Seninle aynı tarzları seviyoruz, bir kaç kez daha söylemiştim dimiİkiside cok güzel bence. Ama dior addict. Bir tık daha ağır bi koku. Daha baharatlıdır hypnotic poisona göre. Ama durduktan sonra cok güzrlleşiyor kurabiye gibi kokuyor. Bende ikiside var seçim yapamadım açıkçası :))
Canım umarım uyar tenine:) Addict gerçekten cok güzel bir koku. Ben erkek arkadasıma pek sevdiremedim ama kendim bayılıyorum ve kışında tee 2006lardan kalma şişemi kullanacağım.. Yenisini alacaktım aslında ama baktım annemde var ve kullanmamış hiç yazık olmasın dedim:) addict tende durdukça güzelleşen nadir kokulardan. Tenine hiç uymasa bile kıyafetine sıkabilirsin.Seninle aynı tarzları seviyoruz, bir kaç kez daha söylemiştim dimi
Addict in kokusu burnuma gelince bir kalakaldım afalladım. Allahım bayılıyordum neredeyseAdına şarkı bile yazarım o derece. Ama bende bir ten var ki parfümün kokusu çok değişiyor.Şuan içimden nolursun o bayıldığım koku tenimde de aynı dursun diye dua ediyorum.
Bir de o var dimi,benim eşim beğenecek mi acabaCanım umarım uyar tenine:) Addict gerçekten cok güzel bir koku. Ben erkek arkadasıma pek sevdiremedim ama kendim bayılıyorum ve kışında tee 2006lardan kalma şişemi kullanacağım.. Yenisini alacaktım aslında ama baktım annemde var ve kullanmamış hiç yazık olmasın dedim:) addict tende durdukça güzelleşen nadir kokulardan. Tenine hiç uymasa bile kıyafetine sıkabilirsin.
Canım şuan hayatımın parfümü olacak diyebileceğim bir koku var Dior Miss Dior Edp. Suan kullandıklarımdan en sevdiğim ise Jean Paul Gaultier Classique edp, Lolita Lempicka Feminine birde ilginc gelebilir ama dp lolita lifte bayılıyorum:)Bir de o var dimi,benim eşim beğenecek mi acabaHynotici beğeniyor ama addicti bilemem.
Peki Janna,elindeki parfümlerden yada kokusunu bildiği parfümlerde en en en çok sevdiğin hangisi, merak ettim de?
DP deki lolita kurabiye gibi vanilya gibi bir koku dimi,onu ben de seviyorumCanım şuan hayatımın parfümü olacak diyebileceğim bir koku var Dior Miss Dior Edp. Suan kullandıklarımdan en sevdiğim ise Jean Paul Gaultier Classique edp, Lolita Lempicka Feminine birde ilginc gelebilir ama dp lolita lifte bayılıyorum:)
Ay bende heyecanlandım baktıktan sonra haber ver hangilerini beğendin canım :))DP deki lolita kurabiye gibi vanilya gibi bir koku dimi,onu ben de seviyorumDiğer parfümlerin kokusunu hiç bilmiyorum,iş çıkışı bakmaya gideceğim. Addicte de bakacağım. Çok heyecanlıyım
Canim 1 saat kadar once baktim parfumlere.Kokulari degisir diye hemen yorum yapmak istemedim.Miss dioru ilk kokladigimda tanidik geldi durdukca da emin oldum.Bizim IK departmanindaki kiz kullaniyor bunu,hep begenmisimdir ama ayni parfum olmasin diye adini bile sorma dim.Yalniz komik olacak ama ben armani she kullaniuor saniyordum,degilmis buymus.Ay bende heyecanlandım baktıktan sonra haber ver hangilerini beğendin canım :))
Canım bende eski dior addict var. Reforme edilmemiş hali, ben her notasını sevıyorum onun. Lolita lempickanın dpdekiyle alakası yok canım. Ama güzel kokudur Lolita. Lolita lempicka daha şekerimsi, lolita lift daha vanilya kek gibi . Birde Dolce Gabbana the one desire var tüh keşke onuda önerseydim gitmeden önce..Canim 1 saat kadar once baktim parfumlere.Kokulari degisir diye hemen yorum yapmak istemedim.Miss dioru ilk kokladigimda tanidik geldi durdukca da emin oldum.Bizim IK departmanindaki kiz kullaniyor bunu,hep begenmisimdir ama ayni parfum olmasin diye adini bile sorma dim.Yalniz komik olacak ama ben armani she kullaniuor saniyordum,degilmis buymus.
Jean Paul olan fena degil ama sanirim bana hitap etmedi gibi.
Addicte gelince ilk siktigimda az daha alacaktim,fiyati pahaliydi 478 tl dedi kendimi kurban keseceksiniz diye zor frenledim.Ama suanki kokusuna bakinca da iyiki almamis diyorum.Ust notalarina bayildim ama sonraki notalarda sevmedigim bir sey var odunsuluk gibi.Bir de fiyati hakedecek kadar kalici degil.Ciddi bir indirim olmazsa almayabilirim. Sanki dp deki lolitaya mi benziyor ne.Bana öyle geldi
Selam kızlar, kış için ağır bir parfüm alacağım. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı alabilir miyim? Senelerdir Hynotic i beğenirim bir dönem kullandım ama açık satılanından midem bulanır,çok da yaygınlaşınca biraz uzaklaşmıştım. Dior Addicti ise hiç yapmadığım bir şeyi yaparak keşfettim. Birisi sıkmıştı resmen büyülendim,hayatımda ilk defa birine parfümünü sordum :) Ama kendimde denemedim henüz,inş. tenimle buluşunca anlaşırlar
Senin denediğin bozuktur canım.Bazı yerlerde bana da bozuk denk geliyor.Ben addicti siktigimda koluma beynim burnum ilk defa bir kokuyu algilayamadi ....bozukmuydu neydi
bu kokku ne olmak istiyor anlamamistim sonrada uctu gitti....
ben kokuyu anlamadim
Bende ki bu canımGünaydın kızlar. Haftasonu yine denedim bu iki parfümü. Addict alacağım kesin kararımı verdim. Aslında Hypnotic edt olanı daha çok beğeniyorum bana daha çok yakışıyor gibi geliyor ama günlükte sıkamam,çevremdekileri rahatsız ederim sanki. Şimdi kafama takılan yılbaşı indirimini bekleyeyim 100lük mü alayım,yoksa hemen 50cclik olanı alayım mı.O kadar para verip sonra sıkılırım diye korkuyorumgenelde hep böyle oluyor,50liği bile bitiremiyorum.
Bir de- Janna - sendeki Addict'te ismi yazıyor mu? Bazı parüfmlerde sadece Dior yazıyor şişe aynı ama böyle bir farkları var.Eski versiyon hangisi acaba merak ettim,bilgin var mı?
Ciddi miBende ki bu canım
Eki Görüntüle 1631401
Yalnız bence addict hypnoticten daha agır bi koku. Hypnotic daha hafif geliyor bana.
aLbuki boynerde denemistim....Senin denediğin bozuktur canım.Bazı yerlerde bana da bozuk denk geliyor.
Canım senınkinin kapağı cıkıyorsa yeni halidir. Addict reforme edildi ya:) bendeki reforme edilmemiş hali.Benim beğendiğimin şişesi böyle. Addict yazmıyor farklı olabilirler mi ki acaba
Eki Görüntüle 1631406
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?