bende biliyorum ama ebeyle tlfda knustum hic bir bilgi vermedi bana, muayene olmadan hic bisey söyleyemem diyo, dikim fiyatını bile söylemedi, kadın sırf para icin yapıyo yani tek derdi para, ondan cok sogudum baska bi doktor olsa o ebeye gitmem, ama en son baska carem kalmasa mecbur gidecem ama güvenemiyorum ya offff cok sıkıntıdayım..ebeyle bir görüş derim cnm . urfada böyle seyleri yapan birileri zor bulunur
dügün falan yok canım olsa görücü usulu olur büyük lhtimal ve buralarda bi kız istendimi 2-3 ay icinde dügün olur öyle 1 yıl bekleme falan olmaz yani, senin anlayacagın hemen halletmem gerekiyo, bi isteme durumu olsa asla o telasta bu isi halledemem canım, rabbim kolaylık verir insala cok umutsuzum..dügün gibi bi durumun yoksa bu kadar kasma kendini.. ayrıca herkesin derdi para :) bunu da göz önünde bulundurmak gerek
Evet bende arıyorumsizde mi arıyorsunuz.
bulursanız bana da dönermisiniz acaba bide ben gogleden kızlık zarı dikimi diye bi sayfa buldum bişey satıyorlar daraltıcı gibi bişeymiş birleşme sonucunda kan getiriyormuş orjinal kan renginde kutu içerisinde 2 adet var biri deneme amaçlıymış fiyatı 190 lira gibi birşey ben baktım ama ne kadar güvenilir bilmiyorum tabi bi bakın sizde isterseniz bana dönüş yapın mutlaka. başka çare bulursanızda bana dönün lütfen
bulursanız bana da dönermisiniz acaba bide ben gogleden kızlık zarı dikimi diye bi sayfa buldum bişey satıyorlar daraltıcı gibi bişeymiş birleşme sonucunda kan getiriyormuş orjinal kan renginde kutu içerisinde 2 adet var biri deneme amaçlıymış fiyatı 190 lira gibi birşey ben baktım ama ne kadar güvenilir bilmiyorum tabi bi bakın sizde isterseniz bana dönüş yapın mutlaka. başka çare bulursanızda bana dönün lütfen
Tamam yazarımeğer güvenilir bir yer bulursanız yazarmısınız bana da.
Mrb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?