Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi doktra amelyat oldn cnm?
aekadaslar bugun ebru zulfıkarogluyla konuştum.ve benı telefonda cok rahatlattı.2200 tl suanda verdıgı rakam.yuzde yuz garantı verıyoruz dıedı..16 sında gun almayı dusunuyorum cumartesi için .yuzde 99.sadece kafamı karıstıran 3 gun oncesı bana gel derse onu nasıl başarırım bılmıyorum.tek dusuncem o.? gelmeyı dusunen varsa bırlıkte yaptıralım.16 hazıran cumartesi için..
Canım en son mayısda yazmıssın çok merak ettim sonuç ne oldu? ameliyatı oldunmu? bu arada ankaradamı yaşıyorsun..Ben mesela istanbulda kalıorum ama ebru hanımı çok duydum iyi diyorlar ankara gidip dönmeyi bile göze alabiliyorum...geri dönüş yaparsan çok sevinirim...
Canım ben İzmir'de Op.Dr.Şenay Aycan'a oldum.Yok mu benim gibi değişikliğin farkına varan yaaaaaaaaa
ne kadar ücret ödediğini öğrenebilirmiyim,ben ayını anda vagina daraltmada istiyorum acaba ikisi aynı anda oluyormudur.
benim doktorum gaziantepte ve kendinden acaip emin birisi bende hala yaptırmadım bi kaç ay sonra yaptırmayı düşünüyorum.hemşirelerlede görüştüm bu zamana kadar hiç sorun yaşanmadı herkesin kanaması oldu dediler
ben doktoruma özellikle sordum nette doku esmesi olduğunu yazdıklarını söyledim öyle birşey kesinlikle yok doku esnemez dedi ben seni ameliyattan sonra sadece 1 kere kontrol eder gönderirim çokta güzel kanar dedi özelikle sordum düğünden önce gelmeme gerek varmı veya arada kontrole gelmelimiyim diye ama hayır gelme dedi
özkan aydn leylek.forumda daha önce biri yaptırmıştı iyi de sonuç almış.çok kanama oldu hatta ertesi günde oldu demişti.
doktorunuzun ismini verebilecek misinizz ? bende gaziantepte dr arıyorum bilgi verir misin ?????
gaziantep özkan aydın leylek canım doktorum bu forumda kdr56 diye bi arkadaşımız ona flep yaptırmış ve 4 ay sonra kanaması olmuş son kontrolede gitmemiş özkan beyde bana ısrarla gerek yok seni yeniden kız yapacam diye söyledi bence ona git fiyatıda uygun doçent kendisi ben çok inanıyorum senin düğün tarihin bellimi
Elanurcum kabus bitti, ben de kurtuldum nihayet darısı senin de başına arkadaşım
canım benim çok sağoll evet, gerçi işlemin her aşaması zor aslında.. insanı ruhen çökerten bir işlemcanım çok sevindiiimmmmmm hep mutlu olmanı diliyorum sen kurtuldun darısı bizim başımıza aslında operasyondan çok ne zaman yaptırmalıyım zamanı nişanlını ayarlaması çok zor o yıpratıyo insanı inşallah bende hayırlı haberlerimi yazarım
canım benim çok sağoll evet, gerçi işlemin her aşaması zor aslında.. insanı ruhen çökerten bir işlem
neyse ki atlattım, artık düşünmek bile istemiyorum. Aklıma bile gelmesini istemiyorum. Herşeyi beynimden silmek istiyorum...
inşallah zor durumda olan bütün arkadaşlarım atlatırlar bu durumu, artık mutlu olmak bizim de hakkımız.
senin de güzel haberlerini almak için takip edicem burayı canım
canım benim çok sağoll evet, gerçi işlemin her aşaması zor aslında.. insanı ruhen çökerten bir işlem
neyse ki atlattım, artık düşünmek bile istemiyorum. Aklıma bile gelmesini istemiyorum. Herşeyi beynimden silmek istiyorum...
inşallah zor durumda olan bütün arkadaşlarım atlatırlar bu durumu, artık mutlu olmak bizim de hakkımız.
senin de güzel haberlerini almak için takip edicem burayı canım
evet canım, geçici yaptırmıştım.sen geçici mi yaptırmıştın cnm?
aslında bu topiklere bile gelmek istemiyorum ama sizleri merak ettiğim için ve bakalarına da yardım edebilmek için geliyorum yine tatlım..artık arkana dönüp bakma canım evliliğinin tadını çıkar doya doya inşallah hayırlı haberler vericem canım
evet canım, geçici yaptırmıştım.
aslında bu topiklere bile gelmek istemiyorum ama sizleri merak ettiğim için ve bakalarına da yardım edebilmek için geliyorum yine tatlım..
evet ben de sizin sayenizde moral buldum, cesaretimi topladım ve bu işten kurtuldum... siz olmasaydınız beceremezdim.. siz de iyi ki varsınızcanım birbirimize destek olmamız bana çok iyi geliyo iyiki varsınız