Hynotic Poison ve Dior Addict

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Selam kızlar, kış için ağır bir parfüm alacağım. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı alabilir miyim? Senelerdir Hynotic i beğenirim bir dönem kullandım ama açık satılanından midem bulanır,çok da yaygınlaşınca biraz uzaklaşmıştım. Dior Addicti ise hiç yapmadığım bir şeyi yaparak keşfettim. Birisi sıkmıştı resmen büyülendim,hayatımda ilk defa birine parfümünü sordum :) Ama kendimde denemedim henüz,inş. tenimle buluşunca anlaşırlar

İkiside cok güzel bence. Ama dior addict. Bir tık daha ağır bi koku. Daha baharatlıdır hypnotic poisona göre. Ama durduktan sonra cok güzrlleşiyor kurabiye gibi kokuyor. Bende ikiside var seçim yapamadım açıkçası :))

Seninle aynı tarzları seviyoruz, bir kaç kez daha söylemiştim dimi
Addict in kokusu burnuma gelince bir kalakaldım afalladım. Allahım bayılıyordum neredeyse Adına şarkı bile yazarım o derece. Ama bende bir ten var ki parfümün kokusu çok değişiyor.Şuan içimden nolursun o bayıldığım koku tenimde de aynı dursun diye dua ediyorum.

Canım umarım uyar tenine:) Addict gerçekten cok güzel bir koku. Ben erkek arkadasıma pek sevdiremedim ama kendim bayılıyorum ve kışında tee 2006lardan kalma şişemi kullanacağım.. Yenisini alacaktım aslında ama baktım annemde var ve kullanmamış hiç yazık olmasın dedim:) addict tende durdukça güzelleşen nadir kokulardan. Tenine hiç uymasa bile kıyafetine sıkabilirsin.

Bir de o var dimi,benim eşim beğenecek mi acaba Hynotici beğeniyor ama addicti bilemem.
Peki Janna,elindeki parfümlerden yada kokusunu bildiği parfümlerde en en en çok sevdiğin hangisi, merak ettim de?

Bir de o var dimi,benim eşim beğenecek mi acaba Hynotici beğeniyor ama addicti bilemem.
Peki Janna,elindeki parfümlerden yada kokusunu bildiği parfümlerde en en en çok sevdiğin hangisi, merak ettim de?
Canım şuan hayatımın parfümü olacak diyebileceğim bir koku var Dior Miss Dior Edp. Suan kullandıklarımdan en sevdiğim ise Jean Paul Gaultier Classique edp, Lolita Lempicka Feminine birde ilginc gelebilir ama dp lolita lifte bayılıyorum:)

DP deki lolita kurabiye gibi vanilya gibi bir koku dimi,onu ben de seviyorum Diğer parfümlerin kokusunu hiç bilmiyorum,iş çıkışı bakmaya gideceğim. Addicte de bakacağım. Çok heyecanlıyım

DP deki lolita kurabiye gibi vanilya gibi bir koku dimi,onu ben de seviyorum Diğer parfümlerin kokusunu hiç bilmiyorum,iş çıkışı bakmaya gideceğim. Addicte de bakacağım. Çok heyecanlıyım
Ay bende heyecanlandım baktıktan sonra haber ver hangilerini beğendin canım :))

Ay bende heyecanlandım baktıktan sonra haber ver hangilerini beğendin canım :))
Canim 1 saat kadar once baktim parfumlere.Kokulari degisir diye hemen yorum yapmak istemedim.Miss dioru ilk kokladigimda tanidik geldi durdukca da emin oldum.Bizim IK departmanindaki kiz kullaniyor bunu,hep begenmisimdir ama ayni parfum olmasin diye adini bile sorma dim.Yalniz komik olacak ama ben armani she kullaniuor saniyordum,degilmis buymus.
Jean Paul olan fena degil ama sanirim bana hitap etmedi gibi.
Addicte gelince ilk siktigimda az daha alacaktim,fiyati pahaliydi 478 tl dedi kendimi kurban keseceksiniz diye zor frenledim.Ama suanki kokusuna bakinca da iyiki almamis diyorum.Ust notalarina bayildim ama sonraki notalarda sevmedigim bir sey var odunsuluk gibi.Bir de fiyati hakedecek kadar kalici degil.Ciddi bir indirim olmazsa almayabilirim. Sanki dp deki lolitaya mi benziyor ne.Bana öyle geldi

