• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hynotic Poison ve Dior Addict

Canım son paragrafını telefonla görüştürdükleri yetkili de söyledi ama ben yine de değişsinler istedim. Raf ömrü filan varmış ama parfümlerin üzerinde 36 ay ibaresi de var. En tazesini gönderirler inş. Onların rafında eskiyeceğine benim dolabımda eskisin :) Zaten 2 yılda bitiremem ben onu,fazla sıkmıyorum

anliyorum cnm üsenmesem bende belki giderim degistirmeye ama 2014 cidden cok eski degil.
Acildiktan 36 ay sonra tüketilmesi tavsiye ediliyor. Birde ben bilerek kücük boy sise aldim.

anliyorum cnm üsenmesem bende belki giderim degistirmeye ama 2014 cidden cok eski degil.
Acildiktan 36 ay sonra tüketilmesi tavsiye ediliyor. Birde ben bilerek kücük boy sise aldim.
Ben de sıkılırım,bitiremem diye küçük boy aldım. Bir de parası da çok geldi 100lük olanın.
Bu addicte bakacağım diyordun canım,bakabildin mi kokusuna?

Ben de sıkılırım,bitiremem diye küçük boy aldım. Bir de parası da çok geldi 100lük olanın.
Bu addicte bakacağım diyordun canım,bakabildin mi kokusuna?

evet cnm baktim ama sadece addicte bakmakla kalmadim :)
Victor& Rolf Bonbon, Lancome la nuti tresor eskilerden tekrar bir Burberrys classic vs bir cok koku denedim.
bonbon la nuit la tresoru tenimde denedim addicti de koku kartinda denedim. Bonbon daha cok tenime yakisti. Ama bu iki parfümde de sanki beni rahatsiz eden birseyler var.Belkide hasas bir günümdeyim bilemiyorum
Iclerinden en cok addict hosuma gitti. Eskiside cok güzeldi üretilse muhtemelen onu alirdim. Yeni versiyonunda gece kralicesi cicegini cikarmislar parfümden. Ama arada büyük bir fark yok gibi. Buda cok güzel yumusak, kremsi,vanilyali, sicak ve gizemli bir koku.

Selam kızlar, kış için ağır bir parfüm alacağım. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı alabilir miyim? Senelerdir Hynotic i beğenirim bir dönem kullandım ama açık satılanından midem bulanır,çok da yaygınlaşınca biraz uzaklaşmıştım. Dior Addicti ise hiç yapmadığım bir şeyi yaparak keşfettim. Birisi sıkmıştı resmen büyülendim,hayatımda ilk defa birine parfümünü sordum :) Ama kendimde denemedim henüz,inş. tenimle buluşunca anlaşırlar:KK23:

İkisinide kullandım ikisi de güzel ama daha kalıcı olsun diyorsanız o zaman dior addict:) Hypnotic de çok güzeldir ama dior birazcık daha kalıcı ve ağır :)

İkisinide kullandım ikisi de güzel ama daha kalıcı olsun diyorsanız o zaman dior addict:) Hypnotic de çok güzeldir ama dior birazcık daha kalıcı ve ağır :)
Evet canım aldım bile 2 gün oldu:KK68:Sıktığımda aynen böyle kalpler saçıyorum :KK48:

bu arada degistirdinmi parfümü cnm?
Yok canım değişmediler kavga ettim,şikayette bulundum internetten de. Ama parfümü sıkınca sinirim geçti. :KK45: Allahtan kokusunda kalıcılığında sorun yok o kadar para çöpe giderdi yoksa.

Son düzenleme:
Yok canım değişmediler kavga ettim,şikayette bulundum internetten de. Ama parfümü sıkınca sinirim geçti. :KK45: Allahtan kokusunda kalıcılığında sorun yok o kadar para çöpe giderdi yoksa.
malesef magazadan alınca böyle değiştirmiyolar.
bende fondöten almıştm rengi koyu dememe ragmen sattı tekin acar calısanı.

sonra gün ışıgında azcık denedim aşırı koyu resmen 3 ton koyuydu.
bende değiltirmek istedim sizin hatanız koyu dememe ragmen kandırdınız dedim.

değiştirmediler bende artık ordan bişey almıyorum.

İşte kendi paranla rezil olmak lafı bu mağaza için cuk oturuyor.Oradan artık çöp bile almam, zaten diğerleri ne güzel iş yaparken onlar sinek avlıyor,millet de anlamış artık.
Benim hatam biraz da. Sephoradakinin dış kutusu değişik diye Tekin Acara yöneldim, Boynerle ikisi yanyanaydı. Boyner taptaze satıyor,oraya girip alıp çıksana...Salak kafam işte.

İşte kendi paranla rezil olmak lafı bu mağaza için cuk oturuyor.Oradan artık çöp bile almam, zaten diğerleri ne güzel iş yaparken onlar sinek avlıyor,millet de anlamış artık.
Benim hatam biraz da. Sephoradakinin dış kutusu değişik diye Tekin Acara yöneldim, Boynerle ikisi yanyanaydı. Boyner taptaze satıyor,oraya girip alıp çıksana...Salak kafam işte.
Tekin acar cok kötü bi magaza canım neyse olsun cana geleceğine mala gelsin..

canim bende dün gittim baktim durumu anlatim degisicektim ama malesef indirimde oldugu icin ellerinde ürün kalmamis.
Iade etme sansim vardi ama iade etmedim. Zaten almak istedigim bir parfümdü ve cidden cok uyguna aldim internete bile fiyatlar bukadar uygun degildi.

Ama cidden acilmis veya acilmamis olsun parfümlerin raf ömrü cok fazla. yanilmiyorsam 5 senen'den fazla kullanabiliyorsun. Yanliz bazi parfümlerin acildiktan 36 alti ay yani 3 sene sonra tüketilmesi tavsiye ediyorlar.
Ama rengi ve kokusunda farklilik olmadiktan sonra kullanmaya devam edebiliyorsun.

Cok sasirdim senin parfümünü degismediklerine. Burdaki parfümeride yanilmiyorsam aldigin tüm ürünleri belirli bir süre icinde geri iade edebiliyorsun. Örnegin sende alerjik bir reaksiyona filan yol actiysa vs...
ya düsünsene ellindeki 5 senelik bir parfüm olsaydi ve almasalardi cok kötü ya.
Bide addict pahali bir parfüm yani. Ama dedigim gibi tarihine takma cok eski bir parfüm degil ellindeki.
iyi günlerde kullan canim bende almayi düsünüyorum addicti ama önce bir tenimde denicem :)

benimde ayni sey basima gelmisti. Douglasta föndeten almistim, fondöten koyu degildi ama eve geldigimde magzadaki gibi durmadi yüzümde gittim hemen degistirdim hic sorun cikarmadilar.
Hem üc ton koyu bir fondöten satiyorlar hemde geri almiyorlar..... Bende yerinde olsam birdaha ordan birsey almazdim.

benimde ayni sey basima gelmisti. Douglasta föndeten almistim, fondöten koyu degildi ama eve geldigimde magzadaki gibi durmadi yüzümde gittim hemen degistirdim hic sorun cikarmadilar.
Hem üc ton koyu bir fondöten satiyorlar hemde geri almiyorlar..... Bende yerinde olsam birdaha ordan birsey almazdim.
Almadım zaten canım hiç sevmıyorm o mağazayı
Onların ilgisi satana kadar..

Back