Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acaba odemede kolaylık yapıyor mu 1700 tl demıstı.sımdı mesela 1300 tl sını versek ornegın 400 unu sonra odemeyı kabul eder mı?gıtsek mı murat hocaya hakıkaten yaaa
Ben ankaradaki ebru hanımla konuştugumda bana fiyat olrak 2500 dedi bende 2300 var dedm öle olur dedi. Ama murat bey ne der onu bilemem. Ama murat beyde ikinci kez çağırıyo nu iyi birşey mi yoksa kötümü karar veremedim..
o zaman murat beye gidelim biz. ben konuştum murat beyle bugün. fiyatıda uygun ama tekrar dikim için deil ama kontrol için çagırıyormuş..
gerdek gecesi erkegin kadinin cinsel bolgesine illa bakmasi gerekmiyor, egerki erkek subhelendiyse elle de kontrol yapmak isteye bilir, yillar once benim de basima gelmisti :)
tabi ben bakireydim, ilk basta ne yapmak istedigini anlayamamistim, bi zaman sonra cinsel anlamda bilgilendikten sonra tabi puzzel yerine oturdu
gecici yontem uygulandiginda ipler hissediliyormus, cok yakinim jinekolog hemsiresi soylemisti. Bu flep yontemi yeni bisey, yillar once sadece gecici yontem vardi. Caresiz kizlar, gozlerini karartip yaptiriyordu ya tutarsa misali. Tutmayanlar da oluyordu tabi. Gecici yaptiranlar ipleri iliskiye girer girmez bulup ortadan kaybetmeleri lazim. :44: dusunsenize ipler erkegin organina yapistigini :18:
ve dedigim gibi, iliskiden önce kesinlikle elletmemeniz lazim, dugumler belli olurmus. Ama tecrubeli erkek anlar cogu seyi.
Ben bu konuda tecrube yasamadim ama bence en iyisi flep (kalici )
hem kafaniz rahat olur, hemde erkek ellesede anlamaz, ip, dugum derdi de yok.
O dugunden önceki kontrol anladigim kadari ile kisiden kisiye degisiyor. Doktor kendini (ve seni) garantiye almak icin boyle bisey isteye bilir, her insanin yapisi ayni degildir. Biri amelyat olur (misal burun, sezeryan ve s) cabuk iyilesir, iz kalmaz. Baska biri de tam tersi. Buda oyle birsey bence, bazilari yeniden dogmus gibi olur ama bazilarina da son dakka mudahalesi yapila bilir. Doktorun tecrubesizligi ile pek alakasi yok sanirim, dolandirdiginida sanmiyorum.
Kizlar, hepinize Allah yardim etsin. Ama en onemlisi, Allah toplumumuzdaki erkekleri islah etsin. Ama bari biz cocuklarimizi duzgun yetistirelim, bir zarin mutluluga golge dusurmemesi gerektigini anlatalim, ogretelim.
Geçici söz konusu bile olmamalı bence.Ben kararımı verdim Dr. murata gidicem bu gidişlee:/
kızlar bende kalıcı düşünüyodum ve doktor vazgeçirdi beni saç telinden daha ince bi ip kullanıyorum dedi eskiden belli olma ihtimali olabilirmiş ama şuanda pek böyle şeylerin söz konusu olucanı sanmıyorum tabi fantezi yapıcaksa illaki belli olur ama o anın şehvetiyle pek bişey olmazmış gibi geliyo bana ben ay sonunda yaptırıcam bu işlemi inşallah bi problem çıkmaz
kızlar bende kalıcı düşünüyodum ve doktor vazgeçirdi beni saç telinden daha ince bi ip kullanıyorum dedi eskiden belli olma ihtimali olabilirmiş ama şuanda pek böyle şeylerin söz konusu olucanı sanmıyorum tabi fantezi yapıcaksa illaki belli olur ama o anın şehvetiyle pek bişey olmazmış gibi geliyo bana ben ay sonunda yaptırıcam bu işlemi inşallah bi problem çıkmaz
gecicide belli olur dugum fln, ama tecrubeli biri anlar anca