kafam çorba oldu zaten, bazı mağazalardaki parfümde Dior addict diye kapağında yazıyor bazılarında kapağında hiç yazı yok sadece şişenin altında Dior yazıyor. Bana kokuları farklı geliyor,internetten alayım diyorum,onda da aynı ikilem var.Ben nasıl alacağım bilmiyorum ki.Ambalajları bile farklı,birinin ambalajı yanar dönerli ve beyaz bir renk,diğerinde parfümün ismi dik şekilde yazıyor. Benim alacağım dik yazmayan ve şişesinde sadece Dior yazan.Ama bu şekilde 50 cc lik parfüm bulamadım.Sadece Missperada var o da tükenmiş. Parfüm değiştiği için mi oldu bu karmaşıklık acaba?

Canım suan istesende eski versiyonu gelmez sana zaten. Reforme oldugu icin eskisi üretime durduruluyor fotoğraflara cok takılma derim. Sana büyük ihtimalle 2014te reforme edilmiş hali gelcek yanı.

Canım suan istesende eski versiyonu gelmez sana zaten. Reforme oldugu icin eskisi üretime durduruluyor fotoğraflara cok takılma derim. Sana büyük ihtimalle 2014te reforme edilmiş hali gelcek yanı.
Ama sephorada,boynerde,tekin acarda da şişeler farklı. Senin bana gönderdiğin şişedeki gibi kapağında addict yazıyor. Sephoradaknde yazmıyor. Kokusu da genel olarak aynıydı ama az da olsa fark vardı,sanki şişesi yazısız olan daha yumuşak bir koku gibi

Ben denedim canım. Eski versiyonlarından cok cok farklı değil bence. Baharat yönünü biraz azaltmışlar vanilyaya agırlık verilmiş. Daha güzel olmuş bile diyebilirim bi vanilya sever olarak.

vanilyayi sevdigim icin begenme olasiligim yüksek vakit bulursam bir denerim :)

Canim yanilmiyorsam yeni addict'in sisesinin altinda dior yaziyor. 2012 versiyonun da sisenin kapaginda dior addict yaziyor. Normalde parfümler reformüle edildiginde eskisinin üretimi durdurulur ama interneten gördügüm kadariyla 2012 halen üretimde. Benimde aklim karisti :)

Canım cogu yer eski testerını bırakmış olabilir. Ben sephoradaki gibidir büyük ihtimalle yenisi. Sephora güncel koyuyor cünkü hep. Bide internetten alcagın 2014 üretimli bi koku olcak en az. Yani sana eski dior addict gelme ihtimali yok. Onların üretimi durdu ve 2012 üretimli parfümü sana yollayamazlar. Sephoradakinden gelir yüksek ihtimalle

Kızlar öğle arasında Tekin Acardan 50 cc lik aldım. Eşim internetten almamam için baskı yaptı,benim de içime sinmemişti ve mağazadan aldım artık. Yalnız şöyle bir durum var,kodunu checkcosmetice yazdım ve 2014 şubat çıktı. Niye bana geçen senenin parfümünü sattılar ya İş çıkışında gidip kavga etmeyi düşünüyorum,değişiklik yapabilirler mi sizce? 2015in bile sonuna gelmişiz adamlar gitmiş 2014ün ikinci ayı çıkan parfümü sattılar bana

Keşke internetten alsaydın canım. Neyse sağlık olsun. 2014 gelmesi kötü olmuş. Demekki tekin acar parfüm satmakta zorlanıyor. Sephora falan tercih etseydın. Bilemedim ki. Gidip bi konuş bence.

Keşke internetten alsaydın canım. Neyse sağlık olsun. 2014 gelmesi kötü olmuş. Demekki tekin acar parfüm satmakta zorlanıyor. Sephora falan tercih etseydın. Bilemedim ki. Gidip bi konuş bence.
İlk Sephoraya baktım,orada öyle farklı bir parfüm verdi ki üzerinde spray yazıyor,ambalajı farklı. Kadın ısrarla bu addict edp dedi. Ben de oradan almadım, tekin acara gittim. Aldığım şubenin telefonu meşgul,genel müdürlüğünü aradım, "mağazayla görüştünüzmü yardımcı olacaklardır" filan diye bir şeyler söyledi. Akşam gidip konuşacağım. O sorgulama yapılan kod kutunun üzerinde yazmıyor,mecburen ambalajı açıp bakmak gerekiyor. Yazsa internetten alacaktım

Alla alla benim aldıgım cogu parfümün kutusunda da yazıyor. Ayrıca dior pure poisonımda kutuda yazıyordu. Addictte niye yazmıyor ki? Ayrıca canım hiç kullanmazsan ambalajını açsan bile mizu trendyol gibi sitelerde iade yapabiliyorsun. Seni zor durumda bırakmzlar merak etme. Mizu özellikle müşteri memnuniyetine cok önem veriyor. Ben bir şeyler aldgım zaman hemen arayıp üründen memnun kaldınız mı diye soruyorlar. Veya kredi kartınızla işlem yapıldı siz misiniz diye teyit ediyolar:)

Canım kutunun her yerine baktım yoktu kod Mizuda 50 cc yoktu.Diğer yerlerde de açıklamalarda "ambalajı açılan ürünün iadesi alınamamaktadır" yazıyordu,trendyolda da yazıyor. Bu arada ben iş çıkışını bekleyemedim,tekrar gittim mağazaya Allahtan yeri yakın. Yetkili başından savmadı,çok güzel ilgilendi.Bir yeri aradı konuştu,sonra benimle görüştürdü. Rafta 50 cc başka var mı diye baktı ama ben sonuncuyu almışım diğerleri hep 100lüktü. Yeni gelecek ürünlerden verecekler. Kızgın gitmiştim ama Allahtan çözüldü sorun. Her ne kadar parfümümü henüz almamış olsam da Yenisi hemen gelir inş.

İkiside ağır kokular. Bende severim ikisinide ama Dior addict biraz tikiyor beni..hipnotic poison seçerdim

Canim ayni sey bugün benimde basima geldi. Parfümeriye gittim bir kac parfüm denedim sonra bir baktim lolita lempicka indirime girmis. Dedim bu firsat kacmaz 30 ml lik bir kücük sise lolita lempicka aldim.
Eve gelip baktim haziran 2014 üretim tarihi cikti. Diyer aldiklarim 2015 üretimiydi. Ama parfümü iade etmeyi düsünmüyorum cünkü cok eski degil üretim tarihi.
Parfümlerin ömürleri cok uzun oluyormus iyi muafaze edildiginde. Acildiktan sonra belirli bir tüketim süresi oluyor. Ama cogu parfüm cok daha uzun yillar kullanilabiliyor. Eger aklina takildiysa iade et ama parfüm kesinlikle bozuk degildir.

Canım son paragrafını telefonla görüştürdükleri yetkili de söyledi ama ben yine de değişsinler istedim. Raf ömrü filan varmış ama parfümlerin üzerinde 36 ay ibaresi de var. En tazesini gönderirler inş. Onların rafında eskiyeceğine benim dolabımda eskisin :) Zaten 2 yılda bitiremem ben onu,fazla sıkmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…