Canım bende eski dior addict var. Reforme edilmemiş hali, ben her notasını sevıyorum onun. Lolita lempickanın dpdekiyle alakası yok canım. Ama güzel kokudur Lolita. Lolita lempicka daha şekerimsi, lolita lift daha vanilya kek gibi . Birde Dolce Gabbana the one desire var tüh keşke onuda önerseydim gitmeden önce..

Ben addicti siktigimda koluma beynim burnum ilk defa bir kokuyu algilayamadi ....bozukmuydu neydi
bu kokku ne olmak istiyor anlamamistim sonrada uctu gitti....
ben kokuyu anlamadim

Addictin ucucu oldugunu da ilk sizden duydum bende en cok kalıcı olan parfüm bi addict bide la vie est belle

Bence ikisi de kis icin mükemmel kokular tek eksileri cok yaygin ve taninmis olmalari. Benimde nedense en begendigim kokular klasik parfümlerden cikiyor.

Ben addicti ilk kesfettigimde icerisinde gece kralicesi ciceginin bulundugunu ögrenmistim.
Bu cicek jameika ormanlarinda sadece yilda bir kere acip saatler sonrada soluyormus. Baya ilgimi cekmisti.
Güzel bir vanilya kokusu. Bu arada ikiside dikkat cekici parfümler oldugu icin bazi kadinlara gündelik kullanim icin fazla gelebilir. Ama yogun kokulari seviyorsan kisin kullanabilicegin en güzel kokulardan diyebilirim. Özel gün parfümünde yapabilirsin tabi. Ben cok yaygin olduklari icin bu ikisi ve bir kac klasik parfümden daha uzak durmaya calisiyorum ama hemen hemen tüm parfümlerimi elden cikardigim ve parfümlerimi yenilemekte oldugum icin bir iki klasik kokuyuda alsami diye düsünüyorum. Bu iki parfümde o klasiklerin icinde :)

Günaydın kızlar. Haftasonu yine denedim bu iki parfümü. Addict alacağım kesin kararımı verdim. Aslında Hypnotic edt olanı daha çok beğeniyorum bana daha çok yakışıyor gibi geliyor ama günlükte sıkamam,çevremdekileri rahatsız ederim sanki. Şimdi kafama takılan yılbaşı indirimini bekleyeyim 100lük mü alayım,yoksa hemen 50cclik olanı alayım mı.O kadar para verip sonra sıkılırım diye korkuyorum genelde hep böyle oluyor,50liği bile bitiremiyorum.

Bir de - Janna - sendeki Addict'te ismi yazıyor mu? Bazı parüfmlerde sadece Dior yazıyor şişe aynı ama böyle bir farkları var.Eski versiyon hangisi acaba merak ettim,bilgin var mı?

Ben addicti siktigimda koluma beynim burnum ilk defa bir kokuyu algilayamadi ....bozukmuydu neydi
bu kokku ne olmak istiyor anlamamistim sonrada uctu gitti....
ben kokuyu anlamadim
Senin denediğin bozuktur canım.Bazı yerlerde bana da bozuk denk geliyor.

Bende ki bu canım

Yalnız bence addict hypnoticten daha agır bi koku. Hypnotic daha hafif geliyor bana.

Bende ki bu canım
Eki Görüntüle 1631401
Yalnız bence addict hypnoticten daha agır bi koku. Hypnotic daha hafif geliyor bana.
Ciddi mi Ben de tam tersi durdu sanki,hatta eşim Hypnotiği sever normalde,kıyaslamak için elime koluma filan sıktım, o da diğeri daha hafif daha güzel dedi. Ben büyük boy almayayım ya, hala kafam çorba gibi.

Benim beğendiğimin şişesi böyle. Addict yazmıyor farklı olabilirler mi ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…