Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cloo canım benim de çok ağrım olmadımıştı ama Ebru hocam aktif spor yapma ve enaz 3 hafta ayakda duş yap dedi bi de bacaklarını oyle plates ve yoga gibi açmamalısın demişti. Ben çok az akıntım olmuştu onu sordum verdiği antibiyotik ona da etkiliymiş. İstersen Ebru hocaya telefon aç sor yine de...Aylin nasıl acaba kontrole gidebildi mi...o da Ebru hocaya benden sonra gitmişti?
arkadaşlar bende dün yaptırdım ancak hiç birşey hissetmiyorum ne bi ağrım var nede başka bişey bu kötümü acaba anlamadım yaptıran arkaşlar yardımcı olabilir mi lütfen??
Elanur enaz 1.5 ay bu tip spor yapılmamalıymış. Bol şeyler giyilmeliymiş böylece bu bölge hava alır ve yara iyleşmesi hızlanır dedi Ebru hocam. Ben de hafif akıntı vardı ama bunun zararı yok dedi. hadi hayırlısı yaa..
pardon 3-4 gün sonra diil öncesinde gelmemi söyledi...
ben doktoruma özellikle sordum nette doku esmesi olduğunu yazdıklarını söyledim öyle birşey kesinlikle yok doku esnemez dedi ben seni ameliyattan sonra sadece 1 kere kontrol eder gönderirim çokta güzel kanar dedi özelikle sordum düğünden önce gelmeme gerek varmı veya arada kontrole gelmelimiyim diye ama hayır gelme dedi
ben doktoruma özellikle sordum nette doku esmesi olduğunu yazdıklarını söyledim öyle birşey kesinlikle yok doku esnemez dedi ben seni ameliyattan sonra sadece 1 kere kontrol eder gönderirim çokta güzel kanar dedi özelikle sordum düğünden önce gelmeme gerek varmı veya arada kontrole gelmelimiyim diye ama hayır gelme dedi
bu dugun oncesı 3-4 gun once gelme olayı benım sınrımı bozuyor..zaten 3-4 gun once gelebılsem kalıcı flep olmazdım degıl mı ya....bazen dusunuyorum,acaba kandırılıyor muyuz kalıcı yontem adı altında dıyorum..kotu hıssedıyorum kendımı(( umudum kırılıyor.....
peki ismini verebilirmisin doktorunun canım ?
özkan aydın leylek.forumda daha önce biri yaptırmıştı iyi de sonuç almış.çok kanama oldu hatta ertesi günde oldu demişti.
nofair sen dr.burcu hanıma olmustun operasyonu dimi?